Juji: Az igazi Jézus ( 3. rész )

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Arra kérlek, ne higyj azon egyház tanításának, amely Jézus saját nemzetségét, népét pusztítja folyamatosan. Jézus Urunk egy rendkívüli lény volt. Nem volt Ő más, mint Isten részleges inkarnációja. Ugye most megint egy újabb információ. Most pedig rögtön jöhetnének a kérdések de sajnos nem tudnak, mert most csak olvasol. Ha érted a szót, hogy inkarnáció, akkor tudod, hogy az egy testetöltési folyamat. Azt viszont nem biztos, hogy tudod kinek az inkarnációja. Megmondom. Nem másé, mint magáé az Öreg Istené, akit más néven így nevezünk. A Magyarok Istene. Azt hiszem ez egy kicsit érdekes. Több szempontból is. Ugyanakkor több is, mert rávilágít arra, hogy a keresztény bibliában nem ez áll. Mellesleg megjegyzem, hogy a keresztény vallás,-ok, mind térítő vallások és természetesen egyházai is. Mire alapozom? Egyszerű. Mióta csak léteznek, egyik kezükbe kard, a másikba Biblia. Abban az esetben ha nem térsz meg, mármint hozzájuk, biztos lehetsz abban, hogy megölnek. Mindig meg is tették. Van egy szó, ami igazából minket illet, mifelénk kellene végrehajtani azt, amit jelent. Ki nem fogod találni mi ez. A szó pedig nem más, mint Holocaust. Ugye hallottad már? Azt is tudod mit jelent vagy annyira azért nem érdekelt. Na jó, nem csigázlak. A szó jelentése: engesztelő áldozat. Tehát nekünk magyaroknak, mindenki felé de két irányba biztos gyakorolnunk kell. Ugyanis hallottam már róla. Két népnek biztos. Az egyik a cigány, a másik a zsidó. Jó. Rendben de akkor minekünk tessék már mondani miért nem jár? Az én véleményem az, hogy nekünk jár csak igazán az engesztelő áldozat. Nincs még egy ilyen ,,szerencsétlen” népe a világnak, akit már a Biblia ószövetségi fejezete óta állandóan pusztítanak. Minket már Noé is megátkozott, Jehova folytatta, amikor eljött hozzánk az Úr Jézus, én úgy hívom Apu, azt elvették Tőlünk, a mi nemzetünktől, aztán kaptunk egy István nevű szentet, aki folytatta a folyamatos gyilkolásunkat. - Véleményem szerint nem más Ő, mint Jehova újbóli megtestesülése… - Tessék mondani, nekünk miért nem jár?

Nimród


Országunk ugyanakkor mégis, állítólag (statisztikai adat) egy bizonyos judeo-krisztianista egyházhoz tartozónak vallja magát. Nekünk Magyaroknak észre kell vennünk, hogy amit a Könyvek Könyvének neveznek, abban az Ő tanításaik szerint 2 db Isten van. Mit gondoltok, melyik a mienk? Persze akad abban több is de ahhoz nagyon kell, hogy figyelj. - Én viszont azt mondom hagyd békén és olvasd helyette inkább a Káldeus Bibliát. Az a Mienk.

Az egyik Isten az Ószövetségben néven neveztetik, nevezetesen a héberek Istene. Kinek neve Jehova. Az Új szövetségben pedig valaki más, akire azt mondják, hogy azért ölték meg, mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta oda érte. Vagy pedig egyszerűen átjött Jehova. Tehát kinek a fiának tudják be a mi Szerető Jézus Urunkat? A zsidó Jehováénak. Jézus ezt már elég korán i.u. 25-30 táján visszautasította, amikor is így fogalmaz, a Ti atyátok a… Ugyanakkor folyamatosan olyan cselekedeteket hajt végre, amit a zsidók nem szeretnek, pl. a szombaton való munkavégzést. De ez most a mi szempontunkból teljesen mindegy.

Nekünk az kell, hogy erőt kapjunk, amit mindig elloptak tőlünk. Mit is? Nevezetesen azt, hogy az Úr Jézus népe a választott nép és nem más! Azt szokták mondani, merj nagyot álmodni és abból valami megvalósul. Neked viszont nem álmodni kell, hanem el kell fogadnod, hogy Te, igen, Te vagy Isten választottja. A választott nép, aki a messzi északról jön, mint amit még az ószövetség is említ. Ezt egy kicsit később majd kifejtem. Meg fogsz lepődni. Sok mindent kell még megtudnod, például azt, hogy az Úr Jézus a szkíta nemzettségből, közülük is a kutai szkíták családjából származik. A múlt században még nem volt kérdés az, hogy a szkíta népesség a magyart takarja.

Most, hogy megemlítettem ezt a Népet, tudnod kell, hogy a mi Népünk, akiket ma 2006-ban Magyaroknak hívnak, nincs egyedül széles e nagy világban. Sok testvérünk van. Direkt nem rokonokat mondok, mert az más. Amikor Magyarországról beszélek nem veszem figyelembe a Trianoni határokat. Azok számomra nem létező határok.


Rokonoknak nevezzük azokat, akik két külön család egyesülése által kapcsolódnak össze és szaporodni kezdenek. A ma itt élő szkíta, hun, turk, jász, székely, sumer és mindezekkel egytestvér magyar nép csak része (mikrokozmosz!) annak a hatalmas népegységnek, amelynek zöme ie. 6000-től folyamatosan lakja a Kínától a történelmi Magyarország határait. A szkytaságot ie. 2500-tól ismeri az Indiai történelem, amikor is ők lettek India újabbkori kultur-őstelepülői. Az erről az időszakról levő információkról az indiai ,,Puránák”- szent könyvek – adatai szerint a szkytaság ősei az indiai özönvíz előtt 35 000 éve, a Kaspi-tó keleti vidékeiről kiindulva szerte szóródtak India, Kína területére, a Tigris és Eufrátesz folyók közé és Közép-Amerika partvidékeire. A Puránák, az ősi szent könyvek adatai az indiai ,,nagy özönvíz” idejéig nyúlnak vissza. A mai tudomány ezt a geológiai eseményt 50-30000 évre teszik. Ekkoriban a Kárpát-medencét még tenger borította. 12 000 évvel ezelőtt az ősi szkyták a Kaspi-tenger túloldalán, az Aral tó körül építenek hatalmas városokat. Az 1900-as év elején napvilágot látott a sok épület maradványa. Az 5000 éves indiai Mohensodaro és Harappavárosok kultúrája, ugyanúgy, mint a sumir és ó-egyiptomi kultúra ezekhez képest már egy közeli korszak eseménye. A nagynevű angol W. W Hunter: Az indiai birodalom c. munkájában a skytha kérdésre vonatkozóan a következő fontos adatokat közli. ,,A turániak legősibb vándorlásai kétségtelenül még a történelemelőtti időkben történtek, az induktív történelem még távolról sem vizsgálta meg a turáni őskort ahhoz hasonló sikerrel, mint amilyent végzett az árja népek eredetére vonatkozólag. Mostanra már bizonyos tény, hogy még az árják (mitanni-, méd-, ős-perzsa települők) előtt, India őstelepülői a turáni skythák, ie. 2500-tól kezdve a mai magyar honterületéről Indiába került skythák voltak azok a népek, akik megalkották India tulajdonképpeni ősi kultúráját, nagyszerű építészetét és India hatalmas vallásos megmozdulásait. Buddha, Zarathustra és Krsna, a maguk faja szerint ezekhez a turániakhoz tartozóak. Turáni volt az elgondolás alapeszméje, - építészetének, művészetének, irodalmának és filozófiájának gazdag megjelenítési formája, - s ugyanúgy vallásos elmélyüléséhez szükséges lelkisége is a magyarral rokon-fajták bensőséges lényének a kitermelődése. A mai napok történetírói a Hunok 4 csoportját ismerik. Ezek pedig 1. az Atila-féle Hunok, 2. a fehér Hunok, 3. a magyarokat, akiket a fehér Hunokkal és 4. az indiai Hunokkal akiket a fehér Hunokkal, így a magyar fajtával azonosítanak. E népcsoport kaukázusi-ágának vezetőjévé választják ,,Magyart” fejedelemül. – Ők India 40 állama felett uralkodtak, utódul hagyva többek között India ma is jelentős szerepet vivő ,,rádzsaput” népcsoportját. A magyarokat a skytha, illetve hun ephtalita (fehér-hun) alapfajból eredeztetik az ősi magyar krónikák is. 

Zarathustra
Miért is mondom mindezt? Nevezetesen azért, mert állandóan azzal a hazug információval fertőznek minket, hogy kis Nép vagyunk. Ezt én személy szerint kategorikusan visszautasítom. Természetesen bizonyítani is tudom állításomat. Az, hogy ezt a Magyar Tudományos Akadémia nem fogadja el, az számomra semmit sem jelent. Mégpedig azért, de ez csak egy a sok közül, mert országunk népességét lefertőzte a finn-ugor elmélettel, ami hatalmas csapást okozott aMagyar Nép, a Magyar Nemzetcsalád számára. Ez az alakulat szinte egyenes ágon folytatja azt a ,,szent Istvános” irányvonalat, mely számunkra hatalmas tragédiát okozott és okoz mind a mai napig. A mai Magyarságban már nincs meg az ősök tisztelete és szeretete. Nincs meg az önbecsülése sem. Ugyanakkor nem veszi észre ez a nép, hogy a gyökér, és az identitás tudat nélkül nem létezhet. 

Az, hogy néha egy-egy gondolat erejéig a Bibliából idézek, az nem azért van, mert számomra oly szeretetre méltóak, hanem azért, mert az azt írók és vazallusaik pusztították és pusztítják el ma is kincseinket és bizony van egy-két olyan dolog benne, ami számunkra használható. A Bibliáról azt mondják szent könyv. Kérdem én, miért? Mitől szent egy olyan könyv, amit emberek írtak, szerkesztettek? Istent ebbe nem kellene belekeverni. Neki még egy pici kis evangéliumot sem hagytak. Nem tudom hány ember van ma itthon, Magyarországon, aki tényleg elolvasta ezt a könyvet. Biztos vagyok benne, hogy nem sok. Volt egy időszak az életemben, amikor teológira jártam és ott hallottam a következőt. Azt hittem, megüt a guta, amikor a tanár úr azt mondta Jézus urunk születésével kapcsolatban, sőt bizonygatta, hogy Jézus spermából lett. Nesze neked szeplőtelen fogantatás. Na mindegy…. Mellesleg nagy tisztelettel megjegyezném azt az érdekességet is, hogy Jézus Urunk tanítványai mind szkyták voltak. Természetesen Péter is. Egyetlen egy zsidó volt közöttük, ez pedig az az iskarióti Júdás, aki el is árulta. Ezzel azonban ennek még nincs vége, mert idő közben kiderült az is, hogy az a bizonyos Pál apostol ennek a Júdásnak az édestestvére. Tudnotok kell azt is ha már ennyire benne vagyunk a témában, hogy a Római Katolikus Egyházat nem Péter, hanem Pál alapította. Szerintem Pál apostol nem szorul védelmemre de azt azért el kell mondanom, hogy ez a mai judeo-krisztianista kereszténység sem az, amit Ő megálmodott. - Még pedig azon egyszerű okból kifolyólag, hogy Pétert, mint szkytát megölték volna a római birodalomban na meg aztán a nyelvüket sem beszélte. E helyett Jézus halála után ellenkező irányba indult, mégpedig Indiába a testvéreink közé. 

Természetesen igyekeztek mindent, ami a mienk elpusztítani - Hogy mit pusztítottak el? Ilyen például az írásunkkal - a rovásírással – feljegyzett krónikáink és szent könyveink, mágusaink és táltosaink feljegyzései királyaink elpusztításának kódexei. Elpusztították nemzetségtábláinkat, ami a Bibliában szereplő Noé ideéig visz vissza. Azonban minő pech még is megvan. Úgy látszik nem tudtak ,,rendes” munkát végezni. Pedig nagyon akartak. Az inkvizíciós peranyagokat, azt, hogy hogy szereztek vagyonokat tőlünk, stb. Erre szokták mondani megér egy misét. 

Nekünk, magyaroknak tudomásul kell vennünk, hogy nincs okunk lehajtott fejjel kullognunk és sóváran nézni a többi népet. Gondolj csak bele, hol az a nép, aki mindig képes önmagából megújulni. Az 1925-ben J. J. Módi a Bombay Parszi Egyetem professzora a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadásain a következőket mondotta. ,,Áldottak legyetek magyarok, Attila népének egyetlen örökösei. Félszázados tanulmányaim meggyőztek arról, hogy a Hunok a Magyarok testvérei, s így a magyarság az ősi-skytha-hun népek leszármazottja, mely magyarságának a történelme a ma élő ősi népek, legősibb történelme.”

Most pedig tekintsük meg azt, amiért mindig gyilkoltak minket. Ennek eltüntetéséért gyilkoltak, pusztítottak. Ám mint látni, minden hiába.
forrás: http://www.azigazijezus.hu/php/page.php?7

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu