Juji: AVATÁR-VILÁGOSODÁS

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

AVATÁR-VILÁGOSODÁS

13 éve | [Törölt felhasználó] | 11 hozzászólás

A Megszabadulás hét lépése:
(1) jó szándék,
(2) jó társaság- és jellem,
(3) jó tettek,
(4) spirituális életvitel,
(5) az Isteniség közelében élni,
(6) az Isteni Természet és Boldogság megtapasztalása és
(7) eggyé válni az Istenivel.

A hétféle Isteni Erő:

(1) az Értelem Ereje,
(2) a Helyes tettek Ereje,
(3) a kettősség-nélküli, egyesítő Tudás Ereje,
(4) az Egyetemes Isteni Szeretet Ereje,
(5) a jóakaratú Alkotó Tevékenység Ereje,
(6) az Önfeláldozás Ereje és
(7) a JÓSZÍVŰSÉG  Ereje.

A hétféle Erkölcsi Fegyelem:

 (1) a külső érzékek uralása,
(2) jóindulat és együttérzés,
(3) a belső érzékek uralása,
(4) adakozás, megosztás, törődés, szolgálat,
(5) a rászorulók igazságos, önzetlen szolgálata,
(6) önbizalommal párosuló bátorság és
(7) elmélyedés, meditáció.

Az Én-tudatosság és önismeret hét szintje:

(1) Én-tudatosság, önvizsgálat által.
(2) az önbizalom kifejlesztése,
(3) az Önvaló bölcsességének megszerzése,
(4) önátadásban élni,
(5) az elégedettség elérése,
(6) önzetlen önfeláldozás és
(7) a Megvilágosodás boldogságának elérése.


Fejlődésünk során eljutunk egy olyan pontra, amikor bepillantást nyerhetünk a mennyei birodalomba, ami azt jelenti, hogy a hatalmas szeretetet megélve, egy pillanatra megérezzük a mindennel való egységet. Csodálatos és meghatározó élmény a fejlődésünk szempontjából, hisz ha csak rövid ideig is, de a teljes szeretet és béke állapotában lehetünk.

 

Felébredés: a megértés útján (a bal agyfélteke segítségével) és az egységélmény után az akaratunk segítségével képesek vagyunk uralni az elménket (az egós ÉN-eket), rövid idő alatt (néhány perc) minden negatív érzést képesek vagyunk elengedni és fokozatosan növekszik bennünk a szeretet érzése. Ezt az állapotot  erős figyelemmel, koncentrációval tartjuk fenn, de erőt merítünk az átélt egységből is. Ezt az élményt néhány "felébredett" meditációban képesek vagyunk újra átélni. Ebben az állapotban, ha továbbra is gyakoroljuk a megbocsájtást, akkor a félelmek folyamatosan távoznak és egyszer annyi szeretet lesz bennünk, hogy nem kell külön figyelemmel az egységélményre koncentrálni, mert mindig jelen van már a "Figyelő" és folyamatosan érzi a Teremtővel és a mindennel való egységet. Az ilyen embert nevezzük megvilágosodottnak. Ez a megvilágosodás első szintje.
Azok, akik nem tudják koncentrációval fenntartani az ide vezető állapotot, (sajnos ez a többség) visszaesnek az elme szintjére és újra fájdalmaikban találják magukat. Ezeknek a testvéreimnek kívánom, és üzenem is, hogy amit egyszer már elértek, azt újra elérhetik, és tanulva az előző alkalomból, lépjenek tovább a megvilágosodás szintjére. Az élmény, amit ilyenkor átél az ember, erőt ad, hisz már tudja, hogy mit keres, hova tart. Felidézve azt a hatalmas szeretetet, amit akkor élt át, amikor beleolvadt a Teremtő Szívébe, használja fel arra, hogy az elméjéből  kilépve a "Figyelő" lesz, aki a békében él.


 Megvilágosodás:
  Folyamatosan tanulva és a megbocsájtást gyakorolva, a kereső a tudata és a szíve szeretetérzete révén talál rá Istenre és  mindőnkkel való egységre. Ez olyan elemi erejű szeretet megélése, amelyben az elme, vagy egós ÉN-ek nagyrészt azonnal feloldódik és soha többé nincs már hatással az emberre. (Ezek a felébredésnél még jelen vannak, de uralja őket az ember, míg itt már a nagy részük meg is szűnik.) Régebben ez volt az általánosan elfogadott "megvilágosodás", és  erre az állapotra gondolnak általában ma is az emberek, amikor valakire azt mondják: "Megvilágosodott". Ezen a szinten már spontán módon felélednek a Sziddhik (természet feletti képességek), attól függően, hogy az adott embernek milyen további életútja van. Ez a megvilágosodás 2. szintje. Ezen a szinten az emberből hatalmas szeretet és béke árad, bájos vidámsággal és humorral ötvözve. Célja az emberek segítése ugyanennek a szintnek az elérésében. Rendelkezik ugyan nagyon kevés egós ÉN-nel (amelyek a megvilágosodáskor nem oldódtak fel), de tökéletesen uralja az elméjét. Az ilyen embert nagyon nehéz, szinte lehetetlen kibillenteni, hacsak nem akarja Ő maga is - valamilyen hatás miatt - a kibillent állapotot, majd szándéka szerint, néhány másodperc elteltével visszatér nyugalmába és derűjébe.


Avatár: a megvilágosodás 3. szintje.
Vannak, bár nagyon kevesen, akik így születnek. Ennek következtében már nagyon fiatalon felismerik valódi Isteni természetüket, és ezt a tudást az emberek szolgálatába állítják. Több természet feletti képességgel rendelkeznek. (Pl. manifesztálás, vagy: képesek egyszerre több helyen lenni a tudatukkal - és néha a testükkel is -, ilyen lehet továbbá pl. a múlt és a jövő ismerete ...) Ezek a képességek avatáronként változnak.

A másik módja e szint elérésének, hogy a megvilágosodás 2. szintjét elérve a Kereső még mindig keres és tovább figyeli önmagát, azaz nem állítja le a fejlődését az elért szinten, így képessé válik az Isteni tökéletességet a lehető legtovább, és a legtöbb dologban, a fókuszában tartani.


Felemelkedettek: a megvilágosodás 4. szintje.
Az e szinten létező ember minden pillanatban, mindennel kapcsolatban az Isteni tökéletességet tartja a fókuszában. Szándékai azonnal teljesülnek a Mennyei, vagy Isteni szubsztanciából. Mivel testével kapcsolatban is mindig az Isteni tökéletességet tartja fenn, így teste is elérte a halhatatlanságot. Tudatát olyan magasra emelte, hogy csak egy magasabb oktávon képes élni, így egy átlag ember számára láthatatlan.


 

Egy megvilágosodottnak semmi kétsége nincs afelől, hogy ki is Ő valójában. Tudja, érzi minden idegszálával és sejtjével, és ebben senki nem tudja megingatni.


network.hu


 

Ma az emberiség egy olyan kegyelmi állapotban tartózkodik, ahol Isten és a körülöttünk élő Mesterek, illetve szeretett Föld Anyánk segítségével és az általuk nyújtott magasabb rezgések segítségével kereshetjük igaz Önvalónkat. Azért, hogy a Föld néhány évtized múlva ne a kipusztulás küszöbén álljon, folyamatosan emeli rezgésszámát és hamarosan egy magasabb oktávon állapodik meg. Az emberiség célja az, hogy felismerve a változást, változtatva jelenlegi gondolkodásán, életmódján, kövesse tudatával a rezonancia emelkedést, melyet követ testének átalakulása is. A Föld először a 4. dimenzió felső oktávján fog tartózkodni. Ez a felébredett, ill. az 1. szinten megvilágosodott ember szintjének megfelelő rezonancia. A Föld innen majd tovább lép az 5. dimenzióba, amely a megvilágosodottak szintjének megfelelő rezonancia. Ma a Földön egyszerre több tudatszintű ember él, hisz vannak a 3. dimenziónak megfelelő tudatszintűek, a 4. dimenzió alsó-, középső- és felső oktávjának megfelelő tudatszintűek, illetve az 5. dimenzió alsó-, középső- és felső oktávjának megfelelő tudatszintűek, valamint a 6. dimenziós tudatszinttel rendelkezők is. Persze ezek közül sok, egy átlag embernek ma láthatatlan. Ez a tudatszint emelés, ami most a Földön zajlik, egy csodálatos folyamat annak, aki a változásra - önmaga megváltoztatására - szavaz, felismerve azt, hogy vissza kell venni a hatalmat az elmétől és minden pillanatban a szeretetre kell koncentrálni. Így nem áll ellen semminek, bármit is hozzon az élet: örül a kihívásoknak is, a nehézségeknek is, mert érzi, hogy általuk fejlődhet. Együtt hullámzik az élettel, szeretettel fogadja el önmagát és környezetét egyaránt. Szívében érzi a Mennyei Atya-Anya szeretetét, támogatását és gyermeki odaadással, rajongva szereti  a benne, és körülötte létező Istent. Ma a Földön legtöbben még a tudatlanság szintjén élnek. Sokan, és egyre többen a tudatosodás különböző állomásain tartózkodnak, és egyre-másra születnek a Felébredettek és a Megvilágosodottak. Ők még kevesen vannak, de szívemben érzem, hogy egyre többen lesznek, segítve a többség felébredését is.

Ezek az információk az Én tudásom, és szeretett Mestereim tudása alapján lettek most átadva. Aki tud ezekkel azonosulni a szívében és elméjében, használja fel szeretettel a fejlődéséhez. Annak, aki nem tudja elfogadni kívánom, hogy találja meg azt az információt, ami őt segíti. A lényeg, hogy mindenki Istenhez igyekszik, s mivel minden és mindenki egy, ott találkozunk. Az, hogy ki milyen úton jut el a Teremtőhöz, az egyéni.



Egyetlen igazán fontos ige létezik, és ez az
Isteni Szeretet.

Szeresd a folyamatot, amin most keresztül haladsz! Ünnepeld a mindennapjaidat, a létezésedet! Ünnepeld a nehézségeidet, mert annak, aki tudatosodik, ezek ugródeszkák, vagy lépcsőfokok a Mindenség felé! Keresd azokat a technikákat, amelyek segítenek a "Most"-ban lenned, segítenek a félelmeidet a felszínre hozni és elengedni, hogy egyre több fény és szeretet legyen Benned! Csak a félelmeid választanak el attól, aki Te valójában vagy. Csak a félelmeid választanak el Istentől, és attól,  ami a Vele való egységből fakadó szeretet. Isten minden gyermekének érdeme szerint ad boldogságot, jólétet, bőséget és szabadságo. Nekünk csak élnünk kell ezzel az ajándékkal azáltal, hogy kiemelkedünk az elméből és ismét érezzük, hogy a fény és a szeretet mi magunk vagyunk. Áldás és szeretet legyen minden utazón, minden keresőn, minden megérkezetten és minden "alvón" is! Szeretet és béke boruljon a Földre, a szívünk szeretete és békéje által! Kívánom, hogy legyen elég erőd kitartani az előttünk álló, nehezebbnek tűnő pillanatokban is! A jó Isten áldása és fénye kísérjen utadon!

 

Az Aura kisugárzásában megtermékenyítő hatású. Teremtő erővel bír!

Az Aura a személy karaktere, jellege, állapota, a teljességhez való viszonya által. A kifejeződő megnyilvánulás a Lét, s nem a levés dolgai iránt. Így a vonzás elemeinek, a megtartás elemeinek birtoklása a személyben. Az Aura kifejeződési képessége gondolatban, dologban magatartásban és formában megfigyelhető. Az Aura a ragyogás maga, a transzcendentalitás fénye!
Az avatár - az istenember. Az európai kultúra gondolatrendszerébe, talán Eckhart mester óta, de Nietzsche óta mindenképpen - az Isten, mely a középkorban körülöttünk volt, be
költözik az emberbe, s benne lévővé válik. Ma erőteljesek azok a megnyilvánulások, mely szerint számosan a bennük lévő (gondolt vagy érzett) isteni princípiumtól vezetve élnek. Újítási mozgalmak következményei, melyek a vallási megújulásban a hitet a tudással cserélik fel, a tudatba isten képzete költözik.
Az avatár
, aki újraküldött személy nem tudásból beszél. Igazságának mértéke nem a tudott szó, annál mélyebben lévő, egész teste egész lelke, egész szelleme van jelen megnyilatkozásaiban. Ebben a megjelenésében az avatar minden megnyilatkozása a teljességet közvetíti, egy azzal, hiteles csatorna a teremtő s az értő ember között. Bizonyos értelemben csodalény, nem fognak rajta a földi kórságok és nyavalyák ...
 
Az avatár aurája arany, vagy sárga. Hatása mély és magas, időben hosszan tartó. Nemzedékeken átható, valójában örök. Olyan szellemi tartamok közvetítője, melyekkel a Teremtő az emberi élet irányát határozza meg. Az általa közvetített üzenet ugyanolyan értékű, amint az írásbeniség kezdetén az írásokban kinyilatkoztatott szövegeké. Az avatar összekapcsolója múltnak, jelennek s jövőnek.
Az avatárra
jellemző a felsőbb megismerés, mely tulajdonképpen Isteni-önmegismerés lévén halhatatlansághoz vezet.” Az igaz élet csak az Isteni önmegismerés beálltával kezdődik” mondja Sankaracharja, vagy amint János evangélista mondja” bizony mondom néked ha valaki újonnan nem születendik nem láthatja Istennek országát”. A Tao te king a taorol azt mondja, “akit szelleme áthat, olyanná lesz, mint az újonnan megszületett gyermek.”
Benne vannak mind a férfias, mind a nőies tulajdonságok.
S valóban a gyermeki tisztaság az avatar
jellemzője, akit nem érint meg a társadalmi determináció, nem részese annak bár látja, tudja, mégis kívül van azon. Nem fizikai levésében de szellemi létében birtokolja a Solaris és Lunáris princípiumot.
A felsőbb megismerés, a voltaképpeni Isteni önmegismerés, ugyanakkor igazi erény, mert ez az erény nem a társadalmi szabályokhoz való alkalmazkodás hanem felsőbb megismerés elkerülhetetlen következménye.


“Csak ha az istenember született meg a lelkünkben, akkor leszünk igazán jókká. Az istenség megismerésére csakis a bennünk lévő isteni szikra felébredése révén juthatunk.


Senki sem ismerheti meg Istent, aki önmagát nem ismeri” mondja Eckhart mester. Így hát valójában a tökéletesedés felé menő Út elhívással kezdődik. Hiszen minél jobban elmerül az ember a külső jelenségek szemléletében, annál inkább eltávolodik az összes jelenségek lényegét alkotó felsőbb életprincípium megismerésétől.


Aki sokfélét tud, semmit sem tud, de aki az egységet tudja, mindent tud,” mondja Paracelsus. 


http://felebredes.eu

 

a fenti írást Isteni egységtudatban javítottam, toldoztam s foltoztam ...lol)))

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

szia

Isten maga az ajándék, én is örülök!

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Szia Vili!

Megtaláltam amit kerestem!
Nagyon Örülök!
Isten ajándékai Ti vagytok Nekem!
Évi!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

szia imo nagy jó kösz vagy örlüneked ésm midk öltemnked vili én szletek és nem vagyok beléd szlmes tud tesó szív vélken :( szlertem van és nemvagyok beléd szlmes ezt karatam lemodni neked én nem vagyok blédszerlmes :( mert én tesókén szerltlek :(

Válasz

Jakobicz Imre üzente 13 éve

Kedves Vili,
Áldás és fény kísérje tetteid! Köszönet Neked is, mint mindenkinek, mindenért.
Szeretettel: Imo

Válasz

Jakobicz Imre üzente 13 éve

Kedves Barátaim,
Ismét egy nap... Egy újabb csodálatos lehetőség arra, hogy válasszunk... Tudatosan ÉLÜNK, vagy öntudatlanul sodródunk. Így is, úgy is EGYütt vagyunk. De micsoda különbség!
Szeretném, sőt kívánom, hogy mindenki érezze meg ennek a mai napnak a szépségét! Persze tudom, hogy ezt a kérést csak az teljesíti be, az manifesztálja, aki IGEN-t mond rá. Mert MINDENKI a saját életének irányítója, alkotója, felelőse.
Köszönet Mindenkinek, Mindenért.
Csodálatos a csend lassú, hullámzó békéje...
Szeretettel ölelek Mindenkit, akit ez nem frusztrál. Imo

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

én vagyok az igazi zsuioka kit te kesle .) mertmost etunak feltölűrni gépemet :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

igen :az id jó szeélpot :) csak az baj nem csakneklezt gykorlni :) ne csaknekök lene gykorlatozni vle hane az egész viliag egytbnem nek :) most megyk mosgatni

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

szoatokmátölmar ittt itthon vagyok :)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm hogy megértettél és 1hajóban ülünk ezen a földkörüli útazáson: lol

Szia és aludj jól...szép álmokat J !!!

Most egy angyal osont az ágyadhoz és gyengéden betakar, és megsimogatja:::kifáradt buksi fejecskédet ...pinend ki magad szivem.

ölellek:m

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

ma már másképp látom a karmát, mégpedig az irgalom gyakorlásának az útja,
a sajátomé jelentéktelen, ám az egység-tudaté Földkörüli ...lol,
tudom, mi a dolgunk és azt is tudom, a szeretet nagy erejétől működik a karmánk,
szia, Édes,
jó éjt!

ui: fárasztó volt a mai nap minden téren

Válasz

További hozzászólások 

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu