Juji: Romákról - cigányokról

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Romákról - cigányokról

14 éve | [Törölt felhasználó] | 4 hozzászólás

A cigány szó eredeti ősi magyar szó és nem görög, vagy német!

a romaknak vagy a farao nepenek semmi koze a ciganyhoz.A farao nepe vagy romak a kesobbi balkanrol telepedtek magyarorszagra a 14 szazadban de a cigany arpadal jott magyarorszagra!!!! ma nagyon megy a butitas, a tagadas!!!!eredetileg Czigany-czigony-Czigony-szigony=szegeny!!!
ezt a nevett megtalaljatok a maagyarok kronokaiban is a scithakal es medakal kapcsolatban mint Sikan,Sicon,sicani,Sigyniai stb neven ezek az igazi magyar ciganyok akik mint muzsikus ciganyok es rom ungroknak nevezik oket. Romungro pontos leforditasa Magyar embert jelent amit a tobbi romak adtak enek a csoportnak!!egyseges magyar nemzet arpadal nemvolt, ezert volt szukseg a verszerzodesre!!ezek a ciganyok a Rajputoktol szarmaznak akik a szityak osei!!! tehat ha a magyar szitya-hun-avar?nemzetsegrol beszel akor hogyhogy ezekel semmi kozunk??"

a DNS tesztek egy bizonyos roma csoportokrol ki mutatta hogy rajputok,jatok, gujarat ,(ok a kazahok)
ezek pedig az igazi SAKAK akik nem indiai eredetuek ezek osei mezopotamiaiak. az Indiai elmeletnek csak politikai hatere van!!! es valoban vannak egyiptomiak is a romak kozott!! tehat lathatod hogy egy egyseges tortenelemrol egyaltalan nem lehet beszelni!!! tehat mifele ocsmany torteneszek vannak ha egy egyseges tortenelemrol es eredetrol beszelnek a romak-ciganyok multjarol? hogy lehet itt egy egyseges tortenelemrol vagy teruletrol beszelni??? az oszes elmelet ami egy egyseges tortenelemrol es egy egyseges nepvandorlasrol ir valojaban hazugság!!!!

sajnos, vannak olyanok akik mindig a sajat hülyesegükről fognak beszélni, en bizonyitekokrol beszelek a magyar ciganyok tortenetebol, de sokan kozuletek csak a buta gondolkodasokbol indulnak ki ami semi mas csak raszista gondolatok.erdekes milyen hamar elfelejtetetek hogy az egesz europa milyen barbaroknak neveztek az oseiteket!!ma mar europai gyerekek vagytok szoke gyerekek ugye!!!hat igen Istvan kiraly is ha kelletet szetdaraboltata sajat embereit mert nem akartak olyan nemet keresztenyekke valni.ja rengetek arulo, signyalo van koztetek akik ha kel letagadjak sajat oseiket is!!! erdekes sok magyar tortenesz a magyarokat a pakisztaniakal testvernek tartja, akor miert idegen a magyar cigany???en arrol nemtehetek hogy a ti oseitek kozosultek a szlavokal meg a nemetekel!!! es ma mar nem latol az orod elé.

ra kel jöjjel hogy a romak-ciganyok kozott hatalmas kulonbsegek vannak genetikailag, fajilag, kulturajuk teljesen eltero egymastol, tehat hogyan tudsz velemenyt mondani ha nem egy neprol van szo???? peldaul nem rakhatod osze a Lovarokat a magyar ciganyokkal, vagy nem teheted osze az olas romakat a Beas ciganyokkal!!! ezek kulombozo nep es kulombozo tortenet, szarmazasuk van!!!!ez ugyan az mintha azt mondanam hogy te es a romanoknak egy es ugyan anyatol szarmaztok!!!vagy a totok es a magyar egy es ugyan az!!!! ugye milyen butasag????? erdekes sokan felismerik es különbseget tesznek egymas kozott a romak-ciganyok de sokan foleg kozuletek nem vajon miert????egy kalap ala veszuk?!!! nem csak 100 tagu zenekar peldaul tudod menyi szinesz van cigany holiwoodban??? enekesek???? celin dion,julia roberts,erik roberts,gabor zsazsa ... vagy csak a negativ dolog erdekel a ciganyokrol??? mintha ezt a viselkedes mar ismernem!!! a nyilasokrol miert nem irtok?? hogy igenis magyar tesverek voltak nektek??? ja masat irtok, a hunok hosi teteirol, meg milyen szityak voltatok meg okosak meg hosok ez igy jo?

pontosan igy van a roszat sokszor csak egy oldalrol akarjak latni de a masik oldalt nem, csak egy nehany pelda: tudod hogy menyi magyar p...szt jot ki Kanadaba mint cigany??? talan nincs egyetlen egy sztrip bar ahol ne tancolna magyar paraszt csaj!!!! ezek 10 vagy 20 $ ert teszik ezt, erdekes amikor a netten talalkozol raszista gondolkodo csajokkal Magyarorszagrol akik a nagy becsuletes tokeletes magyar nemes dumat nyomjak ,azonal az eszembe jutnak a 10$ csajok akik eladjak testuket a szaros 10 $ ert!! es kepzeld akor sem hiszem hogy minden csaj Magyarorszagon olyan lenne!!!hiszem hogy vannak becsuletesek es 10 dolarosok is!!!

2. romungrok- a nyelv ijen soha nemvolt!! elso sorban kik a romungrok??
sokan azt hiszik ok az igazi magyar ciganyok( muzsikus ciganyok) ez csak reszben igaz mert egy reszuk kozosultek olyanokal akik ma a romungrokat kepezik magukban. az a nyelv amit te elhagyot romungro nyelvnek hiszel az valojaban egy kevert nyelv a Lovarok es szervikok nyelvebol!!! hidel semijen kozos roma osi nyelv soha nem letezet, ez csak propaganda.az indiai elmelet nagyban kitalalt elmelet!! ha foglalkozni foksz aval hogy kiktol szarmaznak egyes roma/cigany nepek akor rajosz hogy tulajdonkepen ok az igazi hunok szityak,parthusok,kushanok. ezekbol a nepekbol kesobb sokan csak indiaba at telepedtek vagyis egy sem valja az indiai eredetet!! ezek ma azok akiktol a romakat/ciganyokat szarmaztatjak. peldaul minden tortenesz azt irja hogy a ciganyok a jatoktol vannak akik indiaban lakna de arol nem nagyon irnak hogy a jatok az igazi hunok akik kozep azsiai eredetuek!!!
-hogy tudjad a jatok azok voltak a maszagetak a jatokat a tortenelemben sokszor ugy is feljegyeztek mint getak,jutok, jetak stb tovabba raj put vagyis rajputok ezek megint a kiralyi szityak biztosan tudod miert mondjak rajok.
gujaratok-ezek megint a kazahok vagyis ok azok akik a kazah birodalmat alapitottak a zsidokal,bulgarokal,a magyarok oseivel az alanokal stb ezeket egytol egyik mind szitya-hun nepnek ismeri a tortenelem, es a romak-ciganyok pedig DNA tesztekel tudja mutatni hogy ezek az o osei!!! a magyarok osei is innen erednek!!csak it egy a problema megpedig ha a magyar os tortenelemrol van szo akkor hatalmas hun szitya hosi tettekrol nemes szuper fajrol van szo!! de ha a romakrol-ciganyokrol akor ok csak indiabol szarmaznak es tyuktolvajok!!!az igazsag az hogy a magyarok osei mind kozosultek nagymertekben a nemetekel,szlavokal stb es a romak-ciganyok megmaradtak olyannak amijenek voltak!!!


a hykszoszok!! ezek voltak a massageta,szitya,zsidok, tehat teljesen elkepzelheto hogy a romak osei amikor a hykszosz uralom felbomlott egyiptomban es Mózessel a nép kiindul a romak osei is ott voltak hiszen a hykszoszok azok a rajputok es a jatok osei is voltak!!!ezek kozul alakult ki a midianitak akikrol az imninalun olvashatol sandor avrahamtol.

Mária Terézia: Rendelete kimondja tilos a cigány nyelv! Botütés járt érte anno és megvetés akik cul beszéltek/bármelyik sinti, vagy lovari nyelvjárásokban, már elkezdődik a hazai cigányok nehéz heylzete e korban!

Minden evben hatalmas konferenciak valosulnak meg azert hogy a roma nyelvet egyesiteni szeretnek, ezt nyilvanvalo azert teszik mert egy osi roma nyelv nem letezet, nemlehet az hogy ezer meg ezer ev utan a roma nyelvnek ojan keves a szokincse ( csak 1000 vagy 1200 roma szo van)!!! ma sokan a roma nyelvel foglalkozo romak is kijelentik hogy egy osi kozos roma nyelv nemvolt!!ezt tanusitjak Ian Hancok, ron Lee stb
tehat hogy valaki nembeszeli azt a nyelvet amit te bezseled nemjelenti azt hogy o mar aszimilalt anyira hogy nyelvet is elhatyta, lehet hogy a te nyelveden soha nem is beszelt. Maria Terezia rendelete a romak-ciganyok egy bizonyos reszere volt kiadva, ha a dokumentumal foksz foglalkozni rajosz hogy a rendelet elott mar voltak ciganyok akik letelepedtek( peldaul Matyas kiraly Nagy Idara telepitett rengetek ciganyt,Zemplen megyebe foleg szlovakiaban a ciganyokrol van tanusitas a 13 szazadbol hogy letelepedtek,tehat a rendelet ojanokra volt kiadva akik meg mindig vandoroltak. ezek pedig minden esetre a lovarok voltak,

a lovarok, servikok es a muzsikus ciganyok egy bizonyos resze kozosultek egymasal tulajdonkeppen ezek a Romungrok akiket Maria terezia nevezet el igy. ezert van az hogy a romungrok kozott itt ott meg beszelik a nyelvet, csak hogy ez a nyelv tobnyire a lovari nyelv ami nyilvan valo arra utal hogy eredetileg lovarok, tehat nem (magyar ember) ugyan is romungro pontos leforditasa magyar embert jelent.erdekes dolog volt amikor itt canadaban cseh orszagbol es magyarorszagrol a romak osze jotek rajotek tulajdon keppen arra hogy ok lovari nyelvet beszelik.de ide nemtartoznak a Muzsikus ciganyok, ezek antropologiailag ,DNS tesztek szerint nemtartoznak ehez a csoporthoz.es a szintik sem tartoznak ehez a csoporthoz.

egyetlen egy orszag nincs a vilagon ahol a ciganysag ugy letette volna a kartyajat pozitivan mint Magyarorszagon!!! a magyarorszagi ciganysag minden politikai megmozdulason resztvet a tortenelemtol kezdve a mai napig.az 56 osok kozot is voltak, rakoczi,stb nekem peldaul 2 nagybatyam halt meg a donkanyarnal,a nagyapam 12 eves koratol a magyar hadseregben, es a kulturarol mar nem is beszelve, es sorolhatnameg nagyon sokaig a pozitiv dolgokat amit a ciganysag tet magyarorszagon.De persze mi azt is tudjuk hogy a ciganysagrol pozitivan ritkasag irni vagy beszelni, tehat minden jo tettet masok szamlajara szoktak irni.

az igazi magyarok oseibol ma csak 16% van a ti geneitekben!! mert ma ti inkabb szubszlav nep vagytok!! szityak , hunok, .....ja pontosan ez az miert talaltak nalatok ki a finugor testveriseget!! ugyan is ha hunoknak, vagy szityaknak valyatok magatokat akkor testverek lenetek minden cigany csapattal!! ugyan is az oszes indiai csapat akiktol a ciganyokat szarmaztatjak az mind a hunok szityak osei!!!!! Hogy mehetnek a ciganyok??? miert lehet hogy jobban othol vanak mint te!!! Csak nem azt akarod mondani hogy Arpad pontosan ojan feher gyerek volt mint te???? az Avarok a Rajputok egyik torzse.

noha a világban igen sok helyen gyülőlik a magyarokat is mivel lenézőek és sokuk mérhetetlenül hibátlannak érzi magaát noha eléggé kevert nép! Mindenkiben talál hibát ,de a toleranciát nem igen ismerik sokan! Képmutatásból állnak igen igen sokan!

MO-rol tobb mint 500 000 magyar menekult el a szegenyseg elol!!! Angliaban rengetek magyar van es barmit megtesznek hogy ott elhesenek peldaul nincs olyan sztrip bar bagy escort szerviz ahol magyar csajok nedolgoznanak a testukel.
MO-rol 4000 roma van Angliaban de a magyarok 20x-a a romakehoz!!! Kanadaban 1500 roma van MO rol!! tehat miert nem kritizalod a sajatodat???? mert bizony ok rekordot dontotek az elvandorlasal.
a szocialis dolgokrol meg engedmeg hogy azt irjam hogy az ti nalatok az egyik legroszabb ami letezik europaban. Hogy erts... nalatok a szoc-gondozo ugydolgozik mint a bankban a kiscsaj aki csak kiadja a penzt es kesz...
a vilagban mindenutt ugy mukodik hogy ha segelyre szorulsz akkor az nem egy eletre van hanem minel hamarabb talpra allitsanak tehat kikepzesre kuldenek es munkaba alitanak ha tetszik vagy nem! szoval a segelyer mindenut a raszorulonak tennie kel erte, es nem csak a markat tartania.

Nincs az elmult 10 ev alatt ojan vilag szervezet akik nemkritizaltakvolna magyarorszagott a szegregacios politikaja miat...tudod peldaul hogy azok a specialis iskolak amikben a romagyerekeket jaratyak magyarorszagon tulajdon keppen az a Naciktol szarmazik ?? amit a komonistak atvetek es a demokratikus? Mo- szeretettel tovabb folytatjak. soroljam tovabb a problemat nalatok??? amugy tudod menyi magyar jott ki kanadaba mint roma?? vagyis romanak adta ki magat csak itt tudjon maradni.

Sacak vagyis szityak akikrol irt nemkis koze van a romakhoz es furcsalom a nacionalista szitya-hun-avar-magyar tortenelemel valo hazudozasokat, a romak verbeli testverek a rajputokal,Jatokal(Maszageta) gujaratokal ezek pedik egyenes leszarmazotyai a hunoknak,szityaknak.

BUBU (külföldön élő roma-származású)

 

network.hu

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A danyi tibetiül Napén-t jelent. (dag-nyi) így kell leírni A napragyogású Én-t:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

"A lélek gyógyulásának helye."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

"könyörületes vér folyik minden ereiben,
ettől tiszta és jószívű szeretete pulzál mellkasában:
YI AH YU HUM - Amitábha vállaja Maitreyát, mert ő a HRIH csíraszótag
minden élő- és érzőlény szívszikrájában és virágok csokrai fénylenek tiszta szivárványfényben, ám
az örök fényű világosság szimbóluma a Nap, melynek ragyogó sugara áldás a tér forrásából és forróságából...-fehér naparany...
te azt gondolod, hogy a test alvása a tudat teljes kikapcsolása?
éber a lélek szeme születésétől fogva - akár ideírom, akár nem..."

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

− Szubhuti, el tudod képzelni a tér kiterjedését dél, nyugat vagy észak felé? Vagy bármely más irányban, beleértve a zenitet és a nadírt?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu