Juji: Az igazi Jézus ( 4. rész )

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A nemzettségtáblát, amit szerettek volna elpusztítani, ezennel most közreadom

1. Noé 2. Ham 3. Chus 4. Nimroth 5. Hunor 6. Bor 7. Dama 8. Keleed 9. Keure 10. Kear 11. Beller 12. Radar 13. Othmar 14. Farkas 15. Bondofard 16. Buken 17. Csanad 18. Rudli 19. Bejtur 20. Mike 21. Miske 22. Ompud 23.Kulcje 24. Leuente 25.Leel 26. Zamur 27. Zambur 28. Bolug 29. Bocju 30. Zoltan 31. Berend 32. Kadicja 33 Opos 34. Ethei 35. Sjemein 36. Turda 37. Bendeguz 38. Atila 39. Chaba 40. Ed 41. Vgec 42. Eleud 43. Almos 44. Arpad 45. Zoltan 46. Toxus 47. Geijz.

A többit pedig már tanultátok. Igaz sok-sok félrevezetéssel.

Nimród


Tudnunk kellene néhány olyan dologról is, mint hogy pl. Attila a nagy HUN (magyar) király önmagát Jézusházi királynak nevezte és tudta is, hogy az. Ugyanakkor nem egyszerű király, hanem papkirály volt. Horkai minőségben. Olyan, mint a későbbi papkirályunk, Árpád. Szakrális! 

Árpádról pedig azért nem árt tudni, hogy hol születik. Figyelem! Kievben. Mégpedig Álmos fiaként 840-ben. Ezek szerint, akkor meddig is értek határaink? És akkor most pedig nézzük meg, hogy István korában, illetve utána folyamatosan hogy zsugorodunk. Hála a katolikus egyháznak! Úgy látszik, valami olyan fertőzési folyamat indult el akkoriban, aminek egyszerre két tünete biztos van. Az egyik az ország területi fogyása, valamint az ország lélekszámáé is. Találós kérdés? Na miért? Most pedig még azt is meg kell említenem ha már őseinkről van szó, akikre minden körülmények között büszkék vagyunk én legalább is az, hogy ez a név, mármint az Attila szó eredetileg nem mást jelent sumérul, mit UTU-LU. Ez a szó pedig nem mást, mint - nap-ember - vagyis a Nap-Isten fia. Szép? Nem tudom tudod-e, hogy a Sumér nép nekünk nem rokonunk hanem Testvérünk! Óriási különbség. Na meg aztán, épp most jut eszembe, hogy szerintem nagyon sokan azt sem tudják, hogy ki volt Attila édesapja. Ugye? Na akkor most épp itt az ideje, hogy megmondjam. Nem más Ő mint Bendegúz. Nem ismerős ez a név? Na ugye, azért valami rémlik, feldereng. Hogy is van ez? …Általad nyert szép hazát Bendegúznak vére! Csak azért teszek felkiáltó jelet, mert szerintem megint felbukkant egy ősünk, akit a mai magyarnak nevezett történelemoktatás egyszerűen lesöpör az asztalról. - Természetesen nem Ő az egyetlen.- Helyesebben szólva agyonhallgat és ezzel megint gyengít minket. Pedig ezek nélkül az ősök nélkül mi nem léteznénk és a szép még az egészben az, hogy talán európa sem. Az ő uniójával együtt. Ja, még adós vagyok a születési évszámmal és hellyel. Tehát 391-ben. Testvére Buda, pedig 389-ben.

Tessék már nekem megmagyarázni, miért van az, hogy mi mindent eltűrünk!? Minket nyugodtan szembe lehet köpni. Meg is teszi mindenki. Hogy miért? Azért, mert biztos lehet abban, hogy büntetlenül megteheti. Azzal a néppel, fajjal szemben, akinek mindig mindent csak köszönhet. Visszaéltek a szeretetünkkel és szép lassan, ahogy belénk nevelték azt az idióta dolgot, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltetethess, meg azt a másik förmedvényt, hogy ha megütnek, ha arcul csapnak, fordítsd oda a másik orcád is. Vajon hol tanulták a kihasználóink ezt? Személy szerint én arra gondolok, hogy magától az ördögtől! Na, hogy tetszik? Ezzel pedig azt merem állítani, hogy ellenfeleink a negatív cselekedetek uralkodójának iskoláját járják és ott kapják azt a képesítést, tanítást, hogy Jézus Népét hogy lehet tönkretenni. Jómagam nem szeretem a Krisztus nevet használni, mert ez azt jelentené, hogy Jézus Urunk kereszthalála valami olyan dolog, ami azt a felfogást éltetheti, hogy ha Jézus fel is támadt és elment, akkor helyette a még mindig itt élő népét kell pusztítani, s avval ugyan azt lehet elérni, mint Jézussal. Akiből Krisztust csináltak. Most pedig lassan már azt nem értem, hogy ha Jézus elvitte az Ő meggyilkolásával az emberiség bűnét, szemetét, akkor hogy lehet, hogy mégis ennyi utálatosság van szerte a világban? Tartok tőle, valahol valami nem gömbölyű. Amennyiben elvitte a bűnt, akkor hogy lehet, hogy még mindig itt van és egyre burjánzik? Ügyetlen volt? Mármint Jézus. Nem. Az történt, hogy mindenkit átvertek. Szerinted ki ezért a felelős? Alapjáraton azt kell mondanom, hogy nem más, mint a mindenkori politikai ,,elit”. Azok, akik sosem engedték meg a magyarnak, hogy erőt merítsen, hogy megújuljon. Egyszerűen nem értem, miért, mi módon lehetett a magyarságot lefolytatni? Nálunk mindig valahogy az alja került felülre. Ha pedig nem, akkor azt egész biztos megölték. Azonban szerintem ez még mindig nem ok arra, hogy valaki gyáva legyen. Már pedig a magyar azzá vált. Ennek a gyávaságnak a kezdete pedig arra a bizonyos szentistvános időtől indul. Egész biztos vagyok benne haKoppány lett volna a király, akkor ma itt nem idegenek uralkodnak és nincs ebben a hazában egy gyilkos egyház úgymondd piedesztára emelve. Nem tudom tudod-e, hogy ahhoz, hogy István király legyen, többszöri gyilkosságot kellet elkövetnie. Először megölte, megölette apja testvérét Gyulát, majd pedig a királyságra jogosult Koppányt. Szerinted milyen királyság az, amely vérben születik, a testvérek vérében? Hát ilyen, mint amilyen. Látod és érzed. Nem? Később pedig majd elmondom azt is, hogy az akkori magyarok az országot gyepűrendszerrel lakták. Ez egyúttal védelem is volt. Ide nem lehetett csak úgy bejönni. Ehhez egy valami kellett. Áruló. Ennek az árulónak pedig nem más a neve, mint a római katolikus István király. Az ügy pikantériája pedig még az is, hogy akkoriban egy olyan nemzetbeli pápa volt uralmon, mint akinek TRIANON-t köszönhetjük. Neve Gerbert. Igaz XII. Pius néven.

Mi, pedig ebben a mára már szétrablott, kifosztott hazában élünk, gyökértelenül tengődünk és máról holnapra élünk, mint apátlan és anyátlan árva. Mindezt miért? Megmondom. Azért, mert mára a magyar egy önbecsülés nélküli, a fizikai életét féltő valamivé lett. Kapott egy vallást, amit félelméből felvett és közben teljesen tudatlanná vált.

Őseink nem félték a halált. Jézus sem. És mi van ma? Hát szégyen. Jó lenne ha visszatérne szívedbe az igazi Jézus szeretete és merd Őt Apádnaknevezni. Ne higy Elohimnak, ne higy Adonáinak és a többieknek. Nem azért, mert ilyen vagy olyan, egyszerűen azért, mert nekünk idegenek. Ugyanakkor ne említsd úgy se, mint Krisztust, aki elvette a Te bűnöd. Szemenszedett hazugság. Szeresd úgy és kövesd néped erkölcsiségét és ne engedj az idegeneknek. Ne hidd, hogy Jézus Népe kapta a 10 parancsolatot! Ahhoz Nekünk, magyaroknak semmi közünk. Nekünk ez a szívünkbe volt és van írva, ha néhányunknál ez kissé meg is kopott. A vér azonban nem válik vízzé.

 

Biztosan tudod, hogy Jézus Urunk-Apánk, a Legfelsőbb Személy kiterjedése, (inkarnációja) sem csak úgy a semmiből került elő. Már csak azért sem, mert olyan egyszerűen nincs is. Ne higyj azoknak, akik az ellenkezőjét bizonygatják. Hagyd őket békén. Ne győzködj. Aki éretlen valamire azt nem tudod meggyőzni. Aki pedig nem az, annak pedig csak elég az is ha az információt át adod. Neki nem fog idegennek tűnni. Pusztán csak olyannak, hogy mily érdekes, hogy ez eddig nem jutott az eszembe.

Nos nézzük csak mi az, ami biztosan nem jut az emberek esszébe. Nevezetesen az, hogy nincs véletlen. Ez olyan fogalom, mint mikor valaki azt mondja, hogy ok nélküli okozat. Ezt még egy materialista ember sem képes elfogadni. Na jó, hát akkor innen folytatom. Tehát ki gondolná, hogy létezik egy olyan valami, hogy Isten, mint a Legfelsőbb Személy eleve egy meghatározott helyre, egy meghatározott nemzet közé születik meg? Pedig ez így van. És mit gondolsz neki tényleg teljesen mindegy, hogy ki az édesanyja? Elárulom, hogy nem. Azonban elárulom azt is, hogy az embereknek fogalmuk sincs Istenről. Sajnos nem érzik és nem is látják. Azok pedig akik tényleg találkoztak Vele sosem írnak olyan fura könyveket, hogy mit keresett Isten a fürdőszobámban? – Na jó. Menjünk tovább. Tehát ott tartunk, hogy Jézus Urunk, miután pontosan tudta, hogy hová születik le, a dolog megtörtént. Most pedig vizsgáljuk meg ezt a bizonyos szentlelkes fogantatást. Mi ez egyáltalán? Érdekes, hogy pont most megyek bele egy ilyen dologba, ami enyhén szólva is magas, nehezen érthető, de ez van. Nem mindig én nyomkodom a billentyűket.

Azért közlöm, közöljük ezeket a tényeket, hogy értéken tudd magad és nemzeted kezelni. No meg azért, hogy milyen kincs birtokába kerülsz most, miközben olvasod e sorokat Most már úgymond teljesen idő van. Csöngettek! Tehát vagy felébred Jézus Népe vagy lassan teljesen eltűnik a Föld nevű bolygóról, ami egyébként egy hozzád hasonló lény, csak Ő sokkal tudatosabb és türelmesebb, mint Mi emberek vagyunk. A lényeg azonban az, hogy az Igazi Jézus a Mi Nemzetünk testébe született le. Mégpedig azért, mert mi, a Tudás Őrzői ,,érdemeltük ki” azt a kegyet, hogy akkor és ott Nekünk szülessen le. Pontosabban az akkori világ második legnagyobb birodalmába, a Pártus Birodalomba. - Mellesleg nem is tudom miért teszem a másodikra. Lehet, hogy az első. - Édesanyja is természetesen hasonló volt hozzá. Mármint az, aki képes volt méhében hordozni a Legfelsőbb Személyt. Gondolj csak bele milyen tiszta lelkű, őszinte, szerető lény volt Mária. Remélem azért tudod, hogy Ő sem ahhoz a másfajú néphez tartozik, akihez Jézus Urunkatszerették volna bizonyos egyházak besorolni. Tehát nincs semmiféle Mirjam! Mária van. Mária, akit akkor így neveztek akkor nem más, mint a pár ezer évvel azelőtt testet öltött Anahyta Istenanya. Nagyon kérlek figyelj mindenre amit ide írok. A Talmud róla is megemlékezik, mármint Máriáról ha nem is a szeretet hangján. Ne is csodálkozzunk ezen. Máriát, az Istent szíve alatt hordó asszonyt egyszerűen ganajnak nevezi. Ez van. Ezzel most nem kell foglalkozni. Az Ő szempontjukból ez teljesen normális, hisz nekik ott van Jehova, akivel ők szövetséget kötöttek egy fitymadarabkával megszentelve, megpecsételve. Mi ezt nem így szoktuk. Mi a szívünkkel, szeretetünkkel pecsételünk meg valamit és oda örökre bezárunk és ha hibázik is szerettünk ismerjük a megbocsátást. Ez viszont Istenre természetesen nem vonatkozik, hisz Benne nincs sosem változás. Lehet, Neked úgy tűnik, hogy egy kissé elkalandozunk de nem. Mivel az Úr Jézus nem más, mint az Öreg Isten nem is tudunk elkalandozni Tőle. 

Anahyta


Azt hiszem az utóbbi időben valahogy előtérbe kerül, legalább is nálam Petőfi Sándor, aki ezt kiáltotta a Magyar Nemzet nevében, a Szabadságharc idején, hogy A Magyarok Istenére Esküszünk! Most ebben a pillanatban ötlött fel bennem valami. Nem lehet, hogy a Te nevedben is? Ha úgy érzed nem, gondold át és tedd le most az esküt. Jó? Most meglepődtél? Gondolom, most már lassan látod miért akarják elvenni tőlünk Jézust. Féltékenyek és irigyek Ránk. Ehhez viszont Te kellesz, mármint ahhoz, hogy elvehessék. Nélküled ez nem megy. Írva is vagyon, hogy amíg csak egy is van népe közül, addig nekünk sosem lehet nyugodalmunk. Amennyiben nem adod, akkor mi, az igazi Jézust szeretők - most rondát mondok – fogjuk uralni a világot. Magyarán szólva a mi szavunk lesz az, ami érték. Ne törődj a politikusok hazugságaival, ígérgetéseivel.

Petőfi Sándor


Te csak egyszerűen fogd meg testvéred kezét és haladj az igaz Jézusi Szeretet útján. Neked, mint Magyarnak, feltétlenül tudnod kell, hogy Jézus sosem volt zsidó! A zsidók tudják! Ne higyj a földi egyházaknak. Azt azonban jó ha tudod, hogy Nekünk Az Öreg Istent kell legjobban szeretnünk, A Magyarok Istenét Azt az Öreg Istent, aki eredeti formájában még sosem jelent meg egyetlen anyagi világban sem.

Ezért mondják azt, hogy Jézus a Fiú. Az emberek ma képtelenek felfogni Isten hatalmát és szeretetét. Azt azonban elárulom, elmondom Neked, hogyIsten úgymond 6 fenséggel teljes. És most szép sorjában elmondom, leírom, hogy tudd. Tehát mivel is teljes? Azt azért elmondom már meg ne haragudj, hogy a teljesség az, amihez már nem lehet hozzátenni. No, akkor kezdem. A sorrend természetesen mindegy. Hírnévvel, erővel, gazdagsággal, szépséggel, szeretettel, lemondással. Azt hiszem most már elmondhatod, hogy tudod, hogy ismerd fel Istent. Ezek után el tudod dönteni legalább azt, hogy ki nem lehet az.

Ezek után mit gondolsz tudsz Neki valamit adni? Annak, akinek mindene megvan? Igen. Tudsz. Tudod mit? A SZERETETEDET. Ennyi? Kérdezhetnéd. Igen, ennyi. Azonban ne gondold, hogy mindenkinek egyszerű lesz, hisz mostantól kezdve Ő kell legyen életedben a legelső. Nem a szüleid nem a kedvesed nem a gyermeked, hanem Ő. Apánk. Most pedig, hogy egy kicsit megkönnyítsem a helyzeted, adok Neked egy formulát. Direkt nem mondok imát és mantrát sem. Ennek a formulának, hangvibrációnak hihetetlen ereje van. Általa közvetlen kapcsolatba kerülsz Vele, Apáddal.

Tehát így szól a szöveg, a formula:
Én az Öreg Isten gyermeke vagyok és Szeretettel fordulok Hozzád, mert Te vagy az Apám. Mikor ezt a szöveget mondod magadban esetleg barátaiddal közösen, akkor jelenítsd meg csukott szemed mögött Jézust, az Öreg Istent és egymás után folyamatosan mondjátok. Ha lehetne ilyent kérni, legalább 10 percig folyamatosan. A többi ilyen formulát később kapod meg. Egyelőre most ennyi. Gondolom, még sosem mondták ki Neked ilyen nyíltan, hogy Isten gyermeke vagy.

Nagyon szépen kérlek, verd ki a fejedből azt a tömény hazugságot, hogy Jézus, az Apánk miattad halt meg. Mit miattad halt meg, simán meggyilkolták. Ugyanakkor azt se hidd el, hogy tényleg meghalt. Amennyiben meghalt volna, akkor abban a pillanatban össze kellett volna omlania az egész világmindenségnek. De nem történt. Tehát meg sem halt. Az a bizonyos keresztre feszítés csak azért történhetett meg, mert valami olyan célja volt Vele, amit a sok buta ember nem értett meg. Azt azonban megmutatta, hogy a szeretet önmagában csak úgymond majomszeretet szintű ha nem cselekvő szeretet. Miről is beszélek, nevezetesen arról, hogy ha abban az időben ez a cselekvő szereteterő meg lett volna, nem jött volna létre ez a helyzet. Jézus Urunk akkor arra hívta fel a figyelmet, hogy szeressük egymást. Mellesleg itt most megjegyzem, ha Jézus zsidó lett volna sosem feszíthették volna meg. Ugyanis arra törvény volt, hogy tilos. Azonban ez nem valósult meg. Nekem nem célom a zsidóság elmarasztalása cselekedetéért, azért mindenki úgy is meg kapja a bérét, a járandóságát. Egyébként pedig a szlogen, amit mondanak, ne ítélj, nem mást mond, mint fogd be a szád. Illetlenség a véleményalkotás. Szép? Ez azonban most nem érdekes. Megyünk tovább.


Ez az írás, esetleg könyv, még nem eldöntött, már belefutott az inkarnáció kérdéskörébe. Most pedig kénytelen vagyok belemenni ebbe a kérdésbe, holott a mi kultúránkba ez egy eléggé homályos terület. Nem másért, mert a régi iratainkat elégette az az egyház, mely Jézust is elvette Tőlünk. Én pedig most visszaadom Neked, Nektek. Egyszerre adom vissza Isten megértésének és megszeretetésének kulcsát. Ennél nagyobb cél embert nem vezérelhet. Mostantól pedig már csak rajtatok múlik, hogy mertek e szabadok és boldogok lenni vagy a szánalmas szolgaságot választjátok.

Mielőtt tovább folytatom az írást, meg kell érteni azt, hogy mit is takar az a szó, hogy magyar. Ennek hiányában a körülöttünk levő népek és nemzetek kirekesztettnek érezhetnék Magukat. Ezt viszont szeretném, mit szeretném, el akarom kerülni. A Magyar szó nem mást jelent, mint Mag-ot. Valamint Tudást. A Tudás Népét. Azt azonban mindenképp észre kell venni, hogy ez egy faj. Egyre bonyolultabb a helyzetem, mert most már a kezdetek kezdeténél járunk. Ezek nélkül az ismeretek nélkül azonban érthetetlen az egész. 

Tehát most már az anyagi világok teremtésénél tartok. Egész egyszerűen azokat az emberi lényeket nevezzük magyaroknak, akik a legelsőként jelentek meg az anyagi világokban. Ez volt az a bizonyos aranykor. Tudnunk kell azonban azt is, hogy ez az idő nem nagyon mérhető a mai ember léptékeivel. Azonban azért, hogy megértsd, hogy viszonyítási alapod legyen, meg kell mondanom, hogy ez az idő több százezer évvel ezelőtt történt. Ennek az első kiáradásnak a lényei a magyarok. Tehát függetlenül attól, hogy ma a politikusok milyen térképet rajzolgatnak és milyen nevet adnak az ott élőknek. Arról tudod őket egész biztosan felismerni, hogy őket mindig pusztítják. Ugyanakkor ők azok, akik mindig a fejlődést hozták és a kultúrát terjesztették, alakították.

Érdekességként még megemlítem, hogy jellemző rájuk a pentatonikus zene, valamint a ragozó nyelv. Most megnevezek egy pár ismertet, bár elpusztítottat. Atlantisziak, Inkák, Sumérok, Egyiptomiak, Pártusok, Etruszkok, Kelták, Avarok. A Mexikóiak, Írek, Peruiak, India egyes népcsoportjai, Baszkok, Szkíták, Magyarok, Hunok, Bolgárok. Mi még itt vagyunk! Meg kívánom említeni, hogy semmi esetre sem szabad elhinni azon állítást, miszerint ma már nincsenek magyarok, mert a keveredések hatására nincs tiszta mi tiszta, most csak itt vacakolok, mert ki akarok kerülni egy szót, amit szerintem nem lehet de mindegy. Ámbár megjegyzem elég jól körül fogom írni. Aztán akinek nem inge ne vegye magára. Azonban most valahogy nem értem ezt az egész vacakolást. Eddig sem voltam egy nagy mesemondó, szerintem most sem leszek, legalább valamit megint a helyére teszek. Amúgy jó magyarosan. Az aki pedig ettől megsértődik, tudom sajnálni. Miről is próbálok itt most magyarázni, hát nem másról, mint a rasszokról. Tehát lehet, hogy mostantól rasszista leszek de akkor legalább nézzük meg mit is takar ez a fogalom. A rassz nem más, mint egy antropológiai fogalom. Azt hiszem ezen kár vacakolni, mert ez tény. Lefordítom. Vannak az állatok. Például a kutyák. Ezek között vannak a vadász kutyák, a kotorék ebek, a juhász kutyák, az őrző védők stb. Ez azt hiszem ugye teljesen világos. Szinte nem is érdemes magyarázni. Mindegyik tökéletes. Mind addig, amíg egy másik tökéletes, ámbár másik fajúval nem keveredik. Mi is történik ekkor? Hát nem más, mint hogy ebben a pillanatban megkezdődik az a lebomló folyamat, amely után már semmi sem lesz olyan, mint amilyen volt. Elkezdődik egy degenerálódási folyamat. Olyan dolgok történnek, mint amilyenről a Bibliai is ír, amikor is a Föld lányai keverednek az Óriásokkal. Örülök, hogy most eszembe jutott ez az ismeret. Miért is, mert már az Ószövetségi időkben is ellenezték ezt a folyamatot. Igaz, mára már sok olyat elvetettek, ami akkor jó volt. Megjegyezni kívánom Ezsdrás és Nehémiás próféták már abban az időben nemtetszésüket nyilvánították a más fajú népekkel való keveredést a zsidók, mert hogy most róluk van szó. Fel is bontották a másokkal történő házasságokat. Akinek most a Bibliai igehely kell, javaslom keresse ki. Nem fog csalódni. Ámbár lehet én is megadom. Benne van. Izraelben ma sem engedik a vegyes házasságokat.

Most, hogy már idáig jutottunk, elmondom, hogy a magyarok az ún. turanoid rasszhoz tartozik. Mellesleg megjegyzem, ezt nevezik áriannak. Ha megfigyeljük Jézus Urunk torinói lepel ábrázolását, akkor felismerjük a fajta jellegzetességét.
Bodor Ernő
forrás: http://www.azigazijezus.hu/php/page.php?10

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu