Juji: AZ ESSZÉNUS BÉKE EVANGÉLIUM NEGYEDIK KŐNYVE

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

AZ ESSZÉNUS BÉKE EVANGÉLIUM NEGYEDIK KÖNYVE



ELŐSZAVAM:  szia, Mind, ajánlom ezt az igazán tiszta s jószívű fénysugarakért, amelyeknek egyike  a békés fehérfény, amaz pedig az aranyló szereteterőfolyam, ezek  pulzálnak és világítanak a határtalan végtelenségbe, tovább a mindenféleségünkbe, a világainkba, a természetünkbe, meg mindenhova - na, és mi ez!?
- a  tiszta fény, mert a szeretet ezt ragyogja: mindannyiunkban "egy-élet tüze ég", fehérarany lánggal lobog szíveinkben egy s ugyanazon forrásból, így a színtiszta világosság itatja át az ébredőket, hogy együtt élhessük meg a  teljes szeretetáram és a színtiszta boldogsághon feletti éberséget ... ja, és áldást danoló a kristálytisztán ragyogó szívtudat, daloló, hát, persze!
12 évvel ezelőtt nem is hallottam eme írásról, és növesztettem búzamagvakból fűszálakat... és tényleg, igaz az alanti tan, hajrá!
hadd tegyem még hozzá, hogy az Embereknek nemcsak Fiai, de Leányai is vannak ...lol)))

AZ ÉLET AJÁNDÉKA A SZERÉNY FŰBEN

December havában történt, amikor eső után az új fű friss hajtásai borították a földet, és a smaragdzöld takaró olyan puha volt, mint a kiscsibék pihéje. És az egyik napsütötte reggelen Jézus magaköré gyűjtötte a Kiválasztottak új tagjait, hogy fülükkel hallhassák, és szívükkel érthessék meg atyáik tanításait, amint azt még az öreg Énok is tanulta.

És Jézus leült egy göcsörtös öreg fa alá, egy kis cserépedényt tartván kezeiben: és az edényben a sarjadzó búza levelei nőttek, azé a búzáé, ami a legtökéletesebb az összes magot termő fű között. És a puha fű az edényben sugárzott az élettől, ugyanúgy, mint a többi fű és növény, amik a távoli és a még távolabbi domboldalakat borították. És Jézus megsimogatta kezével az edényben növekvő füvet, olyan gyengéden, mintha egy kisgyermek fejét érintené.

És Jézus mondá:

- Boldogok vagytok ti, Fény Gyermekei, mert ráléptetek az örökélet útjára, és az igazság útját járjátok, úgy, ahogy ősapáitok is, akiket a Nagyok tanítottak. Látjátok-e és halljátok-e a szellem szemével és fülével a Föld Anya birodalmának látványait és hangjait: a szikrázó kék eget, ahol a Levegő Angyala lakozik, a habzó folyót, ahol a Víz Angyala fürdőzik, az aranyló fényt, ami a Nap Angyalából sugárzik. És bizony mondom néktek, hogy mindezen dolgok bennetek vannak és körülöttetek: mert lélegzetetek, véretek, és az élet tüze bennetek van, és mindez egy a Föld Anyával.

De mindezek fölött Föld Anyátok legértékesebb ajándéka a szelíd fű a lábaitok alatt, amire gondolkodás nélkül rátapostok.
Szerény és alázatos a Föld Angyala, mert nincsenek szárnyai, hogy repülni tudjon, sem aranyló fénysugarai, hogy áthatoljon a homályon. De hatalmas az ő ereje és roppant nagy az ő birodalma, mert ő átfogja a földet erejével, és nélküle az Emberek Fiai nem lennének többé, mert ember nem élhet a Föld Anya füvei, fái és növényei nélkül. És ezek a Föld Angyalának ajándékai az Emberek Fiai számára.

De mostan rejtélyes dolgokról fogok néktek beszélni, mert bizony mondom néktek, a szerény fű több, mint egyszerű táplálék az ember és az állat számára. Elrejti az a dicsőségét igénytelen megjelenésében, amint a régi mesében az a király, aki koldusnak öltözvén járja végig országát, tudván, hogy ilyenképpen mindent megtudhat, míg ha felismernék, térdre rogynának előtte félelmükben. Ugyanígy rejti el dicsőségét a szerény fű, egyszerű zöld köntöse alá, és az Emberek Fiai járnak rajta, felszántják, megetetik állatjaikkal, de nem tudják, milyen titkokat rejt magában, pedig azok az örök élet titkai a mennyei birodalomban.

- De a Fény Gyermekei tudni fogják, mit rejtenek a fűszálak, mert megadatik nekik, hogy vigasztalást hozzanak az Emberek Fiainak. Ilyen módon tanít minket a Föld Anya, ezzel a kis maroknyi búzával az egyszerű edényben, amilyen cserépedényből a tejet isszátok, vagy amelyikbe a mézet gyűjtitek. Most ez az edény tele van korhadó levelekkel, és a reggeli harmattól még nedves fekete földdel, valamint a Föld Angyalának legértékesebb ajándékaival.

- És megnedvesítettem egy maroknyi búzát, hogy a Víz Angyala átjárhassa.
A Levegő és a Nap Angyala átölelte, és akkor a három angyal ereje felébresztette a magban az Élet Angyalát, és minden búzaszemből csíra és gyökér született.

- Aztán a felébresztett búzaszemeket a Föld Angyalának talajába helyeztem, és a Föld Anya, valamint összes angyalainak ereje átjárta a búzát, és mire a Nap négyszer felkelt, a magokból fű lett. Bizony mondom néktek, nincsen ennél nagyobb csoda.

ÉS a Testvérek tisztelettel nézték a lágy fűszálakat Jézus kezében, és egyikük azt kérdezte:
- Mester, mi a kezedben tartott fű titka? Miért különbözik ez attól a fűtől, ami a hegyek és dombok oldalait borítja?

És Jézus válaszolt:
- Nem különbözik, Fény Gyermeke. Minden fű, minden fa, minden növény, bárhol legyen is a világban, része a Föld Anya birodalmának. De én elkülönítettem ebben az edényben Anyátok birodalmának egy kis részét, hogy szellemi kezekkel megérinthessétek Őt, és az Ő ereje átjárhassa testeteket.

- Mert bizony mondom néktek, van az Életnek egy szent folyama, amely megszülé a Föld Anyát és az Ő összes Angyalait. Ez az Élet Folyam láthatatlan az Emberek Fiai számára, mert ők sötétségben járnak, és nem látják a nappal és az éjszaka angyalait, akik körülveszik őket, és fölöttük lebegnek. De a Fény Fiai hét éven keresztül jártak a nappal és az éjszaka angyalaival, és most megkapják az angyalokkal való egyesülés titkait. És lelki szemeitek megnyílnak, és látni, hallani és érinteni fogjátok az Élet Folyamát, ami megszülte a Föld Anyát. És majd beléptek az Élet Szent Folyamába, ami el fog benneteket vinni végtelen szelídséggel Mennyei Atyátok birodalmának örökké tartó életébe.

- Hogyan tehetjük mi ezt meg, Mester? - kérdezték néhányan elámulva.
- Milyen titkokat kell megtudnunk ahhoz, hogy az Életnek ezt a Szent Folyamát láthassuk, hallhassuk és érinthessük?

Jézus nem válaszolt. Két kezét az edénykében növekvő fűszálak köré helyezte, olyan szelíden, mintha az egy kisgyermek homloka volna. Behunyta szemeit, és csillámló fényhullámok vették körbe, ragyogván a napsugarakban, amint a nyári hőség megremegteti a fényt, a felhőtlen Ég alatt. És a Testvérek letérdeltek, és lehajtották fejüket az Angyalok iránti tiszteletből, amely erő az előttük ülő Jézusból feléjük áradt, és Ő még mindig csöndben ült, kezeit a fűszálak körül összefogva, mintha imádkozna.

Senki nem tudta, hogy hány óra, vagy év telt el, mert az idő megállt, és úgy tűnt, mintha az egész teremtés visszatartotta volna a lélegzetét. És Jézus kinyitotta szemeit, majd virágillat töltötte meg a levegőt, amint megszólalt:

- Itt van a titok, Fény Gyermekei: itt a szerény fűben: itt találkozik a Föld Anya és a Mennyei Atya: itt van az Élet Folyama, amely megszülte az egész teremtést:
- Bizony, mondom néktek, csak az Ember Fiának adatott meg, hogy meglássa, meghallja és megérintse az Élet Folyamát, ami a Földi és Mennyei Birodalmak között áramlik. Fogjátok körbe kezeitekkel a Föld Angyalának selymes füvét, és meglátjátok, meghalljátok és megérzitek minden Angyaloknak erejét.

És a Testvérek egyenként leültek, mély tisztelet járta át őket, érezvén az angyalok erejét, míg kezükben tartották a szelíd füvet. És mindegyik érezte, amint az Élet Folyama behatol testébe, úgy, mint a tavaszi zivatar után rohanó folyó ereje. És az angyalok ereje beáramlott kezeikbe, fel karjaikba, hogy szinte belerázkódtak, úgy, ahogyan az északi szél megrázza a fák ágait.
És mindannyian elámultak a szerény fűbe rejtett erőn, ahogy az magába képes fogadni a Föld Anya és a Mennyei Atya Birodalmának összes angyalát.
És ott ültek Jézus előtt, aki tovább tanította őket.

És Jézus mondá:
- Íme, Fény Gyermekei, a kicsinykefű. Lássátok meg, hogy a Föld Anya és a Mennyei Atya összes angyalai benne foglaltatnak. Mert most beléptetek az Élet Folyamába, és annak hullámai hamarosan elvisznek benneteket a Mennyei Atya birodalmának örök életébe.
- Mert a fűben jelen van az összes angyal. Itt van a Nap Angyala, itt a búza hajtásainak ragyogó zöld színében. Mert senki sem nézhet a Napba, amikor az magasan van az Égen, mert az Ember Fiának szemeit megvakítja annak sugárzó fénye. És ezért van az, hogy a Nap Angyala mindent zölddé változtat, aminek életet ad, hogy az Embernek Fia gyönyörködhessen a zöld számtalan árnyalatában, és erőt és vigaszt meríthessen belőle.

-Bizony mondom néktek, hogy mindenben, ami zöld és élő, benne van a Nap Angyalának ereje, még ennek a fiatal búzának a lágy hajtásaiban is.
-És így áldja meg a füvet a Víz Angyala, mert bizony mondom néktek, több van a Víz Angyalából a fűben, mint a Föld Anya bármely más angyalából. Mert ha összemorzsoljátok tenyeretekben a füvet, érezni fogjátok az élet vizét, ami a Föld Anya vére. És mindazon a napokon, amikor megérintitek a füvet, és beléptek az Élet Folyamába, adjatok néhány csepp vizet a talajnak, hogy a fű megújulhasson a Víz Angyalának ereje által.

- Tudjátok meg, hogy a Levegő Angyala is benne van a fűben, mert minden, ami él és zöld, otthona az a Levegő Angyalának.
Temessétek arcotokat a sűrű fűbe, és lélegezzétek mélyen, hadd járja át egészen testeteket a Levegő Angyala. Mert Ő benne lakik a fűben, amint a tölgy benne lakik a makkban, és amint a hal lakozik a tengerben.

A Föld Angyala az, aki megszüli a füvet, és amint a magzatot anya táplálja méhében, úgy adja a Föld önmagát a búzaszemnek, hogy az kihajtson és átölelhesse a Levegő Angyala.
- Bizony, mondom néktek, minden búzaszem, amelynek hajtása felszökik az Ég felé, győzelem a halál fölött, ahol a Sátán uralkodik. Mert az Élet szüntelenül újra kezdődik.

- Az Élet Angyala az, aki keresztüláramlik a fűszálakon a Fény Gyermekének testébe, megrázván őt erejével. Mert a fű az Élet, és a Fény Gyermeke is az Élet, és az Élet áramlik a Fény Gyermeke és a fűszálak között, hidat építvén a Fény Szent Folyamához, ami az egész teremtést világra hozta.

És amikor a Fény Gyermeke kezében tartja a fűszálakat, az Öröm Angyala muzsikával tölti meg testét. Ahhoz, hogy az Élet Folyamába beléphess, eggyé kell válnod a madarak édes dalával, a vadvirágok káprázatos színeivel, a búzakévék, és a frissen szántott földek bódító illatával.
- Bizony, mondom néktek, amikor nincs öröm az Ember Fiának szívében, akkor a Sátánnak dolgozik, és reményt nyújt a sötétség fiainak. A Fény birodalmában nincsen szomorúság, mert ott lakozik az öröm Angyala. Tanuljátok meg ezért az Öröm Angyalának dalát a szelíd fűszálaktól, hogy a Fény Gyermekei mindig Ővele járhassanak, és Úgy vigasztalhassák az Ember Fiainak szívét.

- A Föld Anya adja a mi testünket, mert Tőle születtünk, és életünk Őbenne van. Így adja nekünk Ő a táplálékot minden egyes fűszálban, amit kezeink megérintenek.
- Mert bizony mondom néktek, hogy a búza nemcsak mint kenyér táplálhat bennünket. Mi megehetjük a lágy fűszálakat is, hogy a Föld Anya ereje belénk szállhasson. De nagyon jól rágjátok meg a fűszálakat, mert Ember Fiának olyan fogai vannak, amilyenek nincsenek az állatoknak, és amikor jól megrágtuk a fűszálakat, csak akkor tud a Víz Angyala vérünkbe jutni és erőt adni nekünk.
- Ezért Fény Gyermekei, egyétek ezt a legtökéletesebb növényt Föld Anyánk asztaláról, hogy hosszú életetek légyen e Földön, mert így kedvesek lesztek az Isten előtt.

- Bizony, mondom néktek, az Erő Angyala jár át benneteket, amikor megérintitek az Élet Folyamát a fűszálakon keresztül. Mert az Erő Angyala olyan, mint a ragyogó fény, ami minden élő dolgot körülölel, pontosan úgy, ahogyan a teli Holdat körülölelik a fénygyűrűk, és amint a sűrű ködök felszállnak a mezőkről, a mikor a Nap magasra emelkedik az Égen. És az Erő Angyala belép a Fény Gyermekébe, amikor annak szíve tiszta, és csak az az egyetlen vágya, hogy vigasztalja és tanítsa az Emberek Fiait. Érintsétek meg aztán a fűszálakat, és érezzétek, hogy az Erő Angyala belép ujjaitok hegyébe, felfelé áramlik testetekbe, és megráz benneteket, hogy a csodálattól és a tisztelettől megremegtek.

- Tudjátok meg azt is, hogy a Szeretet Angyala szintén jelen van a fűszálakban, mert a szeretet Angyala szintén jelen van a fűszálakban, mert a szeretet ereje benne van az adásban, és a szelíd fűszálak révén nagy szeretet adatott a Fény Gyermekeinek. Mert bizony, mondom néktek, hogy az Élet Folyama átjár minden élő dolgokat, és mindaz, ami él, az Élet Szent Folyamában fürdik. És amikor a Fény Gyermeke szeretettel érinti a fűszálakat, a fűszálak ugyanúgy adják vissza szeretetét, és vezetik őt az Élet Folyamához, ahol megtalálhatja az örök Életet. És ez a szeretet soha nem merül ki, mert forrása az Élet Folyamában van, ami az örök Óceánba folyik, és nem számít, hogy az Ember Fia milyen messzire kóborol Föld Anyjától és Mennyei Atyjától, a fűszálak érintése mindig üzenetet hoz a Szeretet Angyalától, és lábai újra megfürödhetnek az Élet Szent Folyamában.

- Lám, a Bölcsesség Angyala az, aki az égitestek mozgását vezérli, az évszakok egymásutáni változását, és minden élő dolgok szabályos növekedését. Így rendeli el a Bölcsesség Angyala a Fény Gyermekeinek egyesülését az Élet Folyamával, a szelíd fűszálakon keresztül.
- Mert bizony, mondom néktek, szent a ti testetek, mert az Élet Folyamában fürdik, ami maga az Örök Rend.

- Simogassátok meg a fűszálakat, Fény Gyermekei, és érezzétek az Örök Élet Angyalát. Mert ha lelki szemeitekkel nézitek, akkor valójában megfogjátok látni, hogy a fű örök életű. Most még fiatal és zsenge, az újszülött ragyogásával.
Azután hamarosan magas lesz és nyájas, mint a fiatal fa első gyümölcseivel. Aztán meg fog sárgulni a korral, és türelmesen lehajtja fejét, amint elnyúlik a mezőn, betakarítás idején. Végül elszárad, mert a kis cserépedény nem foglalhatja magába a búza teljes élettartamát. De nem hal meg, mert a sárgás-barna levelek visszatérnek a Föld Angyalához, aki karjaiban tartja a növényt és elaltatja, és az összes angyalok dolgoznak a kifakult levelekben, és lám, azok megváltoznak, és nem halnak meg, hanem újraélednek más formában. És így lesz, hogy a Fény Gyermekei sosem látnak halált, hanem csak megváltoznak és Örök Életre támadnak.

- És így tesz a Munka Angyala is, aki sosem alszik, hanem küldi a búza gyökereit mélyen a Föld Angyalának testébe, hogy fönt a szelíd zöld hajtások legyőzhessék a halált és a Sátán uralmát. Mert az élet a mozgás, és a Munka Angyala sosem nyugszik, és Mennyei Atyánk szőlejében szüntelenül dolgozik.

- Fény Gyermekei, hunyjátok be szemeiteket és érintsétek meg a füvet, de ne aludjatok el, mert az Élet Folyamát megérinteni annyi, mint megérezni az Örök Birodalmak soha el nem múló ritmusát. És megfürödni az Élet Folyamában annyi, mint egyre jobban és jobban érezni a Munka Angyalának erejét magatokban, a Mennyek Országát megteremtve a Földön.

A Béke az Élet Folyamának ajándéka a Fény Gyermekei számára, ezért mindig így üdvözöljük egymást:
- Béke legyen veletek!
Ugyanígy üdvözli testeteket a selymes fű a Béke csókjával.
- Bizony, mondom néktek, a Béke nemcsak a háború hiányát jelenti, mert a békésen áramló folyó, bizony, nagyon gyorsan dühöngő áradattá változhat, és ugyanazok a hullámok, amelyek szelíden ringatják a hajót, darabokra törhetik azt a sziklákon. Ugyanígy vár lesben az erőszak az Emberek Fiaira, amikor azok nem vigyázzák a Békét. Érintsétek meg a fűszálakat, és így érezzétek meg az Élet Folyamát.
- Magatokban Békét leltek, azt a Békét, amely az összes angyalok erejéből építtetett. És ezzel a Békével fognak a Szent Fény sugarai elűzni minden sötétséget.

- Amikor a Fény Gyermekei egyek lesznek az Élet Folyamával, akkor fogja a fűszálak ereje elvezetni őket a Mennyei Atya Örök Birodalmába. És akkor fogjátok megtudni azon rejtélyes titkok többségét, amelyek tudására még nem értetek meg. Mert az Örök Birodalmakban más Szent Folyamok is vannak:
- Bizony, mondom néktek, az Égi Birodalmakat keresztül-kasul behálózzák az aranyló Fény Folyamai, átívelvén az égboltozatot vég nélkül.
- És a Fény Gyermekei ezekkel a Folyamokkal fognak utazni mindörökké, nem ismervén halált, irányítván a Mennyei Atya örök szeretete által.
- És bizony, mondom néktek, mindezek a rejtélyek benne foglaltatnak a fűben, amikor szelíden érintitek meg azt, és bensőtökben kinyitjátok szíveteket az Élet Angyalának.
Ezért gyűjtsétek össze a búzamagokat, és ültessétek el azokat kis cserépedényekbe:
- És mindennap boldog szívvel egyesüljetek az angyalokkal, hogy elvezethessenek titeket az Élet Szent Folyamához, és annak Örök Forrásától vigaszt és erőt hozhassatok vissza az Emberek Fiainak.
Mert bizony, mondom néktek, hogy mindaz, amit tanultok, mindaz, amit lelki szemeitek látnak, szellemi füleitek hallanak, mindaz olyan, mint az üres nád a szélben, hogyha azokkal nem külditek szét az igazság és a fény üzenetét az Emberek Fiainak.
- Mert gyümölcséről ismerjük meg a fa értékét.
És szeretni annyi, mind állandóan tanítani, szünet nélkül.
Mert így tanították ősatyáitokat régen, még Énok Atyánkat is.
Menjetek most, és Béke legyen veletek.

És Jézus magasra emelte a kis edényt a friss fűszálakkal, mintegy megáldván azokat, és eltávozott a napsütötte dombok irányába, a folyópart mentén, amint ez régi szokás volt a Testvéreknél. És a többiek követték, mindegyik úgy zárván magába Jézus szavait, mintha értékes ékszereket vinnének kebelükben.


 

 

network.hu

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

üdvözletem Mindenkinek

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu