Juji: A lélek kozmosza

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A lélek kozmosza

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Részlet Patricia Cori, Szíriusz-kontakta 2000-ben megjelent "A lélek kozmosza" c. könyvéből:

A sziriusziak beszélnek:


...A titkolózásnak két oka van: először is ( a titkos kormány ) képtelennek tart benneteket, hogy megbirkózzatok ( a földönkívüli kapcsolat ) információjával, másodszor eltitkolják előletek a tényt, hogy dinamikus csere folyik a szürkék és a titkos kormány között, és ennek során KÍSÉRLETI NYULAKKÉNT ADNAK EL BENNETEKET a földönkívüli technológia számára!


Tudjátok meg, hogy kormányotok együttműködése a földön kívüli intelligenciával több mint ötven ( most már hatvan ) évvel ezelőtt virágzott fel, az általatok Roswellként ismert incidens idején, amikor egy földön kívüli jármű három utasával lezuhant Új-Mexikóban. Egyiküket megmentették, és ő a későbbiekben A KATONASÁG SZOLGÁLATÁBAN ÁLLT MŰSZAKI TANÁCSADÓKÉNT.


A történetet "kiszivárogtatták" a nyilvánosságnak, hogy felkészítsenek benneteket a közeljövőre, amikor is a kormány bejelenti a hosszútávú együttműködését e lényekkel. Ekkor ( Roswell idején ) gondosan figyeltek benneteket, hogy felkészülhessenek a tömegek reakciójára.


Az együttműködés hatásai - az önkéntelen csere sötét energiái, az univerzum érző lényei szabad akaratának megtagadása - kaput nyitottak a szürke zónába, amelyen keresztül a szürkék kiléphettek az űrből és szabadon mozoghattak a ti dimenziótokban, hogy technikusokként segítsék a földi lényeken végzett kísérleteket. A titkos kormány cserébe MEGSZEREZTE A KORLÁTLAN ŰRBÉLI UTAZÁS TITKÁT, amelyet mi forgókorong-technológiaként írunk le nektek, és ezzel a gravitációs erő manipulálását is megtanulták. Jó üzlet volt ez a hatalom számára : sok információhoz hozzájutottak, miközben tőlük ( a titkos kormánytól ) nem vártak el egyebet, mint AZ EMBERI FAJ ELÁRULÁSÁT! Múltbeli ténykedéseiket ismerve állíthatjuk: nem jelenthetett nehézséget számukra meghozni ezt a döntést.


...( rátérve ) a NASA a titkos kormány utasításai alapján végzett ténykedésére, gondoljátok át, mi folyik valójában a Holdon! Nem furcsálljátok, hogy milliárdokat fordítanak adóitokból az űrküldetésekhez kapcsolódó katonai expedícióra, miközben ezek eredményeit és hivatalos fotóit "bizalmas" természetű információnak minősítik? ...Miért nem késztet ez benneteket politikusaitok ( hitelességének ) megkérdőjelezésére ez a nagy költségvetés? Egy hasonló nagyságrendű befektetés - amennyiben a pénzt az ökológia céljaira fordítják - elég lenne ahhoz, hogy HELYREÁLLÍTSÁTOK GAIA FELBORULT EGYENSÚLYÁT!


Újabb és újabb űrutazások, és mi végre is az egész? Akkor, az Apolló-program első éveiben csak néhány holdra szállás történt, mert - mint mondták - nincs ott semmi, csak értéktelen sziklák és por. - Ugye, nem hittétek el, hogy ez valóban így van?


Mert először is - ellentétben azzal, amit hallottatok - a Hold rendkívül gazdag ásványokban és erőforrásokban, amelyek létfontosságúak az ipar és a kereskedelem számára. A felszíntől számottevő mélységben vízre is bukkantak, amelynek minden megnyilvánulási formája az élet alapfeltétele. Lassan adagolják nektek az ezzel kapcsolatos felfedezéseket, amikkel fokozatosan felkészítenek benneteket egy esetleges Hold-állomás létesítésére. De ne feledjétek: EGYSZERRE MINDIG CSAK ANNYI INFORMÁCIÓT KAPTOK, AMENNYIT A HATALOM SZERINT KÉPESEK VAGYTOK BEFOGADNI!


Azt azonban nem árulják el nektek, hogy számos űrmisszió során titokban a Holdat is felkeresik a járműveitek. Nem tudjátok tehát az igazságot az űr meghódításáról, és nem törődtök ezzel.


Új felfedezőitek ugyanakkor nagyon is buzgón tevékenykednek : létre hozták az első legénységgel ellátott holdbázisokat, ahol mérnökök, tudósok, katonai szakértők tartózkodnak. A megfelelő helyet a Holdon optimális felszíni viszonyok alapján választották ki, ahol az űrből érkező bombázás elleni védelemre, valamint a megfigyelés megakadályozására felhasználhatják a felszín természetes képződményeit és az annunaki ( nibirui ) telepek ősi kupoláinak maradványait. A Holdbioszféra elhelyezését a hozzáférhető erőforrások is befolyásolták: ideális feltételek kellettek az ásványkincsek és a víz közvetlen kitermeléséhez, és mindezek megteremtése már meg is történt.


Napreflektorokkal felszerelt műholdat helyeztek el a térség fölötti stratégiai pontokon, amelyek visszatükrözik a napsütést a kupolába beépített napelemekre, így mesterséges nappali fényt és energiát biztosítanak a közösség flórája és faunája számára. Ugyanakkor a forgótárcsás technológia képes létrehozni gravitációt és antigravitációt is : ez a technológia megoldotta a Hold gyarmatosításának egyik alapvető problémáját, mert forgótárcsákat helyezett el a Holdbioszférában, így megfelelő gravitációs mezőt hoznak létre, hogy a földihez hasonló gravitációs erőt szimuláljanak a zárt kupolák alatt tartózkodó lények számára.


Nos, ha megértitek, hogy miként használja fel a titkos kormány a forgótárcsa-technológia lehetőségeit és hogyan hasznosítja azokat máris a titkos űrprogramjaiban, láthatjátok, hogy amiről a NASA-kilövések kapcsán tájékoztatnak benneteket, az nem egyéb, mint a programjaik keretében zajló tényleges tevékenységek felszíne.


...A forgótárcsás-technológia felhasználásával a repülő csészealjakban MINDEN súlytalanná tehető, így megoldódott az űrbéli teherszállítás problémája is. Ehhez csészealj alakú járművek egész flottája áll már rendelkezésükre, amiket az 51-es területnek ( Nevada, Las Vegastól észak-nyugatra ) nevezett katonai bázison terveztek és építettek meg. Rendszeresen járják a világűrt azokkal a repülő csészealjakkal, amelyekről ti naiv ártatlanságotokban azt hiszitek, hogy más világból érkező lények járművei, miközben hivatalosan a ma már idejét múlt, közönséges űrutazás eszközeit mutatják. Azaz létrehozták a díszleteket, melyek között tovább ábrándozhattok arról, hogy az emberiség a jövőben valamikor tovább terjeszkedik majd az űrben, miközben ők már kényelmes ágyukban alszanak a Holdon!


Képzelhetitek, mennyire kapóra jött a hatalom embereinek az, hogy ilyen TÖKÉLETES álcázást találtak, miközben szabadon járnak-kelnek az űrben! Ha arra biztatnak benneteket, hogy nyomozzatok az ufójelenségek után, csak azért teszik, mert ez érdekükben áll - ez nem más, mint ködösítés!


Nos, amint megtalálták a vizet a holdfelszín alatt, és megoldódott az építőanyagok, szerszámok és élelmiszer-utánpótlás szállításának problémája, elkezdődött a titkos kormány és az általa kiválasztott képviselők kitelepítése, majd a tulajdonképpeni munka is.


A TERVEK SZERINT 2010-RE IDŐZÍTIK A TELJES KIVÁNDORLÁST : a Holdszférát akkorra teljesen kiépítik, és kényelmes lakhelyek várják a kiváltságos "klubtagokat" a Hold túlsó oldalán.


Szándékaik szerint kivárják a Föld 2012-re jósolt változásait, amíg a bolygó felemelkedésekor fellépő pusztító erők lecsillapodnak, és a Föld ismét termékeny talajjá válik. A hatalom a fizikai halhatatlanság tévhitében élve elegáns visszatérést tervez a Földre, AMELYNEK MÁR AZ EGYEDURALKODÓI LESZNEK - már ami Armageddon új Földjéből egyáltalán megmaradt.


Látjátok már, miféle terv, "istenek visszatérése" van itt kibontakozóban? Űrbéli remetelakjukból az elit tagjai megszervezik saját visszatérésüket a Földre, miközben az emberiség tömegei vízbe fulladnak és eltűnnek Gaia felszínéről.


Ez az elit - miután az emberiséggel szétromboltatta a Földet a profitért és a hatalomért - még most sem érti, hogy minden mindennel összefügg és karmikusan kötődik egymáshoz! Szívüket bezárva szemlélik gyalázatuk következményeit, felismerve, hogy kísérletük megbukott, de továbbra is saját maguk és ivadékaik - a jövő hatalmi elitje - túlélését tekintik a Föld legsürgetőbb problémájának. Rögeszmésen bálványozzák a hatalmat, és azt hiszik, hogy ők maguk az egyetemes rend felett állnak.


Mert elhatárolták magukat a kozmosz Első Teremtőjétől, de az emberektől, állatoktól és növényektől is, és nem tudják, hogy valójában ÖNMAGUKTÓL kellene megszabadítani őket!


És ez az elit akkor vágja el magát végleg a FELEMELKEDÉS LEHETŐSÉGÉTŐL, amikor kétségbeesetten beveti magát a Holdbioszféra mesterséges menedékébe. Mert ők, akik az emberiséget eddig zsinóron rángatták Gaia legősibb civilizációjának kezdete óta, KIŰZETNEK A NAGY ŰRBE, le kell válniuk a Holdról a néma felhőkbe. Ott az univerzum kitaszítottjaiként könyörtelenül összekapcsolódnak az alteregóikkal, a szürkékkel, általatok örökkévalóságnak mondott időre!

 

network.hu


Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

haténleöre féek mert piac az csak piac juj vigyázmagaradra kllek vili

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu