Juji: Médiumi jóslatok a magyarságról

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Médiumi jóslatok a magyarságról

13 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

(idézetek G. H. Anon: Lelki evolúció c. médiumi írásából)

 

A Kárpát-medence népének sorsa

(E2./ G. H. Anon; (időpont nem meghatározott)

 „A Kárpát-medence hamarabb pusztul el, mint a Világ!

A magyarok, a zsidók és a cigányok, akik az első génhez tartoznak, és a katasztrófa utáni első letelepített embercsoport lesznek, ők nem a Sávra, az Algolba – a háromdimenziós élet tárolójába – lesznek kihelyezve, hanem a Föld Magmájába. Egy atomrobbanás által egy vákuummal sodródnak le. Abban az időben csak az az ember fog a Kárpát-medencében tartózkodni, aki a Magmába sodródik, és aki az első lélekcsoporttal helyeződik majd egy vulkánkitöréssel a már megalakult Földre.”

A katasztrófa és az első gének közti összefüggés

(E3./ Csakra; 1996. április)

„Tehát az a katasztrófa, ami itt áll előttetek, azzal lenne meghosszabbítható, ha azok a gének élnének. De a vallás és a nyomor el fogja őket pusztítani, és akkor a katasztrófa elérkezik.

Az a bizonyos gén, aki Ti vagytok – tehát az első gén -, az az, aki a katasztrófákat előkészíti, és a világban való szétszóródásával azt minden génben lerombolja, ami az ő génerejük lenne.

A szaporodás, a tudás, a szeretet viszi a géneket, de az az, amit Ti az állandóan nyugtalan véretekkel az egész Világon örökkön örökké megbontotok.”

 

Feltalálók, az Isteni erő hordozói

(E4./ Csakra; 1996. 05. 03.)

„Az UFO-i laboratóriumban készítik elő az anyagok megváltoztathatóságára kijelölt olyan anyaggént, amire azok az emberek, akik úgy vélik, hogy azt „felfedezték”, azok az emberek oda elszállíttatnak, és a tudás az agyukba bekódoltatik. Az is, ahogyan majd azt elő kell állítaniuk, mert az csak egy kezdeti elindulási lépés, amiben mi segítünk nektek. De ez az ember, aki ezt az ő tudásából feltalálja, az az ember már nem az ő tudását használja, hanem a miáltalunk beépített újra teremtő génszaporulatot. Az a tudós, akinek ezt ki kell találnia, az az Isteni Hierarchiai erőből született le azon génsorból, ami a magyarok génje. Tehát a Teremtőerő hordozója. Az az erő olyan nagy, hogy azt más génből született emberek nem tudnák az életeikkel megélni.

Azért süllyed le Magyarország előbb, és azért lesz itt előbb az a génelőd, aki először születik majd le az újra teremtett földre, mert az a génelőd hordozza azt az energiát, amivel az anyagot újra, ill. mindig meg lehet bontani.

Az a bontás az, ami a feltalálás, de ahogyan írtam, az mindig általunk történik, mert csak az a laboratórium képes arra, hogy elszigetelje az összes anyagból azt, amire éppen szükség van. Így teremtődött meg a vas, a gyémánt, az összes ásvány, de az összes olyan szén is, amivel az életetek megváltozott. Tehát az a gén, aki Ti vagytok, az hordozza mindig azt az erőt, amivel ezek az új anyagok génsorba helyeződnek, mert az a génsor az, ami „csodához” hasonló, de mégis természetes dolog.”

 

Magyarország magmába sodródása és a gének visszatelepítése

(E17./ Csakra; 1996. 07. 03.)

„Azon harmadik katasztrófán, ami most következik, azon nem kell az erőt az Isteni Törvény szerint megszervezni, mert az első gén is elpusztul. Azért pusztul el előbb Magyarország és sodródik a Magmába, mert az első leszületetteket a Magmából a föld felszínére dobjuk. A többi, aki később születik le, az a földbe helyezkedik el azon bűnös lelkek közé, akik azon földet alkotják, amiből az újra megteremtetik. …

Az Isten azon pillanatban, amikor az a piramis megsemmisül, azon lelkeket, akik ezt évezredek óta szimbólumként hordozzák, azon lelkeket az új életre megtartja és ők lesznek az első leszülető gyermekek.

Az a sok kő, ami még ezen kívül van, az ne zavarjon meg benneteket, mert ők azon első leszületési géncsakrai olyan elődök, akik az ismereteikben az erőt, vagyis az Istent hordozzák. Ők lesznek azok, akik több variációban, azon génutódoknak az új szülöttei lesznek, akikből az élet elindul. De mivel nem lesz eredendő bűn, ezért azon gének, akik utánatok jönnek, ők is letelepíttetnek, de más földrészre.”

 

Az első géneket hordozó népcsoport keveredése és megtisztítása

(F26./ Csakra; 1997. 07. 10.)

Ezért az a sok génkeveredés, amivel szinte nincs is tiszta gén, az az, ami által a katasztrófa rendezése megtörténik, és ezért az a gén, akire azt írtam, hogy az első gén a magyar, a cigány, és a zsidó, ez nem fedi így a valóságot, mert bizony az a génsor össze van keverve általatok.

Azért az az embercsoport, aki majd az első génnel elpusztul, az azért neveződik így, mert azok az emberek, akik itt lesznek akkor a Kárpát-medencében, azok a legkevésbé keveredtek el.

Azon dagadó szaporodás, amivel a géneket tönkre tettétek, az az első génben is bekövetkezett. Csak két embercsoport az, aki megőrizte az ő eredetét, ezek a zsidók és a cigányok. A magyarok olyan sokrétű keveredés által fejlődtek, ami szinte egy nemzetben sem történt meg. És ezért az a magyar csoport, aki elpusztul, olyan kegyelem által lesz részesítve, hogy az átkódolásra megérdemesül a sok szenvedése miatt.

Azon távol-keleti népek, akikről azt gondoljátok, hogy ők is az első génhez tartoznak, azok valóban oda tartoznak. Azért a keveredés a legnagyobb a magyarok génjében, mert az ő leszületett helyük, amiről írtam, hogy az Amur eredő helyétől keletre volt, az az összes emberrel keveredett az ő állandó költözése által. Ezek a génkeveredések azok, amikre az Isten az ő kegyelme által a megtisztítást megadja, hiszen azon első géncsoportba tartoztok, akinek a megazonosulásra a legnagyobb szükségük van, mert az idők kezdete óta keveredik. Az összes többi gén pedig csak az új földrészek felfedezése óta.

Azért azon gén, aki az első, az olyan eredethordozó, akire szükség van az ő léte által és ezért az az ember, aki Távol-Keleten él, de veletek keveredett, azon embercsoport is itt lesz a Kárpát-medencében.

Azért azok a gének, akik később keveredtek, azok nem a Föld magmájába indulnak, hanem a többi génnel a Sávra emeltetnek. Csak azok lesznek a Föld magmájában, akik először jönnek a Föld felszínére és a föld akkor keveredik ásványokkal és akkor érintkezik, ill. kristályosodik, ill. tömörül az első gén többi lelkével, amikor a föld már megalakul.

Az ásványok a földben állandóan szaporodnak azon azonosulással, ami az első gén vulkánikus kitörése, és ezért az az első gén, aki az ő katasztrófája idején a Kárpát-medencében tartózkodik, az állandóan lemegy a magmába az ő halála után, és onnan jön fel állandó vulkánkitöréssel, és keveri, és egyesíti, és tisztítja az ő génjét, aki a többiekkel a föld porában azon lelkekkel vész el, akik az anyagban elvesztek.

A lelki alagútra az első gén csak akkor megy át, amikor az utolsó lélek is elhagyja a Földet. Akkor a Magma átalakul a négydimenziós életsor olyan állapotára, ami az alagúti kezdő szakaszra indul, és ott újra a génadás központja lehet.

Azon gének, akik a 11-hez tartoznak, ők nem vesznek el a Kárpát-medencében akkor, amikor az első gén. Tehát az ő számunkra az lesz a katasztrófa, amit leírt az Első, de a Második, de a Harmadik Szint is. És ez így igaz. Így lesz valóban. Azon atomrobbanás által, amit elindítotok, az összes felszabadulva egy mikronmásodperc alatt elindítja a Föld megsemmisítését, ill. a negatív lelkek Poklainak a felemelkedését a Sávra.

Ez a Pokol akkor, amikor a katasztrófa után az élet elkezdődik, újra letelepül a különleges képességűek gyűrűje fölé és ott alkotja meg azt a földet, amire az első gén kidobatik. Azért, hogy az a gén újra elindítsa az evolúciós életet és újra megalkossa azt az utat, amiről olyan sorrendben, ahogyan azt írtam, majd megsemmisül a Föld, ill. átalakul, ill. megszűnik létezni. Azért, hogy az elfogyva a lelkek tömegét áthelyezze a negyedik dimenzióba, és ott elkezdődhessen a fényéletetek.

Ez a fényélet is olyan, ahogyan leírták a Szintek. Csak annyiban lesz különböző, hogy ott nem lesznek génelkülönülések, csak összesített géncsoportok, akik az ő fényeik által jelzik azt. Ezen belül lesz azon fény, aki ti vagytok, tehát általatok lesz a szín megteremtve annyifélének, ahány az ember. Ez a ti szemeiteknek most hihetetlen, de az olyan különbség lesz, amilyen különbség most is van egy-egy ember között. Ezek a fényjelenségek azon sorát alkotják meg az életnek, amely sor olyan sokszínű lesz, hogy az szinte egy olyan hasonlattal állapítható meg, amilyen most az a szivárvány, ami egy-egy üvegtörés által a szemetekhez ér, és csillog, és világít, és elüt egymástól a sok-sok szín. De az olyan sokrétű lesz, ahány a színkeveredés összessége által szinte elképzelhetetlen.”

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 3 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu