Juji: 2012. A VÁLTOZÁS ÉVE, NEM A VILÁGVÉGE

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Wakatel Utiw, azaz Nomád Farkas a világ legjelentősebb maja vezetője, azzal a céllal érkezett Magyarországra, hogy fontos üzeneteket adjon át a maja bölcsességekből a magyarok számára.

 

Magyarországra érkezett Wakatel Utiw, a maja vének tanácsának vezetője. Párnapos látogatása alatt előadást tart küldetéséről, a maja tanításokról, illetve ellátogat Dobogókőre, ahol egy tűz-ceremóniát mutat be, végül augusztus 15-én este az EZO.TV jóvoltából egy világméretű internetes előadást is tart. Rövid látogatása ellenére arra is szakított időt, hogy pár kérdésünkre válaszoljon. 

Mi okból látogatott el Magyarországra?

A maják követe"Wakatel Utiw, azaz Nomád Farkas, a világ egyik legjelentősebb maja vezetője. Jelenleg ő a maja őslakosok nagykövete és a "vének tanácsának" vezetője. A "dzsungel hangja", a guatemalai Nemzeti Maja Idősek Tanácsának vezetője, a Maja naptár naptárnoka, tizenharmadik generációs Quiche maja spirituális vezető, alapítója és Nagy Öregje az Amerikai Vének és Spirituális Vezetők Kontinentális Tanácsának. Mindezek mellett a guatemalai kormány különleges nagykövete is. Nomád Farkast a kilencvenes évek elején választotta a tanács vezetővé, és azóta gyakran utazik a világban, hogy különböző vallási vezetőkkel találkozzon

 

 

Közel harminc éve viszek üzeneteket a világba a jelenről, a jövőről. Most eljött az ideje, hogy Magyarországra is elhozzam ezeket az üzeneteket. Az 5. Nap idejében vagyunk, a 13. Fázisban, erről hoztam üzenetet nektek,

magyaroknak. 


 

 

 

 

Milyen hitelv jellemzi a maja vallást?

A maja bölcsesség egyik alapvető eleme az, hogy mindannyian egy kultúra részei vagyunk. Mi mindannyian egyek vagyunk. Egy lélek, egy hit. Mi mindig egy úton jártunk; a buddhizmus, a zsidó, iszlám, katolikus, és az összes többi vallás is. Az összes vallásban kölcsönösen tiszteljük egymást. Mi maják különösen szeretnénk tiszteletünket kifejezni a többi vallás hívei előtt, hiszen egyetlen egy Teremtőnk van. 

Tehát a maja tanítás szerint minden ember hasonló?

A Nap is egy, ami az egész emberiséget megvilágítja. Ugyanazt a levegőt szívjuk, nap mint nap, ami mindannyiunkat éltet. A víz, amit megiszunk, testünkben ugyanúgy vérré válik és mindannyian az Anyaföldből élünk. A maják számára minden élő dolog a világon ugyanazzal az értékkel bír. Hiszen ugyanazok a szükségleteink. Ugyanazok az érzéseink, mindannyian testvérek vagyunk. 

Említette, hogy üzeneteket hozott Magyarországra. Mik lennének azok?

A majáknak vannak bizonyos irataik, amiben megnyílik az elménk, képzeletünk. Félreértés ne essék, ezek nem írott könyvek. Ezek a tanítások arról szólnak, hogy mi emberek, a Föld virágai vagyunk, különböző színűek, különböző nyelvűek, de mindannyian egy Teremtőtől származunk. A maják nem szépek, az arcszínünk olyan mint a földé, viszont hatalmas, szeretetteljes szívünk van, amivel mindenkit szeretünk. Testvéreink  a fák, a hegyek, a folyók, a virágok és az állatok is. Ez a tanítása a majáknak és a küldetésem is, hogy mindezt megosszam a világon mindenkivel. 



A majákról Európában általában egy misztikus kép alakult ki. Sokan nem is ismerik valójában a kultúrájukat. El tudná-e mesélni, hogy jelenleg a 21. században, hogyan néz ki a maja társadalom?


Ahogy korábban is említettem, a mi elvünk az, hogy csak egyetlen egy, közös kultúra létezik. A világban, a jelenben hatalmas zűrzavar uralkodik. Azokat a majákat, akik a valóságos kultúrájukban, távol a várostól élnek, szerencsére alig érik el a modernizáció negatív hatásai. Viszont, akik a városokban élnek, ők sajnos nagyon eltévelyedtek. Közöttük sok a kábítószeres, alkoholista. 

A köztudatban az a maja jóslat él, miszerint 2012-ben lesz a világ vége. Mi az igazság?

A fekete lyuk a világűrben a maja emberek számára egy központi mágneses tengelyt jelent, amely keresztülhatol az egész Univerzumon. Ez a tengely tartja fenn az egész világ körforgását. A bölcs maja asztrológusok szerint minden 5200. évben ezen a tengelyen az összes bolygó a Naprendszerben együttáll. Ami számunkra, majáknak nem új keletű dolog, és ettől egyáltalán nem kell félni. Ez azért történik, mert szükség van a változásra, leginkább a gondolkodásmódunkban. 

Mire gondol pontosan ezalatt?


A világ nagyon el van tévelyedve, rengeteg a hátrányos megkülönböztetés. Sok olyan ember van, aki az egész világot szeretné a saját uralma alá vonni, ők azok, akiket nem érdekel, hogy eközben mások esetleg éhenhalnak. Pedig a Föld mindannyiunké. De minden változásnak eljön az ideje. A Föld be fog lépni a többi bolygóval együtt abba a bizonyos mágneses tengelybe, aminek kapcsán azt hiszik sokan, hogy a világ vége fog bekövetkezni, pedig valójában csak arról van szó, hogy egy új időszak köszönt be.

Visszatérve előző kérdésünkhöz, mire számíthatunk 2012-ben?

Az 5. Napkorszak végén járunk. Hangsúlyoznám újra, hogy a 2012-es jövendölések nem a világ végét jelentik. Ez a dátum a bolygók tökéletes együttállását jelzi. Fontos megemlíteni, hogy az utolsó év és a 0. Év között különbség van. Tehát ez azt jelenti, hogy mostantól számítva még 40-50 évünk van hátra. 

Mi az oka annak, hogy csak a maják birtokosai ennek az ősi tudásnak?

Gyerekkorunk óta egyfajta centrális közösségben élünk. Ebben a centrális közösségben különféle megkülönböztetett helyeken tartunk ceremóniákat, ahol lehetőségünk van igazán mélyen megérezni a Teremtő jelenlétét. Ezenkívül van egy olyan naptárunk is, amiben minden egyes napnak meg van a jelentése, jelentősége. Például a mai egy ’tihajsz’ nap. 



Ez mit jelent pontosan?

A jele ennek úgy néz ki, mint egy nyílnak a hegye. Ez a nap gyógyításra, seb nélküli operációra alkalmas. Különféle függőségeket, szenvedélyeket lehet meggyógyítani. Bármilyen problémát az életben ezen a napon kiemelten lehet kezelni. 

További példával élve, az immoch nap kifejezetten arra szolgál, hogy jövendöléseket tegyenek, más távoli világokkal való kapcsolatokat teremtsenek. 

Ön is szokott kapcsolatba lépni ezekkel a távoli világokkal?

Igen, de ritkák azok a napok, amikor erre lehetőség van. Attól függetlenül, hogy a naptárban az áll, hogy egy nap erre alkalmas, még nem jelenti azt, hogy a kapcsolat létre is tud jönni. 

Dobogókőre is el fog látogatni a napokban. Állítólag ez a Föld szívcsakrája. Mit tud erről? 

Ezt én is hallottam már korábban, de személy szerint én még ezt nem tapasztaltam. Úgy gondolom, hogy ez is egy olyan hely lehet, mint a mi oltáraink. Minden olyan alkalommal, amikor egy ilyen szent helyre megérkezem, mindig ugyanazt a ceremóniát csinálom végig; legelőször is hálát adok a Teremtőnek, hogy ott lehetek és egyáltalán létezik ez a hely, majd kérek a Teremtő népének, az ő gyermekeinek, és az állatoknak áldást. Végül kérem az anyaföldet, hogy maradjon termékeny, hogy mindig legyen élelmiszer.

Mit üzenne a magyaroknak?

Az üzenetem mindenkinek ugyanaz a világon, de most természetesen a magyarok földjén vagyok, így hozzájuk szól az üzenetem;

Mi mindannyian testvérek vagyunk, ugyanazok a szükségleteink, azt érzem, amit te is érzel. Nem szeretnék több háborút, nukleáris kísérletet, több ásatást, bányászatot, ne törjük össze a Földanya szívét. Ne öljük meg azokat a lényeket, azokat a lelkeket, melyek a vizekben élnek. Sajnos ezerszámra halásszák ki a vizekben a halakat, gyakorlatilag kivégzik az utolsó élőlényeket is a tengerben. Ugyanez történik az őserdőkben, a fákat kipusztítják, s mindezt a pénz bűvöletében teszik. 

A legnagyobb veszély az hogy a jövőben rengeteg pénzt halmozunk fel, de nem lesz mit ennünk, hiszen ha így folytatjuk tovább a Földet annyira tönkretesszük, hogy kietlenné fog válni. 
A legfontosabb üzenetem mégis az, hogy őrizzük meg a növények magjait, hogy akármi is történjék a Földön, folytatni tudjuk az életet. Valóban nagy változások vannak és lesznek is; földrengések, áradások, szárazságok. Ezek mind pusztítanak, ezért kell megőrizni a magokat.

/2010. augusztus 16. hétfő 07:43 - Oravecz Diána/

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Hava Nice day

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu