Juji: A Foton-övről

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A Foton-övről

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

Az alábbi idézetek Átlényegülés Kapujában I Könyvből valók, a teljesség igénye nélkül! A könyv 2003-évi állapotot tükrözi! A foton övvel a tudósok és asztrológusok éppen úgy foglalkoznak, mint a médiumi üzenetek. A Plejádok körül valami furcsa, aranyló energia felhő jelenik meg. Pontosan nem tudták definiálni, hogy mi ez, de az észrevehető volt, hogy hatá- rozottan közeledik a Naprendszer felé. Akármilyen megdöbbentő is, a NASA először kidolgozta a tervet a Foton öv felrobbantására, és állítólag tettek is erre kísérleteket. Ez tökéletesen kifejezi ezen csoport valódi szándékait, hatalmi gőgjét, és hamis mindenhatóság tudatát. Hamarosan azonban rá kellett döbbenniük, hogy a Foton övet nem tudják megsemmisíteni, és az határozottan, ellentmondást nem tűrve közeledik. A foton keletkezéséről, a fizika szintjén annyi elmondható, hogy amikor egy pozitron találkozik egy elektronnal, a másodperc töredéke alatt lenullázódik a töltésük, és a kiegyenlítődés pillanatában az anyag energiává, fotonná, fénnyé alakul át. Ez az abszolút Fény, ami a részecskék találkozásából született.  Foton-övvel való találkozás valóban hozhat kataklizmákat, mint ahogy a legutóbbi Oroszlán világkorszakhoz kötődik Atlantisz pusztulása is, és az azt követő Özönvíz, i.e. 10 800 körül. Tehát a Foton övbe való belépés, nem mindig kellemes, csupán felemelő átélés, de mindenképpen egy hihetetlen mély transzformáció. Lehetőség az emlékezésre, egy kvantum ugrás megélésére, amikor is egy egész civilizáció felemelkedhet a létspirálján egy magasabb szintre. A mi kollektív és egyéni rezgés- szintünkön múlik, hogy ebből mit fogunk megélni. A tudósok az előrejelzéseikben sok olyan dolgot említenek, melyek részben már érzékelhetőek, csak talán finomabban, és nem egy univerzális kataklizma jellegével. Arról beszélnek, hogy a szeizmikus aktivitás fokozódhat, vagyis földrengések, vulkán kitörések, nagyobb gyakorisággal várhatóak. Esetlegesen pólusváltás is történhet, és ezeket a jeleket valóban már mind tapasztaljuk is. Ha a Nap lép be először a Foton-övbe - mondták a tudósok -, akkor lehet, hogy 5-6 napra teljesen kialszik az égbolt fénye, és totális sötétség borul a Földre. Sőt bizonyos fokú lehűlés is elkezdődhet, ami akár egy átmeneti, kisebb fajta jégkorszakkal is felér majd. Utána pedig, az abszolút Fény sugárzó jelenléte lesz várható, szerintük.
 Abban minden kutató egyetértett, hogy 2012-ben már teljes bizonyos-sággal benne leszünk a Foton öv sugarában.
Amitől a leginkább tartottak az volt, hogy az egész elektromos hálózat megbénul, hiszen a mi világunk az elektronok túlsúlyára épül. Az elektronok mozgása tartja életben a számítógépes rendszereket, az elektromos berendezéseket, a távközlést, a légi irányítást, és szinte minden területe a hétköznapok zavartalan működőképességének az elektromosságon múlik. Ezzel szemben a Foton öv lényege éppen egy pozitron túlsúly jelenléte. Tehát, valóban megalapozott az a gyanú, hogy ha egy ilyen pozitron túlsúly találkozik a világunk elektron többletével, akkor a két részecske találkozásakor egy rendkívüli kisülés, fényjelenség kíséretében a töltés lenullázódik, és az elektromos berendezések használhatatlanokká válnak.
Gondoljunk csak az éppen a közelmúltban történt amerikai nagy áramkimaradásra, amikor 2003. augusztus 14-én Észak-Amerika óriási, kiterjedt sávjában kialudtak a fények, mert a generátor meghibásodott. Majd szeptember 26-án hajnalban ugyanez történt egész Olaszországban is. Aki figyelte ezeket a jeleket, az észlelhette, hogy ezekben a hónapokban nálunk is feltűnően sok átmeneti áramszünet volt.
Ez mind a Foton öv hatása, ami csak sűrűsödni fog a jövőben.
Ami miatt ez nem történt meg gyakrabban, és az egész bolygóra kiterjedően, az az, hogy bizonyos Szíriusz-, Plejádok-, és Arcturusbeli szellemi csoportok roppant erőfeszítéseket tesznek a Föld terében dolgozva azért, hogy létrehozzanak egy olyan speciális morfogenetikus mezőt, egy védőhálót, amely egyenlőre még leárnyékolja a generátorokat, és a fontos elektromos központokat.
Azonban a Foton öv hatása és jelenléte rendkívül pozitív, hiszen ez az Élet
jelenléte maga, és nem kell megijedni ezektől a hatásoktól. Azt tudjuk, és
érezzük, akár bevallják a szakemberek akár nem, hogy a mi háztartási
berendezéseink is, mint a TV rádió, számítógép, mikrohullámú sütő, és
természetesen a mobil telefonok is, igen komoly, és káros elektromágneses
hullámokat bocsátanak ki, amelyek szinte átszövik az otthonainkat,
munkahelyeinket, és ott vannak mindenütt.
Ezek a hullámok, láthatatlanul ellentétes forgási irányra késztetik a
szervezetünk molekuláit, atomjait, és életellenes folyamatokat indítanak el a sejtjeinkben, mely hosszú távon diszharmóniát, betegséget, és a sejtek
öregedését váltja ki. Míg a fotonok finoman áthangolják a molekulák forgási "spinjeit", és az Élet szerinti, pozitív kvantumokat közvetítik a sejtjeink felé, amely az egészség, és a sejtszintű megfiatalodás irányába tolja el a testünkben zajló folyamatokat. Erre utal egyébként Barbara Marciniak, A Plejádok Tanításai c. könyvében, amikor elmondja, hogy a mi elektromos berendezéseink valójában egy titkos, de nagyon is szándékosan, megtervezett "tudatkontroll" eszközei. Az általuk kibocsátott, és meghatározott frekvenciára hangolt berendezések, az emberi agyat
elérve rést ütnek annak energetikai védelmén, így egyfajta tudat-manipuláció történhet általuk.
A kutatók körében igen nagy aggodalmat kiváltó másik terület, az atom- reaktorok, és atomfegyverekkel végzett kísérletek labilitása. Attól tartanak ugyanis, hogy a Foton energia erős és kiszámíthatatlan hatása, egy váratlan láncreakciót indíthat el az instabil radioaktív elemekben, és ez menthetetlenül robbanásokhoz vezethet. Ez a félelmük sem alaptalan, hiszen az emberiség sajnos visszaélt ezzel a technikai tudással is, és nagyon sok olyan kézben van ma a világon atomfegyver, akik nem jól használják ezeket az erőket, így szembekerülnek a Fénnyel.
Itt is elmondható, hogy az Égi csoportok komoly összefogással tartják fenn az atomerőművek körül a védelmi fényhálót, hogy oda egyenlőre ne léphessen be a Foton öv hatása. Ezt a védelmi burkot láttuk idén a Paksi erőmű körül is, ahol szintén volt bizonyos fokú szivárgás, melyet ezzel a mezővel igyekeztek megállítani az Égiek. A Plejádok üzenetei úgy szóltak, Barbara Hand Clow szerint, hogy 1987. március 16-a és 22-e között a Föld belépett a Foton övbe, egyetlen hétre. Ezután, minden évben egy héttel ez előtt léptünk a Fény sávba, és egy héttel ez után hagytuk el ezt a mezőt.
Vagyis minden évben kitolódik ez az időszak 2-2 héttel.
1988-ban már három hetet, 1998-ban pedig már közel fél évet tartózkodott a Földbolygó a Foton öv sugarában és 2012-ben a bolygó keringési pályájának az egésze benne foglaltatik majd.
A Nap egyébként 1998-ban lépett be a Foton övbe, amit a csillagászok is
visszaigazoltak, ugyanis igen intenzív napaktivitás volt akkortájt, és különféle naprobbanások zajlottak a felületén.
Itt érdemes megjegyeznünk azt is, hogy  2003. október 23-24-én is
rendkívüli erejű napkitörések jelentkeztek, két hatalmas napfolt megjelenése nyomán, amelyek izzó gázfelhőket lövelltek ki a Föld felé.
A tudósok bejelentése szerint az utóbbi évek legnagyobb viharai dúltak most a Nap felszínén, és a Föld mágneses terét elért gázfelhők mérsékelt geomagnetikus viharokat keltettek. Ezek következtében a műholdasrendszerek, az elektromos hálózatok, és a mobiltelefonos hálózatok is megbénulhattak részlegesen. Mivel a gázok elektromosan töltött részecskéket tartalmaznak, ezért valóban érzékelhetőek voltak ezek a zavarok a távközlési, a műholdas, az áramszolgáltató, és a navigációs rendszerekben. Arról is vannak statisztikai adatok, hogy az emberek érzelmi, és mentális állapotára is erősen hathatnak ezek a napkitörések, ilyenkor több baleset, katasztrófa, és akár erőszakos cselekmény
is történik. Érdekes megfigyelnünk, hogy mikor voltak ilyen naptevékenységi maximumot jelző évek:
1945, 1956, 1968, 1979, 1990, 1998, 2001, és most 2003!
A legutóbbi esetben mi azt láttuk, hogy a Nap Kapujában, amely egy nagyon fontos szakrális tér a 4. Dimenzió felsőbb oktávján, teljes nyugalom van, sőt bizonyos rezgésszint emelkedés érzékelhető. Azonban egy nagyon erős Foton öv hatás, és foton beáramlás történik a Nap, mint 3. Dimenziós égitest terébe, ami szinte forró, izzó lávaszerű örvényeket kelt a felszínén. Látható volt, hogy éppen a Nap feladata ennek a foton energiának a közvetítése a Naprendszer további bolygói felé, így ezek a foton részecskék forró gázfelhőkbe csomagolva érik el a Föld felszínét is.
Ismét hangsúlyozzuk, hogy a Foton öv nem más, mint a Fény hírnöke a Földanya és az emberiség számára! Az emlékezés kulcsa, és az Isteni/Istennői teljesség felé vezető út hídja, mely átemel majd bennünket abba a tudatosságba, ahol igazán önmagunkra ismerhetünk. Tehát ne félelemmel figyeljük ezeket a változásokat, inkább egy nyitott, bizalommal teli várakozással! A világ egészen különböző pontjain fogadnak bizonyos médiumok, tanítók és gyógyítók hasonló üzeneteket a Felemelkedés Isteni tervéről, hogy ezek az ébresztő szignálok eljussanak az emberiség azon részéhez, akik érzékenyek és nyitottak a szellemi szférák jelenlétére, és akik eredeti élettervük szerint, a Fény küldötteiként részei ennek a kozmikus folyamatnak.
Van egy fontos dátum, amely rendszeresen megjelenik ezekben az üzenetekben, mégpedig a 2012. december 21., vagy máshol a december 23-24., mint ennek a kozmikus történésnek a földi időben mért pontos időpontja. Ez a dátum a maja naptár vége is. A mexikói Palenque templomvárosa volt egykor a maja társadalom egyik központja, amely több mint ezer évvel ezelőtt élte virágkorát, és egy nagyon érdekes időszámítási módot, illetve ezzel összefüggésben fontos próféciákat hagyományozott a világra. Bizonyos, más maja forrásokban pedig, ettől egy kicsit eltérő időpont szerepel, mégpedig 2013. február 19, mint az utolsó 13 éves ciklus vége. Mindenesetre az bizonyos, hogy 2012. december 21. egy nagyon fontos időpillanat lesz, amikor számtalan kozmikus folyamat érkezik el a végpontjához.
Egyrészt, ez lesz az a pillanat, amikor a Földbolygó a Plejádok, Alcyone
csillaga körüli 25.920 éves keringési pályájának végpontjára érkezik. Ugyanebben a pillanatban, ezzel tökéletesen szinkron, a Plejádok egész csillagrendszere a Galaktikus központ körüli 225 millió éves keringési ciklusának végére ér, sőt az egész Tejút Galaxis is éppen abban a pillanatban jut majd el, egy ennél végtelenül hosszabb keringési pályája végpontjára a Nagy Központi Nap körül. Olyan ez, mintha egy különleges kozmikus spiráltánc záróakkordja hangzana fel a térben.
De, ahogy a teremtés örök körforgásának rendjében, minden halálkapu egyben az újjászületés küszöbét is jelenti, úgy ez a jövőbeli pillanat az egész univerzum újjászületését is jelenti majd. Az élet nem vész el, csak átalakul, és ebben a folyamatban a Plejádok csillagrendszere, és vele együtt a Naprendszer, és természetesen a Földbolygó is újjászületik, és átlép egy új teremtő álom küszöbén.
Ezért olyan hihetetlenül fontos az a fejlődési ciklus, amelyet be kell járnunk
2012-ig, és ezért érezhetjük, hogy rendkívüli és megismételhetetlen életet élünk most, amelyben tanúi, teremtői, sőt fény-küldöttei is vagyunk ennek a kozmikus történésnek, melyre nem volt még példa a belátható történelmünkben.
Üdvözlettel CSABA
Sziasztok! A foton övről pár sort idéztem az Átlényegülés I c. könyv bevezetőjéből.
Másrészt itt van Celina - Budapesten. Pénteken előadás volt a "Fényudvarban"
Erről írott rövid összefoglalóm szintén van a pagoda/forum -ban a fénymunkás alatt! A Bibliai "végítélet" egy része elmarad, mert a föld lakóinak felsőbb Énje mind a békés átmenet mellett döntött! Elmaradt sok minden a próféciák (pl:Nostredámus Biblia) 1987-ig rémítően reális előrelátása, ha kissé jobban mennek a dolgok! Ehhez vázlatosan minimum a következőt kell tudni: Nagyon de nagyon elnagyoltan mondja el ezt Kryon-tól kezdve sokan mások! A fekvő végtelen 8-as elemi térrácson él a világok világa is! Ezek között van olyan, amelyiknek a belső sávja szélesebb és jobban benn van az Igei térben! (A földi megnevezést írom) Ebből van minden! (Lásd Térácsú írások sokaságát!)
A tér mélységsorozatából ered minden, vagyis ott VAN a Leírhatatlan
misztériumban! Ezt a fekvő 8-as világát és sok minden mást, határozza meg a mögöttes ISTEN ISTENI TUDATI alap! Ez az emberek tudatrészének is a forrása. Erre a térforrásra épülünk, ami miatt mi tanuló istenek vagyunk! Ha az emberek szellemileg fejlettebbek, akkor az emberek által gerjesztett tér egyszerűen más! Főleg akkor ha sok ember és megfelelő égi mester (fénylények) össze tudnak szinkronizálni a hiten keresztül! Ekkor óriásira nőhet a tér moduláció! Ezt a rámenős kutatók épp úgy tudják mint a "természetgyógyítók" , az ősi Inkák épp úgy tudták mint az Egyiptomi mesterek, vagy akár kik azzal foglalkoztak, hogyan hat az emberi tudat az anyagra! Ez van Drunvaló Életvirága mögött épp úgy ott van mint a Blavatsky titkos tanításában is. Természetesen a mai atomfizikusok is
ismerik, akik tér kutatással foglalkoznak! Igaz, hogy gyerekcipőben van ez még, de a várható fejlődés rohamos!
Ha valaki Szellemileg műveli magát, vagyis valódi szellemi értéket igyekszik
tudásában, lelkében és hitében felhalmozni, akkor megváltozik a tudati
forrásának a szellemére, lelkére és agyára és testére ható térmodulációja!
Vigyázat: Az ál-tanítók után ez a tudati őrvénytér Lapos! A valódi KRISZTUS-TUDAT felé törekvőknél tart a háromszöghöz, a kimérhető tudattér mágneses része is!
Lásd a mesterséges holdak által is kimért, helyrehozott Krisztus-hálót a
megfelelő könyvekben, bőven írnak erről!
A szellemileg korrektül műveltebb, a tudatváltási pillanatának "sötétséget"
(másképpen a kvantumugrást) könnyebben veszi! Ma annyival jobb a helyzet, mint Jézus Krisztus idejében, mert a tudati értelem közelebb állhat ezek megértéséhez és belátásához azoknál, akik nem konkrét kutatással foglalkoznak! Egyes kutatók de pláne tudják miről van szó! A Baj itt az, hogy ezek leírását az emberek javarészt elveti, mert tudatosan félrenevelték, elbutítják és kényelem szeretővé teszik őket ,érzelmi és érzeti súlyos zavarokat okozva, a tér manipulálásáig, végtelenül önző hatalmi érdekből! A Jézusi kereszthez gondolom nem kell kommentár! A föld történetében alig van pozitív hatásrendszer!
Csodálkozunk, hogy az van ami?
A fotonövi rohamosan növekvő gerjesztés hatására, amit modulálnak az Égi fény mesterek avégből, hogy:
1 A földi élet összessége tisztábban és előkészültebben érjen el a tényleges kritikus váltó ponthoz!
2 Legyen a váltás előtt megfelelő szellemi hozzáállás és munka, melynek
eredményeképpen már részben átalakult az ember, nagyban elősegíti saját és más emberek, életek és eszközök dimenzió váltását! A környezet tárgyaiban olyan anyagi változásokat eszközölhetnek ami úgymond dimenzióváltásra érzéketlenebbé teszi őket! De legyen szó a Föld egészének élővilágáról is, meg részben a Földről is! Persze nem mindent csak korlátozottan! A régi kultúrák tudatosan olyan anyagokra építettek, ami dimenzió-érzéketlen! A piramisok megéltek pár dimenzió és fotonövi váltást már, és a mai napig vannak!
Isten áldja és hálás köszönet a munkájukért a Krisztus tudatú égi mestereknek!
Az alapítás tehát azt jelenti (még egyszer hangsúlyozva erősen a vázlatosságát e kis írásnak), hogy ha valaki felkészült az átmenetre, vagyis jobban illeszkedik a foton öv által meghatározott szellemi és más terekhez, akkor még az is lehet, hogy észre sem veszi a változást! Ha a földön mindenki megértené és felfogná ezeket, akkor még az is megeshet, hogy egyszerűen átmegy a föld az ilyen kritikus pontokon, és másnap ébredés után a családjával... Egy jó kérdés. Tessék mondani, hogyan van az, hogy pl. angyalok vagy fénylények, hogyan mennek át egyik dimenzióból a másikba amikor akarnak?! A galaktikus ÚJ EMBER ezt is fogja tudni pár éven belül! Lesz itt rácsodálkozás azoknak, akik nem tudnak ma még a való IGAZBAN hinni és érte tenni a saját szellemi érdekükben!
Itt talán érthető lesz e mesterek tisztaságának az alapjai! Ők dimenziókat
uralnak! Lásd például Jézus Krisztust vagy Máriát akinek a nevét mindenki
ismeri!
Az Ő koruk és ma között a különbség az, hogy ma már nem kell felemelkedni az ég felé a magasabb világok felé, hanem itt is maradhat!

A magasabb világok egy része itt lesz holnap a földön is ha az emberek is így akarják és tesznek érette!
 A könyv címe: DIANA COOPER:KIS ÉRTEKEZÉS A FELEMELKEDÉSRŐL A könyv hátterében : Úr Kumeka. áll. Idézve az előszóból:
Ez a hatalmas Lény most már több mint egymillió embert képes egy időben elérni és sok fénymunkáson keresztül az ő segítségükkel dolgozik, habár nem kis meglepetésemre még mindig azt mondja, hogy Shaaron és én vagyunk a fő csatornái.
Honlap címe: ww.shaaronhutton. co.uk.
Továbbá olvasható a könyvben: Két évvel ezelőtt megalapítottam a Diana Cooper Angyalok és a Felemelkedés Iskoláját azzal a céllal, hogy az embereket felruházzam az angyalok fényével, a felemelkedéshez és a világegyetem szent titkainak terjesztéséhez szükséges erővel. Most már több mint száz tanítónk terjeszti a fényt, és a Vízöntő korával
összhangban, ezt az erőt átadtam a tanítóknak, hogy fejlesszék és továbbvigyék.
Fantasztikusan izgalmas feladat ez!
Azóta van ez az iskola! Az ÚR KUMEKA inter-galaktikus tanító és a földet segíti a dimenzió-váltásban és fény átmenetben! Végtelen hála és köszönet neki! A könyv röviden és tömören sok témát érint! Mindegyik témának óriási irodalma van szerte a földön, kultúrkörönkénti más más megfogalmazásban! A tartalom jegyzék önmagáéert beszél

Találkozás Kumekával
1 Felemelkedés
2 Meditáció
3 Megtisztulás
4 Szabadság
5 Belső béke
6 Egyszerűség
7 A bőség
8 Manifesztáció
9 Ítélőképesség
10 Védelem
11 Küldetésed megtalálása
12 A Monád
13 Harmadik és negyedik dimenziós csakrák
14 A magasabb csakrák
15 A csakrák magasabbrendű célja
16 Fényszintek
17 A Mahatma-energia
18 Reiki és a lelki gyógyulás
19 Ébresztők
20 Mély-tisztítás
21 Intergalaktikus munka
22 A karma felszabadításának kérése
23 Mantrák
24 Lelki vezetők
25 Angyalok
26 Arkangyalok
27 Az új lelki hierarchia
28 A felsőbbrendű felemelkedett mesterek
29 Felemelkedett mesterek: 1-7. Sugár
30 Felemelkedett mesterek: 8-12. Sugár
31 A drágakő sugarak
32 Közvetlen vonal a lelki hierarchiához
33 Még több nagy mester
34 A felemelkedés termei
35 Megidézés (Invokáció)
36 Rendelkezések
37 A neved hatalma
38 Az antakarana
39 Rítus és szertartás
40 Armageddon
41 A beavatás tizenkét próbája
42 Egység
43 Kódok és kulcsok
44 A felemelkedés kulcsai A Felemelkedésről röviden ezt írja, idézve:
A felemelkedés azt jelenti, hogy rezgésünket a fény szintjére emeljük. Mivel
minden gondolat, szó, érzelem és cselekedet rezgés, amely létrehozza az
auránkat, a felemelkedés a gondolataink megtisztítását, érzelmeink letisztulását és a legtökéletesebb jóság eléréséhez szükséges szeretetteljes cselekedet kiválasztását foglalja magába, amíg nem sugárzunk azon a magasabb szinten. Akkor boldogan és szabadon élhetünk majd. Azok, akik az értelemnek kizárólag csak a fizikai szintjén léteznek és csak azt hiszik el, amit látnak, hallanak vagy éreznek, azok metaforikus értelemben egész életükön át a harmadik sebességben döcögnek járművükkel. Fentről ők úgy néznek ki, mint aki csak szorongatja a kormányt és attól retteg, hogy mi fog történni vele. Emberi törvények szerint élnek, szitkozódnak és átkozzák a többi sofőrt, és a következmények miatt gyakran félnek a sávváltástól is. Azt hiszik, hogy az
ő sávjukban kell haladnia mindenkinek.
Amikor nyitottabbá válunk a lélekvilág dolgaira, különös tekintettel a feltétel
nélküli szeretetre, akkor negyedik sebességre vagy a negyedik dimenzióra váltunk át. Ez azt jelenti, hogy az életet lazábban és több hittel éljük meg,
tiszteletben tartjuk a többi sofőrt, amint a maguk útját járják és követjük a
megérzéseinket. Tudjuk, hogy minden egyes ember útja egyedülálló és különleges küldetés.
Amikor elfogadjuk azt, hogy először lelkek vagyunk és az isteni egységnek részét képezzük, akkor kezünkbe vesszük a sorsunkat. Felismerjük, hogy az isteni alkotóval együtt teremtők vagyunk, és az ezzel járó hatalommal és a felelősségkel átkapcsolunk az ötödik sebességre, az ötödik dimenzióra. Így zökkenőmentesen haladhatunk az élet útján és közben másoknak is segíteni tudunk. Elengedjük alacsonyabb rendű akaratunkat és utazásunkat egy magasrendű célnak rendeljük alá.
Amikor úgy döntünk, hogy ellazulunk és élvezzük az utazást, akkor kinyitjuk a tetőablakot, hogy beengedjük a fényt. Ez a felemelkedés.
Sok ember teljesen félreértelmezi a felemelkedést és fél tőle. Vannak, akik azt hiszik, hogy a fizikai testük emelkedik fel, holott ez nem így van. Kétezer évvel ezelőtt ez történt, mivel az emberek rezgésszintje nem bírta el a fény frekvenciáját, de most már sokat fejlődtünk. Tehát nem kell aggódnod a családod elhagyása miatt. Senki sem kéri azt, hogy felemelkedj a tetőablakon át a magasba. A felemelkedéskor szorosan és vidáman ülsz a sofőrülésen, miközben a Forrás, Isten, a világegyetem erejének teremtője vagy bármije, amit te elfogadhatónak találsz a világegyetem erejének megalkotójára, irányít téged.
Régen nem volt lehetséges az, hogy megemeld a frekvenciádat és a fizikai
testedben maradj, de most már lehetséges. Azok az emberek, akik manapság felemelkednek, a Földön maradást és emberiség szolgálatát választják. Ha azt választod, hogy felemelkedéskor a fizikai testedben maradj, akkor úgy fogsz élni, mint annak előtte, csak fogsz ragyogni és örömet sugározni. Az öröm, a mások iránti feltétel nélküli szeretet és a velük való egység érzése által földi mennyországot teremtesz magadnak.
Amikor felemelkedett mesterré válsz, a gondolataid és a szavaid teremtő erővel rendelkeznek. Ezért hihetetlen hatalommal bírsz. Ezentúl a bolygók szolgálatában állsz, ezért a személyes szükségleteid és vágyaid már nem lesznek olyan fontosak, mint a mindenség szolgálata.
Ehhez a döntő lépéshez sok minden tartozik! Javaslom elolvasni, mert elmélyedve át kell élni!
Itt már nincsen idő! Nincsen elfoglaltságra vagy bármire hivatkozás! Nincsen már idő! Sokaknak az ún. belső gyermek tudata lehet, hogy ebben a félévben kinyílik a kódja.  A valódi változások ennyire már ma vagy holnap vannak! Persze nem mindenkinek! Először nyilvánvalóan a felkészülteknek az az a szellemibb embereknél történik meg! Óriási karmikus, emberi jellembeli, lelki és fizikai változásokra számíthatunk! Ezt mindenki tudja, mert lelkében ott van már a megfelelő program! Ennek kell felnyílnia, ha a feltételek adottak lettek! Ebben óriási eltérés van emberek között! Természetesen ezek a feltételek előállta igen komoly szívből jövő munkát kíván sokrétű elméleti és gyakorlati tevékenységgel!
Erről is szól a könyv igen tömören!
Például idézve megint a könyvből:
Ahhoz, hogy felemelkedhess, ki kell egyenlítened a karmádat az összes előző inkarnációk között. A karma a megélt életeid jó és rossz gondolatainak, szavainak és cselekedeteinek mérlege. A harmadik dimenziónál az alacsony rezgésű cselekedeteket lehet, hogy csak egy későbbi életben kell visszafizetni, ezért úgy tűnik, hogy nincs kapcsolat az életstílusod és a sors által számodra kimért események között.

A magasabb dimenzióknál az adósságokat hamarabb kell törleszteni. Amikor a karmád végül egyensúlyban van, akkor megkapod az azonnali
karmát. Ez azt jelenti, hogy ha valami negatív gondolat jut eszedbe vagy
méltatlan cselekedet van a rovásodon, akkor ez bumeránghoz hasonlóan azonnal visszaüt. Ha az életben soha semmit nem úszol meg büntetlenül, légy hálás! Elérted az azonnali karmát és lehetőséged nyílik arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt. Továbbá: Először is, lehet hogy vannak korábbi életekből visszamaradt elkötelezettségeid, melyek alacsonyabb rezgésszámú embereket vagy körülményeket vonzanak. Ezek alól az elkötelezettségek alól nem szabad kibújni.
Másodszor, előfordulhat, hogy nehéz helyzetekben találod magad, hogy a
választott küldetésedet vagy sorsodat beteljesíthesd. Ez az oka annak, hogy a nagy lelki vezetők borzalmas dolgokon mennek keresztül, például a múlt nagy emberei, mint Jézus Krisztus.
Harmadsorban lehet, hogy ezek a beavatási próbatételeid. A felemelkedés útjára lépők közül sokan már beteljesítették a karmájukat és a lelki mesterek által kiszabott próbatételeket azért kapják, hogy a gyenge pontjaikat megerősíthessék. A megpróbáltatások a kapcsolatokban felmerülő nehézségek, anyagi gondok és munkahelyi problémák formájában jelentkeznek.
Ahhoz, hogy felemelkedhessünk, először a földi életben elvállalt küldetésünket kell teljesítenünk. Vannak olyan emberek, akik belül érzik és tudják, hogy azt teszik, amiért idejöttek. Másoknak azonban meditáció által kell megtudakolniuk életük célját. Ha nem vagy életed igaz útján, akkor fontos, hogy meghozd a helyes út megtalálásához vezető döntéseket. Néha nehéz döntéseket kell hoznunk ahhoz, hogy biztosan azt cselekedjük, amiben idejövetelünk előtt megállapodtunk.
Példák a könyvből! Az emberek gyakran ezt mondják: Tudom, hogy nem azt csinálom, amiért idejöttem, de muszáj továbbra is ezt a munkát végeznem, mert kell a pénz, vagy: Tudom, hogy ez nem az igazi kapcsolat, de nem hiszem, hogy egyedül kibírnám. Én is voltam ilyen helyzetekben és teljesen megértem ezeket a félelmeket. De minél tovább halogatjuk a döntést, annál lassabb lesz az előrehaladásunk. Mikor megkérdezem tőlük, hogy hány életen át küzdöttek ugyanazzal a megpróbáltatással, gyakran mondják azt, hogy hat vagy még ennél is több életen át szenvedtek. A felemelkedésnél az egész test fénnyé változik, a ruhát is beleértve. Ekkor vagy visszatérsz a fizikai testedbe, hogy egy magasabb szinten szolgáld az emberiséget, vagy eltávozol a testedből. Most a Földön hihetetlen lehetőség kínálkozik arra, hogy a fénybe emelkedhessünk, mert a felemelkedés hullámai jelen vannak.
Magasrendű lények, arkangyalok és angyalok, és hatalmas mennyiségű lelki energiák állnak rendelkezésünkre, hogy segíthessenek.
A felemelkedés útjának egyik fontos lépése az együttműködés. Kevesen vannak, akik elszigetelten másoktól képesek felemelkedni. Arra kérnek minket, hogy fogjuk meg testvéreink kezét és együtt haladjunk előre. Lehet, hogy közelebb vagy a felemelkedéshez, mint gondolnád. Ha lelki fejlődésed érdekében szeretnéd kihasználni ezeket a hihetetlen lehetőségeket, akkor továbbra is tartsd szem előtt a célt, és mindent a legmagasabb és legtisztább motivációk által vezérelve mondj, gondolj és cselekedj. Továbbá így ír: Hihetetlen időkben élünk. Az emberiség történelmében még soha sem volt ilyen óriási lehetőség a lelki fejlődésre.
Ez a könyv arra ösztökél és ahhoz nyújt információt, hogy a felemelkedés
hullámain lovagolhass még ebben az életben, hogy halhatatlan lehess. Búcsút mondhatsz a reinkarnáció kormánykerekének, mert a fény egyik ura, felemelkedett mester lehetsz. Idézve a könyvből! A felemelkedéshez olyan tisztának kell lennünk, amennyire csak lehet mind szellemileg, mind lelkileg és fizikailag. A fel nem oldott negatív érzelmek a test sejtjeiben és az aurában üledéket hagynak hátra, és negatív helyzeteket és embereket vonzanak hozzánk. Ha mondjuk, van egy meg nem bocsátott vagy el nem
engedett kapcsolatunk, akkor feltétlenül MOST kell megoldanunk ezt a helyzetet. Ha a felszínen vidám vagy, miközben belül harag és fájdalom emészt, akkor hagyd abba a színjátékot. A lelkiség nem a kedvességről és a barátságosságról szól, hanem az eredetiségről és az őszinteségről.

A rejtett negatív érzelmek zavaros kavalkádja csak így ismerhető fel és csak így szabadulhatunk meg tőlük. Nagyon sok minden van ezután leírva! Olyan kitűnően röviden és tömören megfogalmazva, hogy csodálatos! Engem elbűvölt a tömörsége és sokszínűsége a tartalmon kívül!
Fontos fogalom és mérés a fényszint! Idézve megint a könyvből! Minél több fény található a sejtjeinkben, annál közelebb vagyunk a
felemelkedéshez. Ahhoz, hogy a harmadik beavatáson is átessünk, 50%-nál magasabb fényszinttel kell rendelkeznünk. Ekkor a lelkünkkel vagy Monádunkkal egyesülünk.
A negyedik beavatás fényszintje 62%, ami után elhagyjuk az újjászületés kerekét. Az ötödik beavatás szintje 75%. A hatodik beavatáshoz és a felemelkedéshez 80-83%-os fényszintre van szükség. A hetedik beavatáshoz és a teljes felemelkedett mester státuszhoz 92%-os fényszint szükséges. Ennél az ember már nem maradhat a fizikai testében.
Megkérdeztem Kumekát, hogy mitől függ a felemelkedés, mire ő azt felelte, hogy a kinti világban négy héten át folyamatosan kell fenntartani a fényszintet. Ezért nincs értelme lelki magányba vonulni, ahol könnyű tisztának maradni.
A fényszintek számomra nem voltak teljesen világosak. Kumeka elmagyarázta, hogy a fenti százalékok a  testi lét ideje alatt értendő fényszinteket jelentik. Azt mondta, hogy valószínűleg egyszerűbb azt mondani, hogy lélekként 200%-ot érhetsz el. Ha például a testen kívüli állapotban a fényszinted 98% volt, akkor a testben ennek a fele, vagyis 49%. Mellesleg a testben 50%-os fényszintnek kell lennie ahhoz, hogy éjjel a lelki dimenziókba beléphessen valaki.
Íme, néhány olyan dolog, amelyek csökkentik a fényszintünket: a pletykálás, a mohóság, a negatív gondolkodás, a döntésképtelenség, a lustaság, a túlhajszolt munkatempó, a rosszindulat, a káosz, a sérelmek meg nem bocsátása, a feszültség, a harag, a zajos városi életmód és a szegénységtudat. Tudatosan törekedjünk arra, hogy ezek közül a lehető legtöbbet iktassuk ki az életünkből.
A felemelkedés útján haladók közül sokan mindent megtesznek azért, hogy fényt derítsenek rezgéseikre, de nincsenek tudatában a hirtelen változás okozta hatásoknak. Nemcsak hogy elsajátítják az itt felsorolt módszereket, de keresnek és kutatnak a múltjukban is, miközben nem is veszik észre, hogy felbolygatják a méhkast.
Ahhoz, hogy a fényszintet emelni tudjuk és mesterré válhassunk, először meg kell tapasztalnunk és meg kell figyelnünk minden érzésünket, gondolatunkat, érzelmünket, szavunkat és cselekedetünket. Ha figyelemmel kíséred a kihívásokra adott reakciódat, akkor meglepetés érhet, sőt az is lehet, hogy a csalódottság érzése kerít hatalmába saját magaddal kapcsolatban. Azonban biztosítsd azt, hogy a megpróbáltatás valamilyen más formában visszatérjen, hogy egy magasabb
rezgésszinten másféle reakcióra legyen lehetőséged. Minden egyes alkalommal az általános fényszintedet megnöveled, és jó úton haladsz a mester szint és a felemelkedés felé. Még egy igen lényeges segítséget (a sok közül) megszeretnék említeni ami igen fontos és még eddig a történelemben nem volt a lelki és fizikai megtisztuláshoz a MAHATMA-ENERGIÁT Idézve: Értelmezésem szerint energiák vagy hatalmas lények vannak odakinn a világegyetemben, amelyekhez mi hozzákapcsolódhatunk, ha tudjuk, hogyan tegyük ezt. Például, már sokan vannak beavatva a Reiki-energiába, hogy megtanulják vagy a legtöbb esetben inkább emlékezzenek, hogyan kell erre a fontos gyógyító erőre ráhangolódni.
Egy másik ilyen hatalmas energia a Mahatma-energia, melyet a Szintézis
Megtestesítőjének is neveznek és amelyről azt mondják, hogy ha rendszeresen megidézzük, akkor ezerszeresére növeli haladási sebességünket a felemelkedés útján. Amikor először hallottam erről az energiáról, izgatott lettem és tudtam, hogy valami nagyon fontos dologról van szó. A lelki fejlődés útján ezerszer gyorsabban haladni nem kis dolog!
Úgy tűnik, hogy a Szintézis Megtestesítője a Földdel még az atlantiszi időkben teremtett kapcsolatot, és azt mondta, hogy ismét eljön, amikor készen állunk az energia befogadására.
A Harmonikus Konvergencia idején a világon nagyon sok ember imádkozott és meditált a békéért és lelki fejlődésért, ezért az Isten engedélyt adott a
Szintézis Megtestesítőjének, hogy ismét kapcsolatba lépjen velünk. Ez a
Mahatma-energia egy csoporttudatot foglal magában, amelynek óriási energiáját a tizenkét sugár és sok hatalmas lény hozta létre, és amely most már az emberek rendelkezésére áll. A Mahatma jelentése, mint ahogy a Gandhit tisztelők tábora bizonyára jól tudja, nagyszerű lelket jelent. Ez az energia kivétel nélkül mindenki számára elérhető. Ezért neked is rendelkezésedre áll, ha meditálni akarsz és szeretnéd megidézni.
A lelki törvényszerűségek értelmében azonban, ha szeretnéd, hogy ez az energia a rendelkezésedre álljon, akkor meg kell kérned, hogy költözzön beléd.
A Földön rendelkezésünkre álló energiák közül a Mahatma-energia a legnagyobb. Hatalmas ereje ellenére nem éget meg minket, mert magasztos lényeken keresztül, majd a Monádunkon és a lelkünkön át jut el az reinkarnálódott formánkhoz. Olyan ez, mint egy kozmikus erőműtelep, és a hatalmas feszültség, amely közvetlen érintésünkre halálos áramütést okozna, több alállomáson áthaladva sokkal alacsonyabb feszültséggel érkezik meg hozzánk. Ez az energia összekötő kapocsként funkcionál Isten és ember között. Sokan úgy vélik, hogy közvetlen kapcsolatban állnak a Forrással és ez valóban mindenki számára egy lehetőséget jelent. Kumeka szerint azonban sajnos bolygónkon valójában csak néhány embernek van közvetlen kapcsolata a Forrással. A legtöbb ember, aki úgy véli, hogy a Forrással áll kapcsolatban, valójában egy arkangyallal vagy a Monádjával teremtett összeköttetést.
Az inkarnálódott személyiség és a lélek között a távolság néhány lépés vagy beavatás, a Monádig egy kicsivel több, a Monád és Isten között pedig több száz lépés is van. A Mahatma-energia fényhidat - Antakaranát - épít közöttünk és a Forrás között. Ez az első alkalom, hogy magas frekvenciájú kozmikus segítség áll rendelkezésünkre az Antakaranánk felépítéséhez, hogy az elérhesse végső célját.
Magas frekvenciája miatt a Mahatma-energia segít abban, hogy a fény
frekvenciájával egyszintes lehessünk, ami megkönnyíti felemelkedésünk
folyamatát.
A Mahatma-energia arany fehérszínű, ami arra utal, hogy kifinomult, magas
rezgésű energiáról van szó. Amikor megidézzük, ez az energia áthalad a fizikai, az érzelemi, a mentális és lelki testünkön, magyarán az egész fizikai lényünkön és auránkon, majd behatol a Földbe. Gyengéd rezgést idéz elő szervezetünk rendszereiben és energiánk kifinomultabbá válik. Elősegíti a megrekedt és megszilárdult gondolati formák és érzelmi beidegződések feloldódását.
A Mahatma-energia használata a mirigyek egyensúlyban tartásának és energiával való ismételt feltöltésének leghatékonyabb módja. Á mirigyek őrzik meg fiatalságunkat és szexuális hajtóerőnket, ezek tartják fenn az egészséges immunrendszert és irányítják az anyagcsere folyamatát. Az agyalapi mirigy olyan hormonokat bocsát ki, amelyek fiatalon tartanak - vagy ha az öregedés kollektív tudatában hiszünk - öregítenek minket. Amikor megkérjük a Mahatma-energiát, hogy egyensúlyozza ki és töltse fel ismét energiával az agyalapi mirigyünket, akkor fontos az, hogy megkérjük a mirigyet, hogy életet adó és fiatalító hormonokat bocsásson ki, a halált okozó hormonok termelését pedig fejezze be. (Lásd a 15. fejezetet.)
Minél több Mahatma-energiát hívunk le mi, inkarnálódott lelkek, annál könnyebbé válik a Föld, mert az arany-fehér rezgés áthalad rajtunk, hogy meggyógyítsa és lelkileg fogékonnyá tegye bolygónkat. Amikor kapcsolatot teremtünk ezzel az energiával, felhasználjuk erőnket arra, hogy a Föld közelebb kerüljön a felemelkedéshez. Minél több ember ismeri a Szintézis Megtestesülését, és minél többen idézik meg ezt, annál gyorsabban emelkedik fel a közösségi tudat.
Sok embernek beszéltem már erről a fantasztikus energiáról, és több száz
emberrel meditáltam együtt, hogy kapcsolatba lépjünk vele. Sokan ugyanazt tapasztalták az első megidézéskor, mint amit én: olyan érzést, mintha az egész lényünk tűzbe borult volna. Előfordul az is, hogy gyengéd, könnyű áramként halad át a testen, de mindig nagyon nagy hatása van! Naponta akár háromszor is meg lehet idézni. Ez a hihetetlen energia az eddiginél sokkal gyorsabban és hatékonyabban működik közre a fénytestünk felépítésében. Mivel ez az energia nagyon magas frekvenciájú, a fénytestünk kozmikus vagy monadikus testté válik.
A Mahatma-energiát megkérhetjük személyes problémák megoldására is. Tudatunkkal
oda irányíthatjuk, ahol megoldást kell találnunk. Küldhetjük másoknak is
gyógyítás céljából.Imádkozzunk, meditáljunk, vizualizáljunk és használjuk a
megerősítést a Mahatma-energia megidézéséhez. Hívjuk segítségül és beszéljünk róla másoknak is.
Íme egy egyszerű módja a Mahatma energia lehívásának: "Most megidézem a Mahatma-energiát, hogy áthaladjon a testemen és az aurámon, le a Földbe, hogy az életemet Isten szolgálatának ajánlhassam, majd oda irányítod, ahova szeretenéd. Joshua Stone szerint

(A felemelkedés kézikönyve) a Harmonikus Konvergencia, a
Mahatma-energia isteni megnyilvánulása óta az ember elméletileg képes egy élettartam ideje alatt másodrangú beavatottból galaktikus megtestesüléssé alakulni!
Joshua Stone, Vywamus által neki ajánlott megidézést javasol a Mahatma-energia lehívására: Azt választom, hogy elfogadom és kérem a Mahatma-energia mély behatolását az egész energiamátrixomba, ezáltal most isteni önmagam teljes, nyitott sugárzását a létező mindenségnek ajánlom.
Megjegyzés: Nálam működik és hál istennek mintha gyorsabb lenne az utam a fény felé! Ez személyes benyomás . Naponta fény-mantrázok ha lehet! A sokrétű tisztulásban leírhatatlan segítséget jelent! Értsék meg: A munkát nekünk kell elvégezni, De a történelemben sohase látott és érzett lelki és szellemi energia segítség mellett! Mindenkit igyekeznek felemelni! Van aki először lemegy a lejtőn. elengedi a régit majd rohamosan emelkedhet lelkileg szabad akaratából ha Ő is ezt akarja! Ha valaki azt mondja, hogy nem, akkor ismételhet megint 26000 évet a legközelebbi galaktikus együttállásig! Nekem nem kell újra a Neander-völgyi husáng vagy a teljesen értelmetlen kaszabolás hatalmi önző érdekből, mint ahogy eddig volt! Még rabszolga sors se kell újra! Ki-ki döntése szerint!

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu