Juji: Mária üzenete a világnak

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Mária üzenete a világnak

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

Részlet a Mária üzenete a világnak című könyvből.

Írta: Annie Kirkwood

 

Az új korra mint az eljövendő időre szeretnék gondolni, mert valójában ez lesz a béke korszaka.

 

Itt az idő, hogy a fejlődés eljöjjön a Földre. A következő kor egy fejlődő korszak lesz az emberiség életében. Ez lesz az emberi faj növekedésének az ideje. Az állatvilág is fejlődni fog, de néhány faj nem éli túl az elkövetkező eseményeket. Ugyanaz történik velük, mint a dinoszauruszokkal és a mamutokkal. Az ember drasztikusan megváltozik. Egy új fajjá válik.

Ezt az általános fejlődést az új körülményekhez való alkalmazkodás teszi szükségessé. Az atmoszféra alkotóelemei megváltoznak. Más lesz a naprendszer. Mivel még egy Nap fog megjelenni, a naprendszer bináris naprendszerré alakul át. A két Nap sejteket fog életre kelteni, amelyek a napsugarakból fognak táplálkozni, és ez segíteni fogja az emberek élelmezését.

Az ember egy fejlettebb szellemi lénnyé válik. Olyan hangokat lesz képes hallani, amelyek ma még nem hallhatók számára.  A fény sugarain át olyanokat fog látni, amelyek ma még rejtve vannak. Elméjével hallani és beszélni fog. Sokkal jobban fogja tudni használni lelki képességeit. Az egész emberiségben kibontakozik az, amit ma intuíciónak nevezünk. Az őszinteség elengedhetetlen lesz, hiszen az emberek mentális úton fognak hallani. Ma az emberek elrejtik érzelmeiket és gondolataikat. Az eljövendő időben képtelenek lesznek elrejteni érzéseiket és gondolataikat. Mindennek fogják tudni az okát. Minden összefüggést érteni fognak. Minden gondolatot hallani fognak.

Érzed-e, milyen csodálatos lesz ez az új korszak? Az emberiség szükségszerűen békéssé válik. Hogyan is közeledhetnél embertársaidhoz, ha szívedben harag vagy rosszindulat van? Minden érzést, gondolatot mindenki érezni és hallani fog. Az emberek megtanulnak békében élni. Nem lesznek titkok vagy meglepetések. Amikor nincs szükség arra, hogy valamit elrejtsünk, megszűnik a titkolózás. A sértettség azonnal orvoslásra talál, mert a helyzetek nyitottsága ezt fogja követelni. Az embereknek nem kell ostoba kompromisszumokat kötniük, amelyek nem válnak javukra.

A szeretet fog minden bajra választ adni, mert világos lesz, hogy mi az, ami harag és félelem a problémákban. Az embereket a szeretet és a részvét fogja vezérelni. A viselkedés bevett módja a megbocsátás lesz. Amikor valaki szeretetet és bűnbánatot fog érezni, a többiek szeretettel és megbocsátással fognak feléfordulni. A szeretet és a megbocsátás még több szeretetet és megbocsátást fog szülni.

Az ember mentális képességeinek köszönhetően képes lesz meggyógyítani önmagát.

Az ember még önmagát sem fogja tudni becsapni. A érzelmek és a gondolatok teljes nyitottságát fogjátok megélni, nem lesz szükség arra, hogy másokat hibáztassatok saját hiányosságaitokért. Ha belelátsz a másik ember elméjébe, akkor nem fogod őt olyan könnyedén rágalmazni. A gyermekek fejlettebb mentális képességekkel rendelkező családokba fognak születni. Szüleiket arra fogják tanítani, hogy minden cselekedetük alapja a szeretet és a béke legyen.

Gyermekeim, Isten Fénye minden embert és minden helyzetet megvilágít. Ahol fény van, ott nem lehet sötétség. Isten Fénye fog ragyogni minden ember szívében és elméjében. Minden ember tudni fogja, hogy saját fejlődése embertársaitól függ, és emiatt minden ember fontos. Mindenkinek meglesz a maga helye a társadalomban. A haladáshoz, a kényelmes élethez mindenkire szükség lesz.

Az együttműködő szellem minden személyben a túlélési ösztönön keresztül fog megjelenni. Tudjátok, hogy minden emberben erős a túlélési ösztön. Ahhoz, hogy a fajok tovább éljenek, az ember meg fog tanulni békében és harmóniában élni. Nem lesz annyi ember a Földön, mint ma. Az új korszak elején az emberek száma lecsökken. Az emberek nem teljesen tudatlanok. Minden faj az alkalmazkodóképesség segítségével maradhatott fenn.

Az embernek fejlettebb képe lesz a természetről. A bolygót szeretni és óvni fogják, nem ártanak neki. Új életmódokat fognak megtanulni, melyek lehetővé teszik a földi élet megújulását.

Lesz néhány olyan terület a Földön, ahol a technológia fennmarad. Azok, akik ezeket a helyeken élnek, másképpen fogják szemlélni az életet. Átgondolják, mi az, ami fontos, és mi az, ami nem fontos az emberek számára. A fennmaradt technológiát a földi élet fejlesztésére fogják használni. A háborúkat archaikusnak és barbár megnyilvánulásoknak fogják tartani. Az emberek semmilyen rombolásnak nem lesznek hívei, mert annyi lesz a rombolás a Földön a változások alatt. Az életet, az egyént, fiatalt és időst egyaránt másként fogják értékelni. Minden embernek meglesznek a maga értékei a társadalomban. Az öregeket tapasztalatuk, a fiatalokat erejük miatt fogják tisztelni. Mindenki azért fog élni, hogy a földi lét békéssé és mennyeivé váljon.

Amint az emberi faj megújul, úgy alakulnak át a művészetek és a meggyőződések, és a zene is átalakul. Ami jó a jelen korban, azt dalok és művészi alkotások örökítik majd meg. Újra és újra mesélni fogják azt, ami ebben az időszakban történt, így az legendává válik. A mai életformát betemeti a föld. A jövőben a mai kincsek relikviákká válnak. Amikor majd ezeket feltárják, az emberek el fognak csodálkozni azon, hogy valamikor milyen sokan éltek a Földön.

A két Nap újfajta felhasználási módja új lendületet fog adni a technológiának. Máshogy utaznak majd az emberek, és másképp fogják otthonaikat fűteni. Az emberiség szükségletei megváltoznak. Nagy változások fognak bekövetkezni. Új elemeket fognak feltalálni, a kommunikáció új fajtái jelennek meg, és az emberek épesek lesznek más bolygókkal érintkezésbe lépni.

Miután a Föld megváltoztatja helyzetét és az új Nap elfoglalja helyét, eljön a megjövendölt békés időszak. Ebben az új korban létrejön a szellemi és a földi világ közötti kapcsolat. Az emberek képesek lesznek a szellemi világgal kommunikálni. Így jobban átlátják majd, hogyan működik az univerzum, megértik, mi a feladatuk a Földön.

El tudod-e képzelni, milyen lehet azokkal beszélni, akik már nincsenek többé a Földön, akik eltávoztak? Gondolj a tudásra, amely elérhető lesz. Megszűnik a halálfélelem. Az emberek kommunikálni fognak azokkal, akik ismerték a régi kultúrákat és képességeket. Képzeld el, mit jelent ez!

Például valaki rég elhunyt családtagjának a híres receptjét szeretné elkészíteni. Könnyen el lehet érni, ő pedig segíteni fog. Vagy, ha a családod történetéről szeretnél megtudni valamit, meglátod mennyire egyszerű lesz.

Az élettel, a szellemmel, a lélekkel és a valósággal kapcsolatos kérdéseidre azonnal választ fogsz kapni. Nem lesz szükség megválaszolatlan kérdésekre.

Jézus ugyanúgy tanítani fog, mint földi élete során. Buddha megmagyarázza tanításait.

Az, hogy a lét különböző szintjei között létrejön a kommunikáció, az emberiség segítségére lesz. A gyermekeket tulajdonképpen azok fogják tanítani, akik felfedezéseikkel hozzájárultak a földi élet fejlődéséhez. Olyan tanáraik lesznek, mint Einstein. Érezzétek, hogy csodálatos lesz az új kor!

Az emberek békében akarnak majd élni, összhangban egymással és a természettel. Az emberiség békére és nyugalomra fog vágyni. Mindenki békére fog törekedni. Az érzelmi kitörések a lelki és mindenféle más támasznak köszönhetően azonnal elsimulnak. Az új emberi fajt mélyen áthatja majd a vágy, hogy harmóniában éljen magával és a bolygóval.

Minden egyes generációval, az emberek megjelenése kissé megváltozik. A jövő embere a mainál magasabb és erősebb lesz. Amint a test változik, teljesen más lesz az emberek ruházata is. Azzal, hogy egymás auráját látni, gondolatait hallani fogjátok, azonnal tudomást fognak szerezni a másik állapotáról.

Az új korszak valójában a békesség eljövetele lesz.

Új arculata lesz a bolygónak. Új földrészek fognak feltörni az óceánok mélyéről. Ezek a földrészek, melyek évmilliókon keresztül feküdtek az óceánok mélyén, újra termékenyek lesznek.

Az atmoszférában bekövetkező változások miatt új növények jelennek meg a Földön. Néhány növényi faj teljesen megváltozik, mások eltűnnek. A fák új formát öltenek és a mai bokrok fákká alakulnak.

A Föld meglévő növényvilága alkalmazkodni fog az új körülményekhez és ez megváltozik. Új növények jelennek meg, a régiek közül pedig néhány annyira megváltozik, hogy újnak fog tűnni. A virágok ehetővé válnak. A növények nemcsak szépek lesznek, hanem a mainál sokkal változatosabb módon szolgálják majd a táplálkozást. A mérgező növényeknek más lesz a színe, ami figyelmeztet a bennük rejlő veszélyre.

Ezek a változások sok időbe fognak telni, hiszen az új földrészek az óceán fenekéről emelkednek a felszínre, így idő kell, amíg felszáradnak. A Föld gazdag lesz ásványokban és szépségben. Új folyók születnek,  a régieknek pedig megváltozik a folyásirányuk. Új óceánok keletkeznek, új nevekkel, vagy a múlt emlékeként megőrizve a régit.

Az eljövendő idő első napjaiban nagy lesz a levegő nedvességtartalma. Az atmoszféra porral és hamuval lesz tele, így napokig nem süt majd a nap. A termékeny évszak rendje megbolydul, a növények eleinte lassan fejlődnek majd. Aztán, amint a nedvesség megszűnik, visszaáll a termékeny évszak.

Az első napokban, amíg a Föld megtalálja megfelelő helyét, zűrzavar és ínség lesz az emberek között. Azok, akik Istenben bíznak, biztonságos helyekre találnak. Elméteken és szíveteken keresztül, vagy mondhatnám úgy is, hogy gondolataitok és érzéseitek által Isten jó irányba fog vezetni titeket.

Lesznek biztonságos helyek a Földön, melyek menedéket nyújtanak, tiszta vizet és élelmet. Az éghajlat rendje ezeken a területeken megmarad. Az új földrészeken viszont változékony lesz az időjárás. Az új földrészek egy ideig lakatlanok lesznek, később állandósul az éghajlat, majd a növények és végül az állatok visszatérnek.

Kezdetben az éghajlat kiszámíthatatlan lesz, de aztán visszaáll az évszakok megszokott rendje. Növények jelennek meg, a folyók és a tavak visszatérnek régi medrükbe. Amint a növények fejlődésnek indulnak, kisebb madarak és állatok fogják benépesíteni az új földrészeket. S ha a szél elszórja a magokat, erdők fognak kinőni. Ezek a földrészek az ember által érintetlenek lesznek és a természet rendje szerint fognak fejlődni. A madarak ismét vándorolni fognak és új madárfajok fognak születni a bolygón. Egyre több apró állat fogja benépesíteni az erdőket, mivel nem lesznek még nagy ragadozók.

Amint a tápláléklánc kiszélesedik, úgy fog nőni az emberek száma is, de gyarapodás közben emlékezni fognak a régi időkre. A fiataloknak a dalok fognak a régi korokról és őseikről mesélni, akik félelemben és gyűlöletben éltek. Ezek a dalok arról szólnak majd, hogy hogyan öli meg a félelem és a gyűlölet a lelket. Amint az idő telik, legendák fognak szárnyra kelni.

A Földet új emberek népesítik be. Ezek az emberek ahhoz az új fajhoz fognak tartozni, amelyről már beszéltem nektek. Ők sokkal inkább tudatában lesznek a léleknek és a szellemnek. Közelebb lesznek az Istenihez, mivel emlékezetük tiszta marad. Minden ember testvérként fog élni. Életüket a béke fogja uralni – béke az emberekkel, a természettel és Istennel.

Ez a megjövendölt, „ezeréves béke” időszaka lesz. Mivel a szellemi világgal közvetlen kapcsolatban lesznek, gyarapodni fog az emberiség tudása. Az új faj emberei sokkal intelligensebbek, megértőbbek lesznek. Türelmet, kedvességet és megbocsátást fognak a fiataloknak tanítani. Mivel a gyermekek szeretetben és békében nőnek fel, saját életüket is a két dolog jegyében fogják élni.

Az ember nem csak szellemi, hanem az állatvilággal is kapcsolatban lesz. Az állatok sok tudásnak vannak a birtokában, és az emberekkel meg fogják ismertetni a természetet. Megtanítják az embereket arra, hogy milyen növényeket használjanak gyógyításra, illetve tápláléknak. Az emberek pedig átadják az állatoknak tudásukat a szellemről. Az egész természetet az együttműködés szelleme fogja áthatni.

Hogyan fogják az állatok érintetlenül hagyni a táplálkozási láncot, hogyan fogják a húsevő állatok kicsinyeiket etetni? Azok az állatok, amelyek a múltban húsevők voltak, most növényekkel fognak táplálkozni. Megszűnik az állatok értelmetlen vadászata. A húsfogyasztás fokozatosan alábbhagy, s nem okoz a maihoz hasonló problémákat. Új, intelligenciával nem rendelkező állatok fognak megjelenni az élelmezési hiány pótlására.

Mivel a technológia bizonyos részei érintetlenül maradnak, számos dolog, amely jó a mai világban, túléli a változásokat. A ma technológiája lesz a jövő technológiájának magja. Új ötletek és gondolatok sarjadnak a régi technológiából. Néhány tudományágban ezek a technológiák a felismerhetetlenségig megváltoznak. A fennmaradók pedig az emberiség hasznára válnak.

A test képes lesz megújulni mentális képességei segítségével. Azt már tudjátok, hogy az elme rendelkezik az erő átadásának képességével. Ezeket az energiákat meg fogják érteni. Minden ember képessé válik működtetni ezt az energiát. A test mély álomba merül, mialatt új energiával töltődik fel, a sejtek újjáélednek és a gyógyítást fogják szolgálni.

Az emberek más bolygókkal fognak kommunikálni. A más bolygókon lévő lények a gyógyítás tudományát fogják átadni nektek. Az eljövendő idő első napjaiban ezek a lények nagy segítségetekre lesznek. Ők ismét megtanítanak az elveszett korok művészetére, arra pl., hogy miképpen emelhettek fel köveket az elmétek segítségével. Megtanítják az új civilizációnak, hogyan irányítsák békében és igazságban a Földet. A szellemi képességek virágzásnak indulnak. Az új képességek az életet könnyebbé és boldogabbá fogják tenni.

A más bolygókról jövő lények megtanítanak benneteket a régi technológiák fejlesztésére. Ezek segíteni fognak nektek, hogy új energiaforrásokat találjatok, melyeket a közlekedésben, a gyógyításban, a kommunikációban használhattok fel.

A szellemi világgal való kommunikáció képessé tesz benneteket a kozmosz gyógyító erejének felhasználására. Ezt a gyógyítást elmétek segítségével fogjátok végezni. Az új kor leginkább mentális világ lesz. Megtanultok gondolatok által kommunikálni. Elmétek képes lesz arra, hogy meggyógyítson benneteket. A telepátia által az embere sokféle világgal, a szellemi világgal, más bolygókkal, más dimenziókkal, az állatvilággal és magával a természettel is kapcsolatba fog kerülni.

Az új emberi faj érteni fogja a természetet, az időjárás jelenségeit, az állatokat, a növényeket, az ásványokat, az óceánokat és azok élővilágát. Nem vetted volna eddig észre, hogy amikor ideje van, hogy egy új gondolat megjelenjen az életünkben, már meg is jelent? Nem vetted volna észre, hogy egyetlen változás számos más változást von maga után? Hát még az alapvető változások! Nem látod, hogy a hatalmas változások még nagyobbakat szülnek?

Mindenki harmóniában fog élni. Mindenki biztonságban lesz. A mai technológia réginek, elavultnak és archaikusnak fog tűnni. E kor történetei hihetetlenek lesznek a fiatalabb generáció számára. Azt fogják hinni, hogy az öregek nem emlékeznek eléggé pontosan a múltra. A jövő generációinak még elképzelése sem lesz a gyűlölködésről, a haragról, a háborúról. A fiatalok nem fogják érteni, hogy pusztán nézetkülönbségek miatt miért pusztítanák el egymást az emberek. A mai vallásokat hamisnak fogják találni. Értetlenül állnak majd azelőtt, hogy csupán a vallási különbségek miatt, az emberek képesek voltak gyilkolni.

Túl jól hangzik ez az új kor, hogy igaz legyen? Ez nem túlzás, és minden részeltében igaz. A népesség jelentősen megtizedelődik. Az embereknek új nézőpontjuk lesz. Látni fogják, hogy a vallási különbségek okozta háború és öldöklés értelmetlen. Az a népesség, amely megéli az új időket, új fajjá fog válni.

A katasztrófák puszta megélése hatalmas változást fog az emberiségben okozni. Senki sem mehet keresztül ezeken az eseményeken anélkül, hogy meg ne változna. Nem számít, milyenek, amikor kezdődnek a változások, mire a Föld rááll új pályájára, a túlélők új emberek lesznek.

A katasztrófák minden embert belülről erősítenek meg. Spirituális módon fognak reagálni. Istent fogják keresni, maguk mellett akarják majd Őt tudni. Elűzik magukból a félelmet, és a viharokkal együtt minden vad érzelem megszűnik. Oly nagyok lesznek a változások, hogy örökre megváltoztatják a DNS összetételét. Mindenkit, aki életben marad, érinteni fognak a változások.

Azokat, akik fizikailag nem élik túl az eseményeket, számos más hatás fogja érni. Az univerzumbeli változások valamilyen formában minden lényre hatással lesznek.

A túlélők megváltoznak, s ez a változás a javukra fog válni. Ez igaz lesz az állatokra, a növényekre és az egész világra. Ez a fejlődés az intelligencia, a béke és a szeretet irányába fog mutatni.

Akik fizikailag nem fogják túlélni, a szellemi világba kerülnek. Kezdetben ez összezavarhatja őket, és lelkül is óriási változáson megy keresztül. A fejlődés folyamata számukra is csodálatos lesz.

A fejlődés mindig a növekedés irányába hat. A változás folyamata mindig a növekedést hozza magával. Minden esemény a világegyetem, a föld és minden ember növekedését fogja szolgálni.

A fejlődés már megkezdődött. Az elmúlt száz évben megelevenedtek az emberben a lelki folyamatok. Néhányan ezt intuíciónak nevezik. Az emberi faj lelki természete életre kelt. Sokan ezt „hatodik érzéknek” nevezik.

Nyilvánvaló, hogy az emberiség hatodik érzéke egyre jobban kifejlődik. A korábbi öt érzék a hatodikkal bővült ki. Ez az idők kezdete óta bennetek van. Nem olyan régen annyira aktivizálódott, hogy mára már köztudottá vált. A múltban sokan meg voltak áldva ezzel a képességgel, de a lélek mibenlétét és működését illetően nagy volt a zűrzavar. Ez egy örökletes érzék, amely azonban több mint a hallás vagy a látás. Általa a láthatatlant érzékeljük és megértjük a Mindenható útmutatását.

A fejlődési folyamat elkezdődött és folyamatban van. A fejlődés nem egy egyszeri jelenség: annak során az ember lassan új fajjá változik. Olyan lassú folyamat, hogy a változás észrevehetetlen.

Nem szeretném azt az érzést kelteni, hogy az eljövendő időkben nem lesznek majd az embereknek gondjai. Az ember azáltal fejlődik, hogy szembenéz a problémákkal. De sok, a mai korra jellemző probléma megszűnik létezni, mivel megszűnik a félelem és a hazugság. Más kérdések fognak felmerülni. A problémákkal való szembenézés és azok megoldása fog benneteket erősíteni. S noha az emberek az elkövetkező időkben más problémákkal találják szembe magukat, béke lesz. Béke lesz a világban és a családokban.

Az új kor kezdete merőben más lesz, mint a régi vége. Ez magától értetődik, hiszen e kor vége is nagyban különbözik a kezdetétől. A változás az egyetlen állandó az univerzumban. Mindig lesz változás. Minden csak a változás által fejlődhet.

Csak egy villanásnyit kívánok az eljövendő időből megmutatni. Nem ez az üzenet, melyet átadni jöttem. A jelenben kell élnünk. Azoknak, akik a mai világban élnek, fel kell készülniük a jövőre.

Az eljövendő időben új energiák állnak majd rendelkezésre: a szeretet, a fény és sok más energia, amit ma még nem ismertek. Olyan képességekkel gazdagodtok, melyek rejtve vannak bennetek. Olyan dolgokra lesztek képesek, amilyeneket Jézus vitt végbe földi élete alatt. Emlékezzetek, ő azt mondta: „Aki hisz énbennem, az is cselekszi majd azokat a cselekedeteket, amelyeket én cselekszem.”

Az eljövendő időben az ember különbözni fog mai önmagától. Sokkal több mindenre lesz képes: kommunikálni a szellemi világgal, más dimenziókkal, más galaxisok bolygóival. A Föld a világegyetem része lesz, és elfoglalja helyét ebben az egyetemes közösségben.

Természetes lesz az elme használata. Mentális képességeitek sokkal tökéletesebbek és kiterjedtebbek lesznek. Az összpontosítás segíteni fog nagyobb tudás és intelligencia elérésében.

A jövő számos csodát és képességet tartogat az emberiség számára. Ezeket a képességeket jóra vagy a pusztításra egyaránt fel lehet használni, de a harmónia az ember természetévé fog válni. A természetben bekövetkező drasztikus változások az embert is jelentősen megváltoztatják. Pusztán az események túlélése jó irányba fogja az embert megváltoztatni.

 

forrás: naturlife.hupont.hu/9

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

...és ama várt idő és lehetőség eljöve, itt vala várva a kitárulkozást.
...a fülek süketek , a szivek dermedten hétlakatra zárva fény se ki se be nem.
...az éberek és a fények éllik meg csak ezt a lehetőséget, érzik és hallják látják
...amit mások nem , de csendben hallgatnak ugyan minek is beszélnének vagy kinek??? a siketek nem hallanak a vakok nem látnak, a kőszivek nem érzenek.
...és a dimenzók kinyilt kapui szép lassan becsukodnak , a zsilipek összezárulnak, és többé már nem hatolhat át a fény még erőszakkal sem.
...az emberek a csodákra várnak, az helyett hogy észere vették volna jelenlétét , hogy éltek is volna vele ...szóval ahhoz, ja a sültgalamb az csukott szájakon nem tudott áthatolni...és még sülve is tova repült mán vala.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu