Juji: Földönkívüliek és a Vatikán titkos története

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Földönkívüliek és a Vatikán titkos története 

A VATIKÁN  a  római katolikus hit epicentruma, amely a bolygó népességének egy hatodát képviseli. A világ egy legrégebbi és legbefolyásosabb intézménye, akár a hit központjaként, akár a viták szempontjából. A legújabb, döbbenetes hír az, hogy a szentegyház az ufó-történelem egyik legnagyobb titkának leleplezésében vehet részt. 
 Az ufó-teoretikusok szerint a vatikáni tisztviselők évszázadok óta tudnak a földönkívüli életről. Ez az állítás annyira döbbenetes és világot megrengető, hogy a pápák és bíborosok több generáción keresztül kategorikusan elutasították a vádakat. De mi van akkor, ha az állítások igazak? Az alábbiakban kiderül, hogy milyen földönkívüleikkel kapcsolatos titkok rejtőzhetnek a vallás citadellájának falai mögött, beleértve az egyház tagjainak döbbenetes beismerő vallomásait és annak a lehetséges bizonyítékát, hogy földönkívülieket temettek el az évszázadok alatt. Nemzetközi nyomás hatására - a nyilvánosság elől évtizedekig elrejtett - , az összes ufó-beszámolót részletesen leíró titkos aktákat most a nyilvánosság elé tárják.A cikk  célja az, hogy a bizalmas dokumentumokban rejlő igazságot feltárja.  2005.április 2.
 II. János Pápa, a történelemben második leghosszabb ideig hivatalban lévő pápa meghal.  Úgy dicsőítik, mint a huszadik század egyik legbefolyásosabb vezetőjét. Április 8-án, 6,30 perckor, néhány órával János Pál temetése előtt azonosítatlan repülő objektumot vett filmre a Szent Péter Bazilikát figyelő biztonsági kamera. Vajon ez a titokzatos objektum bizonyítéka lehet a Vatikán és a földönkívüli élet közötti kapcsolatnak? Egy olyan kapcsolatnak, amely a teoretikusok és történészek szerint az egyház létrejötte óta létezik. Annak valószínűsége, hogy ez a repülő tárgy azért jött, hogy tiszteletét fejezze ki a pápának és népének, sokkal nagyobb, mint gondolnánk. 

 



Torun, Lengyelország, 1543.
 Kopernikusz a modern asztronómia kezdetét jegyzi, amely szerint a Föld forog a Nap körül, nem pedig fordítva. Öt évvel később megszületik Giordano Bruno, Nápolyban, Dél-Olaszországban. Bruno tovább boncolgatja Kopernikusz elméleteit, és azt fejtegeti, hogy a tudomány szerint más bolygókon is van élet. Ez nagyon nem tetszett az egyháznak, ezért 1600-ban eretnekség vádjában bűnösnek találták és máglyán égették halálra. Ő volt a történelem során az első személy, akit a katolikus egyház többek között a földönkívüliekkel kapcsolatos hit miatt végzett ki. Vajon azért áldozták fel Brunót, hogy egy olyan titkot leplezzenek, amit az egyház állítólagosan 1500 éve rejtegetett?Ez az egyház úgy véli, hogy az embert alkotta a világ közepének Isten és mi mindenek fölött vagyunk. Lényegében a katolikus hit és a földönkívüli életformák közötti lehetséges kötelék csaknem olyan régi, mint maga a vallás.
 Furcsa kinézetű repülő tárgyak kezdenek megjelenni a keresztény művészetben, már az 1400-as években. A művészek nagyon gyakran helyeztek szimbólumokat az égre, de néhány esetben ezek úgy néztek ki, mint a repülő csészealjak. (pl. Madonna Szent Jánossal) A középkorban és a reneszánsz alatt az emberek a jelenből vették az eseményeket, és azokat mutatták be a festményeken, tehát ezek valós dolgok, amiket az emberek az égen láttak. A "Havazás csodája" című festményen a fent látható Jézus és Mária, alattuk pedig láthatóan egy ufó-rajt ábrázol a kép, repülő csészealjakat közvetlenül alattuk. Az 1710-ben festett „Krisztus keresztelése” képen egy repülő csészealjnak látszó tárgy látható, amely sugarakat küld Jézus felé. A „Keresztre feszítés” képen egy olyan motívum pár látható, ami ufónak tűnik.
                                 Madonna Szent Jánossal                                                       Havazás csodája
              Krisztus keresztelése                                     Keresztre feszítés           

 Vajon az alkotásokon  észrevehető tárgyak a vallási áhítatot hivatottak jelképezni….. vagy azt bizonyítják, hogy az egyháznak kapcsolatai vannak a repülő tárgyakkal és talán még más világból érkező lényekkel is? Ezek nem  szárnyas angyal, vagy Isten ábrázolása, de hogy mi lehetett az 500 évvel ezelőtt, nem tudjuk.A történelem során a keresztény művészetben megjelenő korongok pontosan megfelelnek a mai ufó beszámolóknak és leírásoknak. A megdöbbentő képek ábrázolhatják akár azt, amit láttak, akár azt amit szemtanúktól hallottak, és ha ilyen egyértelműen láttak ufókat a történelem során, akkor miért tagadja az egyház a jelenlétüket? Valóban tényleg titkolja a Vatikán azt, amit a földönkívüli életről tud? És erre csak most jövünk rá?  Megfigyelés Fatimánál
 1917.
Az I. Világháború a tetőpontra hág. Portugália próbál semleges maradni a nemzetközi konfliktusban. Félelem uralkodik az országban. Az emberek jeleket várnak az elkövetkezendő eseményekről. 1917. október 13-án Fatimában több, mint hetvenezer szemtanúból álló tömeg figyel meg ufó-jelenséget. Az esemény alatt az eső elállt, néhány szemtanú szerint a felhő kettévált, és egy csészealj alakú jármű ereszkedett le az égből, a föld felé. Három gyermek megközelítette a látomást és egy gyönyörű nő vált előttük láthatóvá. Beszámolók szerint egy fénylő, gömb alakú jármű szórt rózsaszirmokat, amelyek a földre érve eltűntek. A jelenés, látomás próféciát mondott a három kislánynak, és ez a jövőre vonatkozó prófécia volt. Az üzenetet egy apokaliptikus jövő képeként értelmezték. Tele van lángoló kardokkal és un. Démonokkal, akik félelmetes és ismeretlen állatok formájában érkeznek.
Talán azért rejti a Vatikán az információkat, mert ez a félelmetes üzenet egy elkövetkező földönkívüli invázióra figyelmeztet?A Fatimával kapcsolatos információk közül nagyon sok csak 2000-ben került napvilágra, de sokak véleménye szerint még mindent most sem hoztak nyilvánosságra. Ha ez az üzenet egy másik világból érkezett, és figyelmeztetés volt, sokan kérdezik, hogy tudnunk kell-e?
 Továbbra is megfigyelésekről, égi fényekről, idegen lényektől származó üzenetekről, lehetséges ufó-tevékenységekről számolnak be a világ minden részén, és a szakértők szerint a Vatikán nyíltan vizsgálja őket.2011-ben emberek egy csoportja látott fényt az éppen  az Elefántcsontparton, Afrikában. Nem egyszerű fény volt az égen, hanem egy gyémánt alakú. Annyira élénk, annyira ellenállhatatlan volt, hogy az emberek csoportját megbénította egy pillanatra, Mostanában megnövekedett az azonosítatlan tárgyak megfigyelésének száma az egész világon. Peru, Brazília, Oroszország és Kína: az összes ufó megfigyelő hely olyan tömeges megfigyelésekről számol be, amelyek mintha látomások lennének. 
          
A katolikus egyháznak  egymilliárd-kétszázmillió követője van a világon. A szem- és fültanúk nemzetközi hálózata várja a magyarázatot.Talán ez győzte meg a Vatikánt végül, hogy előálljon a földönkívüli élet témájával és elfogadja a létezésüket?

  A Vatikán földönkívüli követei
 Róma külterületén áll a Castel Gandolfo, amely a pápa nyári rezidenciájaként is szolgál, emellett a vatikáni csillagászok székhelye is. Két nagy kupola van a tetőn, mindegyikben nagyteljesítményű teleszkópokkal tanulmányozzák az eget az 1930-as évek óta.
 
 A vatikáni obszervatórium asztrofizikusait már régóta foglalkoztatja a földönkívüli élet kérdése.
Dr. Funes, a vatikáni obszervatórium igazgatója megerősítette a földönkívüli intelligencia létezésének lehetőségét.
Vajon ez bizonyíték arra, hogy valami történik a Vatikánon belül?
Hát ez így van! Maga a Vatikán jelenti ki, hogy ha létezik földönkívüli élet, azt Isten teremtette.
 A legnyilvánosabb bizonyítékra azonban 2009. novemberében került sor, amikor a Pápai Tudományos Akadémia, a Vatikán tudományos osztálya konferenciát tartott több, mint harminc tudós és vallási vezető részvételével Rómában. A téma: Élet más bolygókon. Annak lehetősége és jelentősége.
De a legnagyobb döbbenetet talán az váltja ki, amit a Vatikán alatt találtak.


A Vatikáni Levéltár
 A vatikáni titkok 500 éve létező őrzőhelye.
 Mit találtak, aminek hatására egy 2000 éves véleményt változtatnak meg? A válasz erre a vatikáni titkos levéltárban található meg. Több ezer kötetből áll és több mint ezer éven keresztül őrizték őket gondosan. Nagyobb, mint a nemzeti levéltár. A földönkívüli teoretikusok szerint a Vatikán itt őrzi az összes kivizsgált UFO esemény aktáit, távol a kíváncsi szemektől. A vatikáni titkos levéltár kb. ötvenkét mérföldnyi polcból és több mint harminckétezer iratból áll.

1977.Az USA elnöke, Jimmy Carter egyike azoknak az elnököknek, akik kijelentették, hogy láttak ufót. Carter fél  nyilvánosságra hozni az összes információt, amellyel az USA kormánya rendelkezik a földönkívüliek létezéséről. Arra kéri a kongresszus könyvtárát, hogy keressen fel minden lehetséges forrást az ufó intelligenciára vonatkozóan. Amikor azonban a könyvtár a Vatikánnal lép kapcsolatba, hogy kérje a földönkívüli életet bizonyító valamennyi akta átadását, a Vatikán nemet mond, …. kétszer is.
A Vatikánban elrejtett titkok azonban nem maradhatnak örökké eltemetve. Most az új bizonyíték igazolhatja, hogy a Vatikán igazi földönkívülieket rejt el a nyilvánosság elől.
  A földönkívüli koponyák 1998-ban ásatások voltak a vatikáni könyvtár alatt. Az ásatásokon dolgozó egyik munkás furcsa koponyákat talált. A hosszúkás és nyúlt koponyák úgy néztek ki, ahogyan a szürke földönkivülieké. A túl nagy, ferde szemüregek, a viszonylag kicsi orr és száj, a kupola szerű koponya az egyes részek és a szürke földönkívüli, a szemtanúk által leggyakrabban leírt földönkívüli életforma feje közötti hasonlóságok nyilvánvalóak.
A furcsa koponyák állítólag a Vatikán alatt vannak. Ha ezek a csontok beszélni tudnának, milyen történeteket mesélnének el? A különös koponyák feltárása után János Pál pápa és a vatikáni hadsereg lezárta a helyszín összes elérhetőségét.
Mit rejteget a Vatikán? A katolikus egyháznak ezerötszáz éve volt arra, hogy elrejtse a földönkívüli testeket a megmagyarázhatatlan megfigyelések vizsgálatai elől. Vajon ezek a koponyák olyan földönkívüliek maradványai, akik valaha a Vatikánban éltek?
 A Vatikán az ősi Róma romjaira épült, és a Vatikán alatt található az, ami nincs a nekropoliszban. A nekropolisz pedig egy óriási temetkezési hely. A koponyák tehát nem 2000 évvel ez előttről, Jézus születésének idejéből, hanem Róma létrehozásának idejéből származnak.  A legjobb megállapítást talán egy apáca (Sister Judy Mebosa)  tette, aki kijelentette, hogy bármit is jelentenek azok a maradványok, a jó atyáknak okuk volt arra, hogy örökre eltemessék őket. Ha az elméletek igazak, akkor a Vatikán bennfentes információkkal rendelkezik a Földön élő földönkívüliekkel kapcsolatos titkokról.
  A csaknem kétezer évre visszanyúló bizonyítékok arra engednek következtetni, hogy a Vatikán lehet az egyik legjobban informált szervezet a földönkívüli élettel kapcsolatban. De vajon készül-e a Vatikán arra, hogy felfedje a megrázó igazságot a Világegyetemünkben élő földönkívüli fajról? Talán még az életünkben tanúi lehetünk a Marson kialakult élet felfedezésének, vagy az ott kialakult élet nyomainak, és ha az így lesz, a pápa feltétlenül a teremtés részeként fogja elfogadni azt az életet.
Vajon, ha a földönkívüliekkel kapcsolatos igazság végül a nyilvánosság elé kerül, kihasználja-e az egyház az alkalmat arra, hogy még több teremtményt megtérítsen?
Tudomásul veszik, hogy Isten egy hatalmas Világegyetemet teremtett, amelyben nem mi vagyunk az egyedüli intelligens faj a puszta közepén?
A katolicizmus élen járhat egy valóban nyitott felfogású vallásként.Ha az elméletek igazak, a jövőben a Vatikán nemcsak a katolikus egyházat, hanem az egész emberiséget a földönkívüliekkel  megosztott társadalom felé vezetheti.

  

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu