Juji: EGYESÜLÉSEK AZ ANGYALOKKAL

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

EGYESÜLÉSEK AZ ANGYALOKKAL

12 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

ELŐSZÓ:
"MI ATYÁNK, KI A MENNYEKBEN VAGY, KÜLDD A BÉKE ANGYALÁT AZ EMBEREK MINDEN FIÁHOZ, ÉS MENNYEI ATYÁNK, KÜLDD A TE BIRODALMADBA ANGYALODAT. AZ ÖRÖK ÉLET ANGYALÁT, HOGY A CSILLAGOK FÖLÉ SZÁRNYALHASSUNK, ÉS ÖRÖKKÉ ÉLHESSÜNK."


EGYESÜLÉS AZ ANGYALOKKAL

És történt, hogy Jézus összegyűjtötte a Fény Gyermekeit a folyó partján, hogy feltárja számukra mindazokat a dolgokat. amik rejtve valának:
- Mert hét év telt el, és most már mindegyikük megérett az igazságra, ahogy a virág fakad a rügyből, amikor a Nap és a Víz Angyalai elhozzák neki a virágzás idejét.

És egyikük sem hasonlított a másikra, mert az egyik koros volt, a másiknak az arcán pedig még az ifjúság harmata csillogott, és némelyiket atyáik hagyományainak megfelelően nevelték, míg mások azt sem tudták, hogy ki volt apjuk és anyjuk. De mindannyiuk szeme nyílt és tiszta volt, és testük fiatalasoan ruganyos, mert ezek voltak a jelei annak, hogy ők hét éven keresztül a Föld Anya Angyalaival jártak, és betartották az ő törvényeiket. És mert hét éven keresztül a Mennyei Atya ismeretlen angyalai tanították őket, amíg aludtak. És most jött el a napja annak, hogy ők beléphettek a Kiválasztott Közösségébe, és megismerhették az Öregek titkos tanításait, még azokét is, amelyek Énoktól, vagy még korábbról származtak.

És Jézus odavezette a Fény Gyermekeit egy nagyon öreg fához, a folyó partján és letérdelt ott, ahol a gyökerek a kortól már göcsörtösek és fehérek voltak, és fölé nyúltak a folyóparti homoknak.
- És a Fény Gyermekei is letérdeltek, és tisztelettel érintették az öreg fa törzsét, mert azt tanulták, hogy a fák az Emberek Fiainak Testvérei. Mert anyjuk ugyanaz a Föld Anya, akinek vére kering a fák ereiben és az Ember Fiának testében. És az ő atyjuk is ugyanaz, a Mennyei Atya, akinek törvényei bele vannak írva a fák ágaiba, és akinek törvényei reá vésődtek az Ember Fiának homlokára.
És Jézus kinyújtá kezeit a fa felé és mondá:
- Íme, az Életnek Fája, amely az örök Óceán közepén áll. Ne csak testi szemeitekkel nézzétek, hanem a lélek szemeivel is lássátok az életfát az áradó folyók forrásánál, egy élő forrásnál, a szárazság földjén. Nézzétek a csodák örök kertjét, és annak közepén az Életfát, a misztériumok misztériumát, örök életű ágakat növesztvén, örök plántálásra, és bemélyesztvén gyökereit az örök forrásból eredő élet folyamába.
- Nézzétek lelki szemeitekkel, a nappal és az éjszaka angyalait, akik az állandóan égő Örök Fény lángjaival védik a gyümölcsöket.
- Nézzétek óh, Fény Gyermekei, ahogy az Életfa ágai a Mennyei Atya birodalma felé nyúlnak.
- És nézzétek, ahogy az Életfa gyökerei a Föld Anya testébe mélyednek.
És az Embernek Fia örök magasságba emeltetett, és a síkság csodái között jár:
- Mert csak az Embernek Fiai hordja tetstében az Életfa gyökereit: ugyanazokat a gyökereket, amelyek a Föld Anya testébe mélyednek.
- Ugyanazokat az ágakat, amelyek az Egekbe nyúlnak, egészen a Mennyei Atya birodalmába.
- És mert hét éven keresztül egész nap a Föld Anya Angyalaival dolgoztatok, és mert hét éven keresztül aludtatok a Mennyei Atya karjaiban. És most nagy lesz a ti jutalmatok, mert nektek adatik a nyelvek ajándéka, hogy magatokévá tehessétek a Föld Anya teljes erejét, és parancsolhassatok Angyalainak, és uralmatok legyen az Ő egész birodalma felett:
- És, hogy magatokhoz vehessétek a Mennyei Atya mindent elárasztó dicsőségét, hogy parancsolhassatok Angyalainak, és beléphessetek az örök életbe, a mennyei birodalmakba.
- És mert hét éven keresztül nem adattak meg nektek ezek az igék, mert az, aki a nyelvek ajándékát a gazdagság elérésére használja, vagy arra, hogy uralkodjon az ellenségei fölött, ő nem lesz tovább a Fény Gyermeke, hanem a sátán fattya, és a sötétségkreatúrája. Mert csak a tiszta víz képes visszatükrözni a Nap ragyogását: de az a víz, amely szennyel és mocsokkal van teli, nem tükrözhet vissza semmit. És amikor az Ember Fiának teste és szelleme hét éven keresztül együtt jár a Föld Anya és a Mennyei Atya Angyalaival, akkor ő olyan, mint a rohanó folyó a déli napsütésben, brilliáns ékszerek ragyogó fényét tükrözve.
- Figyeljetek rám, Fény Gyermekei, mert a nyelvek ajándékában részesítelek benneteket, hogy amikor Föld Anyátokhoz szóltok reggelente, és Mennyei Atyátokhoz esténként, egyre közelebb és közelebb kerülhessetek a Föld és a Mennyek birodalmával való egységhez, ahhoz az egységhez, amira az Ember Fiát az idők kezdetétől szánták.
CSodálatos és mély dolgokat fogok veletek tudatni. Mert bizony mondom néktek, minden dolgok Isten által léteznek, és semmi sincsen Ő nélküle. Ezért úgy irányítsátok szíveteket, hogy mindig az igaz úton járjatok, ahol Ő jelen van.

Amikor reggel kinyitjátok szemeiteket, és még mielőtt a Napsugár Angyala szólítaná testeteket, mondjátok magatokban ezeket a szavakat, hadd visszhangozzanak szellemetekben, mert a szavak a szellem ereje nélkül olyanok, mint az elsárgult levelek.
Mondjátok ezeket a szavakat:
- Belépek a misztériumok örök és határtalan kertjébe, szellemem egy a Mennyei Atyával, testem egy a Föld Anyával, szívem harmóniában van Testvéreimmel, az Emberek Fiaival, felajánlván szellememet, testemet, és szívemet a szent, tiszta és megmentő Tanításnak, még olyan régi Tanításnak is, amit már Énok is ismert.

És miután ezek a szavak szellemetekhez, a szombat utáni első reggel mondjátok ezeket a szavakat:
- A Föld Anya és én egyek vagyunk.
- Az Ő lehellete az én lehelletem, az Ő vére az én vérem, az Ő csontja, húsa, belei, szemei és fülei az én csontom, húsom, beleim, szemeim és füleim.
- Soha nem fogom elhagyni a Föld Anyámat, aki mindig táplálja, és fenntertje testemet.
És érezni fogjátoka Föld Anya erejét, amint áthatja testeteket, úgy, ahogy a folyó megduzzad az esőtől, és nagy robajjal áramlik.

És szombat utáni második reggel mondjátok a következő szavakat:
_ Föld Angyala, tedd termékennyé magomat, és erőddel adjál testemnek életet. Ahogyan magotok új életet teremt, úgy halad keresztül a földön a Föld Angyalának magja:
- A fűben, a talajban, és minden élő dolgokban, amik a földből kinőnek.
- Óh, Fény Gyermekei, tudjátok meg, hogy a Földnek ugyanaz az Angyala, aki fiakká teszi magotokat, hatalmas tölgyfává teszi a makkot, és Ő ad termést a búzának, kenyérnek az Ember Fia számára.
- És testetek magja nem kell, hogy az asszony testébe jutva teremtsen életet, mert a Föld Angyalának ereje életet tud adni szellemeteknek belül, valamint életet a testeteknek kívül.

És a szombat utáni harmadik reggel mondjátok ezeket a szavakat:
- Élet Angyala, hozzál erőt végtagjaimba.
És ezekkel a szavakkkal öleljétek át az Életfát, amint én ölelem át ezt a tölgyfa testvéremet, és érezni fogjátok az Élet Angyalának erejét, ahogyan áramlik karjaitokba, lábaitokba, és minden testrészetekbe, amint az életnedv áramlik a fában tavasszal, olyannyira, hogy szinte kigyöngyözik a törzsön, úgy fogja az Élet Angyala elárasztani testeteket a Föld Anya erejével.

És a szombat utáni negyedik reggelen mondjátok ezeket a szavakat:
- Öröm Angyala, ereszkedj le a földre, és hintsél szépséget és derűt a Föld Anya és a Mennyei Atya minden gyermekére.
És aminkor kimentek eső után a virágos rétekre, adjatok hálát Föld Anyátoknak a virágok édes illatáért, mert bizomy mondom néktek, a virágnak nincs más célja mint, hogy örömet hozzon az Ember Fiának életébe. És megújult fülekkel fogjátok hallgatni a madarak énekét, és megújult szemetekkel néitek majd a felkelő és lenyugvó Nap pompázó színeit, és a Föld Anya mindezen ajándékai az örömforrásává válnak bennetek, úgy amint6 egy forrás tör elő váratlanul a kopár helyen.
- És megfogjátok tudni, hogy senki nem juthat a Mennyei Atya elé, akit az Öröm Angyala nem enged, mert a Föld teremtése boldogság közepette történt, és a Föld Anya, és a Mennyei Atya örömben szülte meg az Embernek Fiát.
És a szombat utáni ötödik reggel mondjátok ezeket a szavakat:
- Napsugár Angyala, hatolj a testembe, hadd fürödjek az élet tüzében.
És érezni fogjátok, amint a felkelő Nap sugarai behatolnak testetek közepébe, oda, ahol a nappal és az éjszaka angyalai találkoznak, a Nap ereje a tiétek lesz, hogy testetek bármely részébe irányítsátok, mert az angyalok lakoznak ott.

És a szombat utáni hatodik reggel mondjátok ezeket a szavakat:
- Víz Angyala, hatolj a vérembe, és add testemnek az Élet Vízét.
És érezni fogjátok, mint a folyó rohanó sodrát, a Víz Angyalának erejét véretekben, és mint a folyó a patakját, ugyanúgy küldjétek a Föld Anya erejét véreteken keresztül testetek minden részébe.
- És az gyógyítani fog, mert a Víz Angyalának ereje nagyon különös, és amikor beszélsz hozzá, odaküldi erejét ahová te kívánod, mert amikor az Isten angyalai lakoznak az Ember Fiában minden dolgok lehetségesek.

És a szombat utáni hetedik reggel mondjátok ezeket a szavakat:
- Levegő Angyala, szállj belém lehelletemmel, és add az Élet Levegőjét testemnek.
- Tudjátok meg, óh, Fény gyermekei, hogy a Levegő Angyala a Mennyei Atya hírvivője, és senki nem kerülhet az Isten orcája elé, akit a Levegő Angyala nem enged.
- Mert mi nem gondolunk a Levegő Angyalára, amikor levegőt veszünk, mert gondolatok nélkül lélegzünk, amint a sötétség fiai, akik gondolatok nélkül élik életüket. De amikor az élet ereje bejut szavaitokba, és lélegzetekbe, azután bármikor hívjátok segítségül a Levegő Angyalát, ugyanúgy hívjátok a Mennyei Atya ismeretlen angyalait is, és egyre közelebb és közelebb kerültök a mennyei birodalomhoz.
És szombat este mondjátok ezeket a szavakat:
- A Mennyei Atya és én egyek vagyunk.
- És hunyjátok be szemeteket, Fény Gyermekei, és álmotokban lépjetek be a Mennyei Atya ismeretlen birodalmaiba. És fürödni fogtok a csillagok fényében, és a Mennyei Atya fog kezében tartani, és a tudás forrása tör fel bennetek, és az erő forrása is, ami ontja az az élő vizeket, a szeretet és a mindent átölelő bölcsesség folyamát, mint az Örök Fény ragyogását.
- És egy napon lelki szemeitek kinyílnak, és ismerni fogtok minden dolgokat.

És a szombat utáni első este mondjátok ezeket a szavakat:
- Örök Élet Angyala, szállj reám, és adjál örök életet szellememnek.
És hunyjátok be szemeiteket, Fény Gyermekei, és álmotokban elmélkedjetek minden Élet egységéről.
Mert bizony, mondom néktek, a nappali órákban mindkét lábunkkal a földön állunk, és nincsenek szárnyaink, amivel repülhetnénk. De szellemünk nincs földhöz láncolva, és az éjszaka beálltával legyőzzük földhöz kötöttségünket, és egyesülünk azzal, ami örökkévaló. Mert az Ember Fia nem egészen olyan, mint amilyennek látszik, és csak szellem szemével láthatjuk meg azokat az arany szálakat, amelyek összekötnek bennünket bármely élettel.

És a szombat utáni második este mondjátok ezeket a szavakat:
- Alkotó Munka Angyala, ereszkedj le a Földre, és adjál bőséget az Emberek minden Gyermekének.
Mert a Mennyei Atya Angyalainak ez a leghatalmasabbika.
Forrása a mozgásnak, és az egyetlen, ami mozgásban van, az az élet.
- Dolgozzatok, Fény Gyermekei, a Közösség Kertjében, hogy megteremtsétek a Mennyei Birodalmat a Földön. És amíg dolgoztok, addig az Alkotó Munka Angyala táplálja és érleli szellemetek magját, hogy megláthassátok Istent.

És a szombat utáni harmadik este mondjátok ezeket a szavakat:
- Béke, béke, béke, Béke Angyala, légy ott mindig, mindenhol.
- Keressétek a Béke Angyalát mindenben ami él, mindenben amit csináltok, minden szóban amit kimondtok.
Mert a béke a kulcs minden tudáshoz, minden misztériumhoz, minden élethez.
- Ahol nincs béke, ott a sátán uralkodik.
És a sötétség fiai kívánják mindenek előtt ellopni a Fény Fiainak békéjét. Ezért menjetek ezen az éjszakán a fény arany folyamához, ami a Béke Angyalának köntöse. És hozzátok vissza reggelre Isten békéjét, ami elménk számára felfoghatatlan, de ezzel a tökéletes békével megvigasztalhatjátok az Emberek Fiainak szívét.

És a szombat utáni negyedik este mondjátok ezeket a szavakat:
- Erő Angyala, szállj reám, és minden tettemet töltsd meg erővel.
- Bizony, mondom néktek, amint, hogy nincs élet a Földön Nap nélkül, a szellemnek sincs élete az Erő Angyala nélkül.
- Amit gondoltok és amit éreztek, mindezek hasonlóak a halott iratokhoz, amelyek csak szavak lapon, vagy halott emberek halott beszéde.
De a Fény Gyermekei nemcsak gondolkoznak, nemcsak éreznek, hanem tesznek is, és tetteik kitöltik gondolataikat és érzéseiket, amint a nyári aranyló gyümölcse ad értelmet a tavaszi zöld leveleknek.

És a szombat utáni ötödik este mondjátok ezeket a szavakat:
- Szeretet Angyala, jöjj hozám, és töltsd meg szeretettel minden érzésemet.
- Mert a szeretet az, amelynek révén a Mennyei Atya, a Föld Anya és az Embernek Fiai eggyé válik.
A szeretet örökéletű!
A szeretet erősebb a halálnál!
- És a Fény gyermekei minden éjszaka meg kell hogy fürödjenek a Szeretet Angyalának szent vízében, hogy reggel megkeresztelhesse az Embernek Fiait kedves cselekedetekkel, és szelíd szavakkal. Mert amikor a Fény Gyermekének szíve szeretetben fürdik, csak kedvesen és szelíden szól.

És a szombat utáni hatodik este mondjátok ezeket a szavakat:
- Bölcsesség Angyala, jöjj hozzám, és töltsd meg bölcsességgel minden gondolatomat.
Tudjátok meg, Fény Gyermekei, hogy gondolataitok olyan erőteljesek, mint a menykőcsapás, amely keresztülfúródik a viharfelhőkön, és kettéhasítja a hatalmas fát.
Ezért volt az, hogy hét évet vártatok mielőtt megtanultátok, hogyan kell az angyalokhoz szólni, mert nem ismeritek gondolataitok erejét.
- Használjátok hát a bölcsességet mindenben, amit gondoltok, mondtok és tesztek.
- Merrt bizony, mondom néktek, hogy amit bölcsesség nélkül tesznek az olyan, mint a lovas ló nélkül, amelyik habzó szájjal és vérbeborult szemekkel őrülten rohan a tátongó szakadékba.
-De amikor a Bölcsesség Angyala vezérli tetteiteket, akkor megvan az út az ismeretlen birodalmakba, rend és harmónia uralkodik életetekben.

És ezek azon egyesülések az angyalokkal, amik a Fény Gyermekeinek adattak, hogy a Föld Anya által megtisztított testtel, és a Mennyei Atya által megtisztított lélekkel parancsolhassanak, és szolgálhassanak az Angyaloknak, folyamatosan, időről időre, a nappalok körforgásában, és annak rögzített rendjében:
- A forrásából jövő ragyogó nappali fénnyel, és amikor beesteledik a tovatűnő fénnyel, majd az eltűnő sötétséggel, és a nappal beálltával folytonosan az idők végezetéig.

"Igazság születik a Fény Forrásából, hamisság a sötétség kútjából. Az Igazság Gyermekeinek uralma a Fény Angyalainak kezében van, hogy ők a Fény útjait járhassák."

"áldás a Fény minden Fiára, akik sorsukat összekötötték a Törvénnyel, és igazakként járják útjukat."

"Áldjon meg a Törvény titeket minden jóval, és szabadítson meg minden gonosztól, és világosítsa meg szíveiteket az élet dolgaiba való belátással, és tiszteljen meg benneteket az Örökéletű dolgok tudásával."

És a békés holdsarló a hegyek fölé emelkedett, és a fény csillámokat vetett a folyó vizében. És a Fény Gyermekei egy emberként térdepeltek tisztelettel és hálaadással Jézus szavaiért, amint tanította őket atyáik ős módján, ahogyan Énokot is tanították régen.

És Jézus mondá:
- A Törvény azért lett plántálva, hogy megjutalmazza a Fény Gyermekeit gyógyítással, és bőséges békével, hosszú élettel, örörk életű áldások gyümölcsöző magjával, soha meg nem szűnő örömmel, az Örörk Fény halhatatlanságában.
- Az eljövendő napon átölelem Anyámat, és a köverkező éjjel csatlakozom Atyámhoz, és a tovatűnő estével és reggellel belélegzem Törvényüket, és nem fogom megszakítani ezeket az Egyesüléseket az idők végezetéig.

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu