Juji: Próféciák, jóslatok a jövőnkről

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 237 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 2008 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 237 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 2008 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 237 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 2008 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 237 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 2008 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Próféciák, jóslatok a jövőnkről

12 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás

Bhakti Tirtha Swami: A lelki harcos III. c. könyvéből

A jövő - próféciák és jóslatok

Némelyik ember metapszichikai képességekkel születik. Néhányan talán jógik voltak
előző életükben, s erre a világra már bizonyos látnoki adottságokkal jöttek. Mások más régiókból jöhettek hozzánk, ahol már magasabb képességekkel rendelkeztek. Ezek az adottságok ritkák, és ha ilyen nagy tehetségű emberek jönnek erre a világra, kitűnnek, mint rendkívüliek.

Photobucket

Az ilyen metapszichikai adottságokkal rendelkezők közül többen, akik jövendölésekkel is foglakoznak, ehhez a  kategóriához tartoznak. Nem mindennapi karmájuk van. Valami különlegesség van bennük, és pozitív karmájukból és előző életeik során szerzett tapasztalataikból kifolyólag fényt árasztanak. Sokan közülük már magasabb képességekkel rendelkeznek vagy hamarosan fognak ilyenekkel rendelkezni.

Az elmúlt évezredekben volt néhány próféta, akiknek jóslatai meglepően pontosak voltak. Nos, fogódzkodjanak meg, mert ugyanezen próféták közül sok azt jósolta, hogy a közeljövőben hihetetlen változások fognak végbemenni a Földgolyón. Némelyikük még azt is mondta, hogy a Föld lakosainak akár kétharmada is meghalhat.

A történelemben voltak olyan emberek, mint Edgar Cayce és Nostradamus, akik rendkívül istenfélő és tiszta lelkű személyek voltak, és minden bizonnyal egy másik korszakból „léptek át” saját korukba. Nostradamus jóslatainak igen magas százaléka helyesnek bizonyult.

Photobucket

Edgar Cayce hihetetlen képességeket bizonyított a jövőbe látással kapcsolatban. A Virginia Beach-i A. R. E. Intézetben (Association for Research and Enlightment), amely tudományos kutatásokkal és felvilágosítással  foglalkozó intézmény, számos felvételt őriznek Cayce jóslatairól, amelyeket hipnotikus állapotban mondott. Cayce azt jósolja, hogy Japán elsüllyed a Csendes óceánban, Kaliforniát pedig földrengések fogják elpusztítani a századforduló környékén. Sok minden mást is mondott arról, hogy ezek az események miképpen fognak végbemenni az elkövetkező években.

Asztrológusok jelentései a jövőről


Az indiai Bangaloreban B. V. Rama vezető asztrológus egy meglehetősen érdekes
kutatást végzett. Különböző kollégáknak – a világ különböző részében élő vezető asztrológusoknak – küldött kérdőíveket, és válaszaik alapján könyvet írt jóslataikról. Meglepő módon egy kivételével mindegyikük  nagy katasztrófákat és sorozatos szerencsétlenségeket jósolt a 21. század elejére szerte az egész világon.

Némelyikük a pusztítást háborúkkal, mások árvizekkel és földrengésekkel, s megint mások nagyarányú evilági változásokkal indokolták. A lényeg azonban az, hogy majdnem mindegyik asztrológiai jóslat hatalmas katasztrófákat jelez előre, amelyek az egész földkerekséget sújtják majd.

 

 

Álmok a jövőről

Az álmok tanulmányozása a jövendölésnek egy másik forrása. Mivel hogy sokat írok
és beszélek metapszichikai jelenségekről, sok levelet is kapok a világ szinte minden országából, amelyekben az emberek hasonló élményekről számolnak be. A beszámolók szerint, amelyeket kapok, számos ember álmodik arról, hogy a jövőben tömeges méretű katasztrófák lesznek. Elég érdekes módon az álmok tartalma hasonlónak tűnik a világ minden részében függetlenül nyelvtől és kultúrától. Ez egyezni látszik Chet Snow-nak a tömeges álmokkal kapcsolatos kutatásaival, ami azt bizonyítja, hogy az ilyen típusú víziók az egész világon előfordulnak.  

A jövő - lélektani szempontból


A Princetoni Egyetem hallgatójaként írtam  egy interdiszciplináris disszertációt a
keleti filozófiáról és a nyugati pszichológiáról. A dolgozat anyagához szükséges, a hipnotikus regresszió terén végzett kutatásaim eredményeként meg kellett győződnöm arról, hogy van élet a halál után, és hogy hipnotikus állapotban a szubjektumok képesek voltak elmúlt és következő életüket is meglátni.


Azok, akik kételkednek a reinkarnációban,  el kell hogy gondolkodjanak azon, hogy most, akik a legerősebben hisznek a reinkarnációban, eredetileg maguk is nagy szkeptikusok voltak. Dr. Jess Stern és hipnoterápiai szubjektuma, Janet Taylor Caldwell regényíró; Ruth Montgomery, a híres médium; sőt maga Edgar Cayce is kételkedett a reinkarnáió létezésében mindaddig, amíg szembe nem találták magukat ennek evidens voltával.


A kutatásoknak volt egy másik, meglehetősen dermesztő eleme. Az intenzív hipnotikus progresszió idején, amikor a szubjektumok a jövőbe tettek utazást – mondjuk a 21. és a 22. századba – a legtöbben nem látták magukat létezni egy következő inkarnációban. Tulajdonképpen a vizsgált  szubjektumoknak majdnem mindegyike azt mondta, hogy nem látja magát élve a 22. században.


A szubjektumok közül néhányan, akik a késői 21. századba tettek utazást, látták magukat létezni, ám hihetetlenül hasonló beszámolókat adtak arról az időről. Sokan nem láttak semmit az óriási katasztrófákon és a világban végbement hatalmas változásokon kívül. Hipnotikus állapotban azt látták, hogy a legtöbb ember nem élte túl a katasztrófákat, és azok pedig, akik túlélték, nagyon elszigetelt életmódot folytattak falusi környezetben a modern technika által állított kelepcéken kívül.

Dr. Raymond Moody és a pszichomantia


A divinálásnak (jövőbe látásnak) egy másik módszere a pszichomantia (a „-mantia”
– eredetileg görög – utótagként a valamiből történő jóslást jelöli; -jóslás; pl. kiromantia = tenyérjóslás. A ford. megj.). Dr. Raymond Moody berendezett egy elsötétített szobát, amelyben az emberek megláthatták a jövőt vagy kommunikálhattak elhunyt szeretteikkel egy tükörbe nézve. Módszere  annyira precíznek bizonyult, hogy számos cikk és tanulmány jelent meg róla. Több esetben azok a személyek, akik dr. Moody módszerét alkalmazták, a jövőbe látva hasonló víziókról számoltak be. Nagy természeti és egyéb csapásokat láttak, amelyek következtében az emberek milliói szenvedtek és haltak meg, amit egy új civilizáció kialakulása követett.

A közelmúltban történt ásatások nyomán felfedezték a sok ezer év óta jégbe és hóba fagyott dinoszauruszok maradványait. A tudósok tanulmányozhatták a kiásott részeket, s köztük egész dinoszaurusz csontvázakat is eredeti alakjukban. Egyes esetekben a tudósok bolyhos mamutgyomrokat is megvizsgáltak, és bennük meg nem emésztett trópusi növénymaradványokat fedeztek fel.

Eleinte a tudósok zavarba jöttek, mert a  dinoszauruszokra sarkköri térségekben bukkantak rá, ahol ilyen növény- és élelemfajták nem léteztek. Ám fokozatosan arra a tudományos következtetésre jutottak kutatásaik nyomán, hogy ebben a térségben óriási éghajlati változások mentek végbe. Nyilván  e dinoszauruszok létezésének ideje alatt a Föld bolygó éghajlata egy nagyot változott: a trópusiból sarkköri lett.

Mit mondanak a piramisok?


Hogy az ókori Egyiptom jelentőségéről se feledkezzünk meg, szóljunk arról is, hogy a
Gizai Nagy Piramist tanulmányozó szakemberek állítólag olyan jóslatokra bukkantak, amelyek szerint az, amit mi világcivilizációnak tartunk, 2001-ig megszűnik.

Photobucket

A bennszülött amerikai idővonalak

A bennszülött amerikaiaknál hagyomány, hogy összhangban éljenek a természettel
és együttműködjenek  őseikkel, a testetlen lényekkel és a földönkívüliekkel. A maja világnézet azt jövendöli, hogy a műszaki fejlődés fokozatosan az emberiség ellen fordul, és el fogja  őt árulni. A maja naptár szerint 2012-ig a modern ember által előállított technika visszaüt, és a szó szoros értelmében elpusztítja a világot.Jól tennénk, ha figyelmeztetéseiket nem kézlegyintéssel intéznénk el. A maja naptár évszázadokra előre megjósolta a római pápák számát. A maja rendszer azt mondja, hogy a mostani pápa után lesz még egy, s aztán több nem. Ennek oka szerintük abban rejlik, hogy a civilizáció lényegében megsemmisül. A maja írások továbbá azt is állítják, hogy az életnek egy egészen más struktúrájára lesz szükség annak érdekében, hogy az emberiség működőképes legyen. Az aztékok és a hopi indiánoknak is hasonló jóslataik vannak. Mindkét szóbeli hagyomány rendkívüli szerencsétlenségeket jósol a közeli jövőre.

A buddhizmus jövőképe


Sok vallási hagyomány tesz a metapszichikai látnokokhoz hasonló jóslatokat. Például
a buddhizmus már régóta mondja, hogy folytonossága és hagyományai 2.500 évig fognak tartani, s ezután drasztikus módon megváltoznak vagy teljesen eltűnnek. 2000-ben a buddhizmus 2.500 éves lett. A tibeti buddhista teológia azt jósolja, hogy a 14. dalai láma után nem lesz több örököse a dalai  láma trónjának. A 14. dalai lámát a közelmúltban iktatták be.

Photobucket

Az iszlám a civilizáció bukását jósolja


Az iszlám-írások szintén azt állítják, hogy az ember holdutazása után nem sokkal az
általunk ismert világcivilizáció összeomlik. Sok vallás úgyszintén azt jósolja, hogy a mostani érára a növekvő agykontroll lesz a jellemző. Az ezoterikus iszlám szövegek is, például, említenek egy egyszemű szörnyeteget, amely minden háztartást belülről fog ellenőrizni. A célzás egyértelmű. A televízióra gondolunk.

Szűz Mária jelenései


A közelmúltban Szűz Mária mind gyakrabban jelent meg szerte az egész világon.
Legutóbb például a boszniai Mezsgorjeben. Másutt a világon pedig sok százezer ember előtt. Jelenései során mindig arra figyelmeztet, hogy a világ csak úgy mentheti meg magát, ha – és mindig csak ha – az emberek megváltoznak, bűnbánatot tartanak és ismét Istenhez fordulnak. Üzenetének másik része eszerint az, hogy ha az emberek továbbra is bűnben élnek, akkor számítsanak arra, hogy elvesznek.

Photobucket

A zsidó és keresztény vallási hagyományok egyéb figyelmeztetései


Hasonló információk találhatók a judaizmusban is, pontosabban a kabalisták Zohár
néven ismert kódjaiban. A Zohár nagyméretű csapásokat és globális megrázkódtatásokat említ. A keresztények milliói ismerik a Bibliából az Apokalipszist, és tudják, hogy „napjaink immár meg vannak számlálva.” És ami ránk vár, az a végítélet és a számonkérés.


Az olyan vallási mozgalmak, mint az Elizabeth Clare Próféta és a Földre Szállt Mesterek például, úgyszintén ezeket a gondolatokat hirdetik. Ez a két csoport, valamint a mormonok A Végítélet Szentjei mozgalma már évek óta hirdeti és készül a 21. század nagy katasztrófáira.

Védikus jóslatok


A Mahabharata szerint, ha két napfogyatkozás történik gyorsan egymás után, súlyos
eseményeknek kell bekövetkezniük. Egy másik baljós jel, ha hét bolygó úgy áll fel, hogy egy állatövi (zodiakális) jelet alkot. A Mahabharata által leírt borzalmas háború előtt közvetlenül ez a két esemény bekövetkezett. A modern asztrológiai előrejelzések szerint 2.000-ben két napfogyatkozás lesz, és a Mahabharata, valamint a  Bhavisya Purana által leírt planetáris jelenség 2.000 májusában szintén be fog következni.

A földi változásoknak egy másik aspektusa a pralaja fogalmával áll kapcsolatban. A pralaja szanszkrit szó, amely azt jelenti, hogy a rombolás, pusztulás, vagy a visszavonulás ideje, a megnyilatkozás megszűnése. A pralaja úgy is definiálható, mint egy látens, vagy nyugalmi állapot két  manvantara, vagy két nagy életciklus közt. A pralajákat általában a csapások vagy a pusztítás időszakai előzik meg. A Védák különböző olyan szituációs típusokat neveznek meg, amelyek az emberi civilizáció végét jelenthetik. A jelenkori világban sok  olyan jelenség van, amely egy eljövendő  pralaja indikátora, mutatója lehet. Természetesen nehéz pontosan megmondani, de e körülmények közül bármelyik egyedül is elpusztíthatja a világ lakosságának többségét...

 

http://csillandi.freeblog.hu/archives/2010/07/07/Profeciak_joslatok_a_jovonkrol_-_Bhakti_Tirtha_Swami_A_lelki_harcos_III_c_konyvebol/

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

jóét vili tevérem vigyázzmagdra gűűhonap jövök de er az odara és se va más hova

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

hgat igen ez klub ez nagyon jó mert it nyugsag van és béke :) csak igy tóvabb vili tetvérem :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu