Juji: A FEKETE MAGYAROK EREDETE II. rész

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A FEKETE MAGYAROK EREDETE II. rész

14 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

A qumráni Henok-könyv szerint Járéd idejében 200 Virrasztó- nak nevezett angyal szállt le a Hermon- hegy csúcsára. Ott esküt tettek és szövetséget kötöttek. A földi nők legszebbjei gyermekeket szültek tőlük, ők lettek az ősidők híres hősei, az "óriások", a Magasok, a Tudás titánjai, az égi titkok ismerői. A Hénok- könyv ugyan őket teszi felelőssé a bűn megjelenéséért, de a Jubileumok Könyve más felfogást közöl: abban a Virrasztók azért jöttek a Földre, hogy az igazságra tanítsák a vízözön előtti emberiséget. Ez az utóbbi változat lehet a régibb és a hiteles, mert más hagyományok is megerősítik. Kétségtelenül ők, az égi Virrasztók, a csillagok fiai tanították meg a magyarok őseit: a mágusokat (vagy magasokat, magosokat), a szabírokat és a káldokat a mennyei titkokra, a mágiára, a bűvölésre, a bűbáj feloldására, varázslatra, stb. Mivel a magyar a világ legősibb kultúraalkotó népe, valóban nem magyarázható mással az eredete, mint a Földre szállt angyalokkal való keveredéssel.
A Mózes II. könyvében elhangzó mondat: "És lesztek ti nékem papok birodalma és szent nép" (19,6), szintén csak az ősmagyarokra illik, csak rájuk vonatkoztatható. E kiválasztottságot Jákob és Mózes áldása egybehangzóan megerősíti, amikor az egyiptomi eredetű józsefi törzset (törzseket) kiemeli a többi közül. Ugyanígy József, az álomlátó és álomfejtő (=mágus!) is kiválasztott (nazir) volt a testvérei között. A magyarok őseinek nevei ezért váltak fogalommá - így az iráni Mágus törzsé, a babiloni Káldoké (=Kaszdimok, Keszed utódai, a Kézd vagy Keszi törzs), és a háráni Szabiroké. Mindeme törzseinket egy isteni kinyilatkoztatás birtokosainak, egy titkos tudás letéteményeseinek tartották az ókorban, ami aligha lehet véletlen egybeesés. A magyar nyelvben még ma is kimutatható az égi eredet, olyan mitológiai-metafizikai tartalmakat hordozó belső összefüggésrendszer, ami mágikus-papi szent nyelvnek mutatja a magyart. Mindezek fényében válik világossá az is, hogy miért csak magyar származásúak lehettek a valóban nagy vallásalapítók: Jézus, Buddha, Mani: angyaloktól származó népből születhettek csak. És ez magyarázza meg, hogy miért üldözték (üldözik) halálra, miért irtották (irtják) az ördögi uralom alatt álló, egyre elsötétedő világban az igazi isten népét. A zsidó és a magyar sors valóban párhuzamos. Mindkét nép ellenségek gyűrűjében él, a két nép e létszáma nagyjából megegyezik. A zsidóság második világháború alatti veszteségét 6 millió főre becsülik, és ugyanennyi magyar gyermeket öltek meg 40 év alatt Magyarországon, ami az egyik legsúlyosabb "égő áldozat" volt eddig a történetünkben. Viszont amíg a zsidók vissza tudták szerezni azt a területet, amit évezredekkel ezelőtt laktak, a magyarok elvesztették azon területeiknek kétharmadát, amelyen évezredek óta folyamatosan laknak. A trianoni diktátum, amelyet az angolszász farizeizmus, a szabadkőműves összeesküvés és a francia szadista perverzió közös rémtettének lehetne mondani, igen régi előzményekre megy vissza. I. István híres mondata, mely szerint "az egynyelvű és egyszokású ország erőtlen" -, diabolikus, kifejezetten ördögi kijelentés volt, amely már magában hordozta Trianon első csíráit.
Várkonyi Nándor Az idő szívverése című tanulmányában a hindu yugák (korszakok) rövid leírását adja. Az egyre rövidülő korok időtartamai, ha istenévekben számoljuk, jól illenek a kb. 12 000 éves emberi történelemre. Összidőtartamuk így számítva megegyezik 12.000 (4X3000) éves iráni világtörténet hosszával. A korszakokat (szintén rövidülő "szürkületi" idők előzik meg és követik. E számítás szerint a Fekete Kor (Kali yuga) Kr. u. 900-ban kezdődött, és egy 100 éves átmeneti idő után, Kr. u. 1000-ben állt be, és 1000 évig fog tartani, tehát Kr.u. 2000-ig, miután egy újabb 100 éves szürkületi időszak jön el, ami a mostanra összesűrűsödő sötétséget már oldani fogja. Új derengés, új hajnal előtt vagyunk tehát, de a sötétség mélyén, amikor még Jézus, a világ világossága el van rejtve. Most tombol a gonosz, ki vagyunk neki szolgáltatva. Mégis hiszek abban, hogy Ésaiás jövendölése amelyben a "szent mag" megmaradását ígérte, az igaz magyarokra, Jézus népére, Izrael "elveszett " maradékára vonatkozik.
E sötét korszak kezdete nem véletlenül esett egybe István király trónra lépésével és Koppány brutális feláldozásával. Az is jelképi értelmű, hogy Jézus kivégzési helyének, a Golgotának a neve magyarul Koponyát jelent, ami a Koppány név alapja is. Ráadásul a négyfelé vágott Koppány testrészeit négy városba vitték kiszegezni, és e városokat egyenesekkel összekötve egy véres Krisztus-kereszt rajzolódik rá Magyarországra. És valóban, a magyarság a győztes álkeresztény gyilkosok által (is) a népek Krisztusává lett. Iszonyatos belviszály, meghasonlottság, idegen rémuralom vette kezdetét Magyarországon. A magyarság azóta süllyed bennszülötté és válik mind idegenebbé a saját hazájában. A XX. század a Sátán teljhatalomra jutásának csak a végkifejlete, de nem a kezdete. Ugyanis István király nem véletlenül nevezte ki utódjának közel ezer éve a hírhedt, gátlástalan velencei kalandor, Orseolo Pétert, aki a magyarok kiirtását és az ország idegenekkel  való betelepítését tervezte és kivitelezte is, külföldi zsoldoskatonáival és papjaival. Magyar nemzeti felkelés söpörte el kétszer is az uralmát (először a valóban szent Aba Sámuel vezetésével) ennek a ránkerőszakolt "emberi" szörnynek.
Kétségtelen tény, évezredek összegződő tapasztalata is mutatja, hogy a Sátán legfőbb céljainak egyike a magyarság elpusztítása. Egyetlen más népet nem nyomtak még így el, nem fosztottak meg ennyire az öntudatától, emlékezetétől, egyetlen más népet nem taszítottak ilyen régóta, ilyen tartósan a szerencsétlenségbe. Nincs még egy nép, amelynek ősi országát egyharmadára zsugorították volna, a legigazságtalanabb módon. A gonoszság pergőtüze zúdul rá a magyarságra, évezredek óta, és ettől milliószámra halnak, nyomorodnak meg népünk szülöttei. Sehol annyi iszákos, lelki és testi beteg, elvált, öreg és öngyilkos nincs a világon, mint Magyarországon, melynek népessége közel húsz éve rohamosan csökken. És azok a kommunista" gazemberek, akik ötven éven át kínozták e népet, az elsikkasztott "rendszerváltás" irányítói és urai lettek, és Marx "Tőkéjéből csak a tőkét tartották meg. A megcsonkított országot alattomosan kiárusították, a bevételt, a júdáspénzt meg ellopták. A magyarságnak már semmije sincs, a maradék ország újra meg van szállva, a nagyhatalmak által megbízott titkosügynök- "politikusai" vezetik, hazaáruló bábpártok élén. A nép tömeggé süllyesztett, magyarságát rég elvesztett többsége pedig megszavazza az új rabtartóit és kizsákmányolóit. Itt már megválasztják magát az Ördögöt is. Az átvedlett kommunisták, akik fél évszázadra olyan légkört teremtettek Magyarországon, "melyben a márvány megrothad" (Hamvas szavai), büntetlenek maradtak, sőt, nyertesek lettek. Mert ez az a korszak, amikor (ismét Hamvast idézve) a zsiványok vannak a szentélyben és a csatornalakók a trónuson ülnek.
Antall idején jelentős szerepük volt a valószínűleg fizetett "antiszemita" provokátoroknak, akiknek állandó "zsidózásával" sikerült kompromittálni, befeketíteni minden magyar nemzeti gondolatot és törekvést. Pedig az úgynevezett antiszemitizmusnak semmi köze nincs a magyar nemzeti gondolathoz és érdekhez. Az antiszemitizmus azért is abszurd fogalom, mert a magyarok (a szabirok) Szem leszármazottai, az igazi szemiták. A magyarellenesség viszont nemcsak valóságos ebben az országban, hanem uralkodó, teljhatalmon lévő irányzat. Mesterségesen, módszeresen szítják a korábban nem jelentős magyar-cigány viszálykodást is, hogy ezzel is fenyegethessék a maradék magyarságot. Etnikai problémát koholnak, pedig a magyar cigányok korábban magyarnak vallották magukat.
Bár a zsidóság a magyarságnak csak mostohatestvére, mégis az ókori együttélés, keveredés miatt sok zsidó ember lehet magyar származású (és érzésű). Jézusnak is volt barátja a zsidók között: a farizeus Nikodémus, aki megpróbálta védeni is őt. A zsidók sem egységesek, ahogy a magyarok sem azok. Ha a zsidóság a legmagasabb rendű hagyományait követné, akkor a zsidó gnózis irányzatain keresztül (esszénizmus, kabbala, haszidizmus) közelíthetne Jézushoz. A magyarságnak nincs hatalma, a testét is szinte már elvesztette, de megmaradt neki a Szent Szellem, Jézus. A zsidóságnak van ugyan hatalma, de hiányzik neki a Messiás. Évezredek viszályain túl csak a kiegyezést, a megbékélést, a szövetséget tartanám jónak a magyarság és a zsidóság között. Mert voltak és remélem, vannak olyan kiváló magyar zsidók, akikben ez az egység, ez a béke megvalósult. Így például Róheim Géza, zseniális néprajzkutatónk emigrált Magyarországról 1938-ban, de a temetésén (1955-ben New Yorkban), mint azt végrendeletében maga kívánta, koporsóját magyar nemzeti színű lobogóval takarták le.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu