Juji: Spirituális Titok

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 238 fő
  • Képek - 4511 db
  • Videók - 870 db
  • Blogbejegyzések - 2008 db
  • Fórumtémák - 26 db
  • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Spirituális Titok

13 éve | [Törölt felhasználó] | 1 hozzászólás

 

Az álmok megvalósulhatnak

Legyél életed kovácsa, ismerd meg önmagad! Ne menj el a véletlenek mellet, lásd ennek fontosságát. Amit a „Tisztánlátás” – jövőbelátás - és az ember mentális képessége nyújthat határtalan!



Elsajátítható-e a Tisztánlátás - jövőbelátás -?!

 

 

„Az ok és az okozat ugyanolyan abszolút és szilárd jelenség a gondolatok rejtett birodalmában, mint a látható és kézzelfogható dolgok világában. Az elme jelenti a fő szövőszéket, amelyen egyszerre készül a jellem belső és a körülmények külső ruhája.” (James Allen)


Az aki a "Vonzás Törvényét" keresi és azt hiszi, hogy csak ez működik és működteti az életét, az ne olvassa tovább, ez nem az ő oldala – kérem lépjen tovább, és élje meg az életét ebben az elképzelésben !
Aki tudja és hiszi, hogy mindent és mindenkit egy Felsőbb Hatalom irányít, és lefektetett Törvényeit éljük, akkor itt a helye.
Feltettek egy kérdést számomra - e-mailben -, amely így szólt.    

   "Minden meg van írva, ezt állíthatom. Saját önáltatás lenne mást mondanom. Évekre előre meg lehet mondani, kinek milyen betegsége alakul ki. Ez nem a hajlam, ez a betegségre való mutatás. Az előre megmondott (látott) eltérések, sajnos nagyon pontosak."

   "Ezt olvastam a mai írásban, amely az első, mert ma regisztráltam. Hogyan fér össze ez az állítás a vonzás törvényével? Hisz ez utóbbi szerint mi alakítjuk a jövőnket, kizárólag mi magunk...a jó vagy rossz érzéseink és rezgéseink alapján. Ezek szerint "felesleges" valakinek jól éreznie magát, hisz pár év múlva úgyis komoly betegsége lesz, mert meg van írva....?"
___________

Megtanulni, hogyan is kell ezt elfogadni és megélni, hogy nem csak mi irányítjuk a teljes valóságunkat, bizony ez nagy feladat az egonak. Visszaigazolást csak a halálunk pillanatában kapunk, de megkapjuk. Szerintem nincs vonzás törvénye abban a formában, ahogy hirdetik, csak az van, amivel születtünk egy kész élettörténet, amit megírtak, ha tetszik, ha nem – ezt hívják Karmának. Javíthatunk ezen, ha felismerjük erényünket és hibáinkat és tanulunk belőlük. Amit kérsz és megkapsz, az bizony a tanulásodhoz szükséges és a felismeréséhez, de ezen adományok is függenek a természeti törvényektől. De, ha valaki bebizonyítja ennek az ellenkezőjét, azt várom!
Asztrológia, Numerológia, sőt tovább megyek Nostradamus látomásai - gyengébb idegzetűek most ne figyeljenek! – a Biblia-i próféciák. Mind lefektetett és előre megírt globális és egyéni életutat ír.
Vallom, hogy a  fő életutadat nem tudod alakítani semmiféle "Vonzás Törvényével".
Periódusok ismétlődését éled meg, és ezen periódusokon belül minden, EGY természeti törvénynek engedelmeskedik, és ezt úgy hívják "Ok és Hatás törvénye".

 


Karma, az ok és hatás törvénye.

„Egy változatlan törvény, mely aspektusát éppen az Akashában tudja, az ok és hatás törvénye. Minden ok, egy az oknak megfelelő hatást vált ki. Ez a törvény mindenütt, mint a legmagasztosabb érvényes. Ezzel minden cselekedet következményében okkal, vagy gyümölcsével bír. Ezért nem nevezhetjük a Karmát csupán jó cselekedeteink törvényének, mint azt az orientális filozófia tanítja, hanem mint itt is kitűnik, a jelentősége sokkal mélyebb.

Ösztönszerűen érzik az emberek, hogy minden jó, csak jó gyümölcsöt teremhet, és minden gonosz a következményében is gonosz lesz. Vagy, mint ahogyan a népszáj mondja, ,,ki mint vet, úgy arat,,. Ezen változatlan törvényt mindenkinek respektálnia kell. Az ok és hatás törvénye az elem princípiumoknak is tulajdonsága. Ezen törvény részleteire, melyek néhány szóban kifejezhetők nem akarok kitérni, hiszen azok minden logikusan gondolkodó ember számára világosak és magától értetődőek. Az ok és hatás törvénye alá tartozik az evolúció, vagy fejlődés törvénye is. A fejlődés ezért a Karma törvény aspektusa.”     F. B.


Ezen törvény működteti a szinkronicitást - véletlenek egybeesése -, az óhajainkkal való találkozást - vonzás törvénye -, döntések és következményeinek hatásait, stb.  A betegséget nem bevonzzuk, (kivétel, akik romboló életvitelt élnek) hanem megéljük, ha tetszik, ha nem!
A biológiai felépítés és a természeti törvények nem tőlünk függnek, ez maga az anyag törvénye.
Az ember nagyon sokszor belenyúlt a természet rendjébe, úgy, mint mentálisan és fizikálisan egyaránt, és Istennek képzelte magát  - mind a mai napig - következmények nélkül. Ezen következményeket most is és a jövőben is folyamatosan tapasztaljuk és tapasztalni fogjuk - lásd fent "Ok és Hatás törvénye" -. Leírok pár példát: őserdők irtása, károsanyag-kibocsátás, atomrobbantások és katasztrófák, háborúk, sorolhatnám. Hatásai ezeknek: betegségek és válfajai, globális felmelegedés, élővilág bizonyos fajainak a kihalása, túlnépesedés, globalizáció, sorolhatnám. Személyesen tapasztaltam meg, és láttam a csernobili atomkatasztrófa következményét kis hazánkban 1986-ban. A Geiger számláló magáért beszélt a hajnali harmaton. Szerinted a rákos megbetegedések megnövekedését mi befolyásolta? Az, hogy az egyén ezt akarta, vagyis ezt vonzotta be, vagy az „Ok és Hatás törvénye működött”? Kérdések merülnek fel folyamatosan, vajon az emberiség miért is vonzza be ezt a sok mocskot?! Pedig nem erre koncentráltunk, ezt nem mi akartuk.
A vonzás törvénye a természeti törvényben csak az egyike a tapasztalt jelenségeknek. Látható, hogy működését kiragadni és külön definiálni hibát jelent, és torzzá teszi az észlelést, a felfogást. Figyelmen kívül hagyni az okságot, olyan mint kiragadni részleteket egy könyvből, és ezen részleteket tanítani, és magyarázatként használni az EGÉSZRE – lásd szélsőségek -.
A vonzás törvénye a nagy egészben csak egy fogaskerék, befolyással vannak rá cselekedeteink, gondolkodásunk, döntéseink - az okok és hatásaik -.
Attól, mert Te jól érzed magad, a betegség még kialakulhat (ha ez van a sorsodban). Nehéz elfogadni, de ez van. A vonzás törvénye önmagában csak egy jól megfogalmazott ábrándozás, ami kielégíti az erre szomjazókat! Fogalmazhatunk úgyis, az aki a vonzás törvényét egyszerű megoldásnak tekinti, az csak ábrándozik!
Fontos a dolgok pozitív megélése, az érzés, ahogy megéled az adott élethelyzetet.
Az élet, folyamatként működik, és a nagy Természeti Törvény irányítja. Harmóniára törekszik, amiben benne van az élet és a halál milliónyi arca. Tudni kell arról, amit kifelejtenek a könyvekből, hogy az évekkel ezelőtt elvetett mag, bizony kikel, kifejlődik, és gyümölcsöt hoz. A rossz dolgokat nem lehet rendbe hozni pár hónap alatt semmiféle vonzás törvénnyel, mert minden a természeti oksággal függ össze. Ez is egy folyamat, és bizony elfelejtik, hogy az "Ok és Hatás törvénye" nem csak az egyénre, hanem országokra és magára a Földre is érvényes! Ezért kell törekedni a tudatos látásmódra, hogy jó döntéseket hozz életed elején, ezt megtanítani gyermekeinknek, hogy a továbbiakban tartalmas életet tudj és tudjanak élni. A dolgok nem fehéren és feketén léteznek, hanem kölcsön-hatásban.

Agy hálát a jelenednek és ne foglalkozz a jövőddel.
Szembe kell nézni a valósággal, nem ellene kell menni, a jelenben el kell fogadni a helyzeted - bár ez ellentmond a józan észnek - és ez az elfogadás az ami megkönnyíti a további ........ történést.
A vonzás törvénye a rád váró események sorozata – Ok és Hatás – és következménye. Döntést hoztál-----------, vállald a következményeket.

A tudatos gondolkodás meditáció pontosan arra hivatott, hogy megtanulj szembenézni a jövőddel, akkor is ha fáj, - gondolj bele, ha vonzás törvénye mindig csak jó dolgokat produkálna, márpedig mindenki a jóra vágyik, a világ tele lenne boldog és elégedett emberekkel. E helyet, mit látsz? Mintha mindenki arra törekedne – szeretné bevonzani a keserűséget, sikertelenséget és a boldogtalanságot -. Miért mondom ezt? Nézz körül az életedbe és nézz bele önmagadba, hány sikeres és hány sikertelen embert ismersz? Ennyire akarják az emberek a rosszat, és ennyire nem akarják a jót?  Ennyire önmaguk ellenségei? Pedig sokan elvégzik a különböző ...... tanfolyamokat, de valami mégse működik. Egyértelmű a válasz, mindenki nem lehet sikeres és boldog, ahogy mindenki nem lehet gazdag és szép, az élet nem lehet fekete vagy fehér, csak fekete-fehér (Jing-Jang). Szerinted a sikeres és gazdag emberek - mindegy miből szerezte vagyonát - hány százalékát teszik ki a Föld lakosságának? Most vizsgáld meg, hogy bizonyos ideológiákból és ezekhez kapcsolódó írásokból hány ember vált sikeressé a tömegekhez képest? Ők tudnak valamit jobban, vagy valami más működteti a valóságot? A fájdalmas igazság az, hogy a Természeti Törvény próbálja kiegyenlíteni a különbségeket. Ha van mesés gazdagság, ott kell lennie az éhhalálnak, a nyomornak is, ha vannak szellemi tanítók - legyen az igaz vagy hamis - meg kell lenni a tömegbázisnak is. Az eltolódások, azaz a mérleg két serpenyője próbálja kiegyenlíteni egymást. A vonzás törvénye azoknak az embereknek működik (és minden más szellemi tanítás), akiknek benne van a jövőjében, hogy működnie kell. Az válik királlyá, akit kijelölt a sors. A valóságot nem alternatívaként éled meg, hanem egyetlen folyamatban.
Én azt tanítom meg, hogy képes legyél szembenézni azzal az élettel, ami rád vár (bele tudj látni) és elbírd.  Azonosulnod kell vele, akár mennyire fáj, mert ha nem fogadod el, az egész életed egy örök harc és küzdés, elégedetlenség lesz, és a halálod pillanatában egy megkeseredett, meggyötört, egy a múltjára szomorúan visszanéző emberként halsz meg. Ha elfogadod és képes vagy azonosulni magával a ténnyel, hogy semmi nem tőled függ, csak egy porszem vagy a nagy sivatagban, de mégis az EGÉSZ részét képezed, és elfogadod akár nehéz akár könnyű az életed, azt fogod észrevenni abban a pillanatban, hogy a küzdés és az ellenállás helyet megkönnyebbülsz – feloldás vagy feloldozás -, elkezded észrevenni azt, ami szép és egyensúlyban van körülötted. Ha nehézséged van, és ezáltal szomorú vagy, keresd meg azt a pontot, ahol megtalálod ennek az ellenpólusát, így megtalálod az egyensúlyt. Például: sikertelenség a munkában, de öröm a családodban. A szabad akaratod, az maga a gondolkodásod! Tőled függ, hogy elveszik-e tőled vagy nem. Ezt, ha nem veszed figyelembe, csak leéled a maradék földi életed.

Vigyázz, kárt okozhatsz a rendszerben! Túl jól meditálsz, vizualizálsz és nem jön össze semmi, miért?!  Az aki erővel koncentrál óhajaira ELLENÁLLÁST fejt ki! Ne azt akard, hogy egy „rugó” kinyúljon vagy zsugorodjon. Figyeld meg és lásd magát a „rugót”. Amint ezt felismered, látni fogod, hogy magától nyúlik és zsugorodik. És ebben örömödet leled, harmóniába kerülsz önmagaddal - összhang -.

A Tisztánlátó látja az elrendeltetést. Nem maga a bevonzás élteti – ezzel találkozik a visszaigazolásoknál -, hanem a jelen megélése.
A meditáció a gondolkodásod csiszolja, a megfigyelő képességed az önképed fejlődését segíti, a tudatos gondolkodást, mentális képességed. Egyszóval a harmóniád kialakítását. Ez a harmónia tartalmazza a képességeket.
A gyakorlatok és a rávezetések – hírlevelekben olvasottak - semmi mást nem szolgálnak, csakis ennek a felismerését. A dolgokra nem kell rákoncentrálni, ha harmóniában vagy, csak megfigyelni kell azt. A személytelen elme tudja csak munkára bírni a Természeti Törvényt, hiszen Ő is benne foglaltatik. Kettejük harmóniája egy, a jelenben! Legyen meg a Te akaratod.

Ez a bevezető vissza fog tekinteni egy majdani hírlevélben, amikor is másképpen fogod megítélni a most olvasottakat. Tapasztalhatsz ellentmondásokat is, de ne feled, hogy az elgondolásaid mindig is a sajátod, és ennek kiértékelése előrébb fog vinni az önmegismerésben. Az évek előrehaladtával, ahogy változtam, úgy változott a gondolkodásom is. A tapasztalataim sokszor ellentmondtak a tanításoknak. Az élet volt a legjobb tanítómester. Nem szégyenlem leírni, hogy én is kipróbáltam sok könyvben leírt technikát, de rá kellet jönnöm, hogy csak önámítás volt az egész. Erre is fogsz információt találni a hírlevelekben. Nem célom, hogy bárkinek megreformáljam a gondolkodását, mindenki szabadon értelmezheti az írottakat. Ahány személyiség van ezen a világon az mind külön univerzumot képvisel.
A tanítás végcélja Egy felismerés. Minden, amit tapasztalsz ,"látsz" vagy tanulsz, az mind Te vagy és belőled táplálkozik. Bármit gondolsz, akarsz és cselekszel, mindig hatással lesz az életedre és mások életére. Ezen következmények jelennek meg a valóságodban! Amikor ez sikerül elsajátítani, a jelent is meg tudod majd élni. Rá fogsz tudni hangolódni önmagadra és az áhított információra. A jövőkép mozzanatai nem nyereségből mutatkoznak meg. Ezekkel találkozol, megéled és levonhatod a következtetést.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


 

Hogyan? Kérdezhetnéd, van ilyen olvashatunk a jövőben? - Mit tennél, ha bele nézhetnél a sajátodba? – Gondolj bele, mivel is kezdenéd a változást. Meg tudnád tervezni az életed, a hibáit és buktatóit kezelni tudnád. Előfordult már veled, hogy eljátszottál azzal a gondolattal, megérdemelnél egy tartalmasabb, jobb életet. Ismerős ugye? Munkahelyet váltanál és döntést kellene hoznod, kihez fordulj gyorsan tanácsért? Rohanj egy jóshoz, ő talán segíthet! Elárulok egy titkot a sok közül. A döntéseidet magad hozod az életben, a legjobb barátod Te önmagad vagy. Benned van mindenre a válasz.

Sokan nem is tudják, hogy mire képesek, nem figyelnek a megérzéseikre.

Címkék: mijo

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

JÓ nagyon !!!

Már régóta azt vallom , csak a most van, melyben benne foglaltatik a múlt és a

jövő. Az életünk minden egyes pillanatát örömmel kell fogadni jót rosszat

egyaránt , mert csakis az a miénk . A múlt elmúlt de még sem, mert mindig

ott van velünk belölle a megtapasztalásunk, mely segiti megélni a jelent és

tovább lépni a jövö felé. Tehát akkor, még sem csak a most van...de, mindig

csak a most van. És örülj a pillanatnak , és köszönd meg , mert minden

minden érted van, értünk emberekért a mi üdvösségünkért .

PL egy halálosnak vélt betegség , sokszor nem a világ vége , hanem egy

új tartalmasabb lehetőség kezdete lehet , csak észre kell venni az Általa

felkinált , Lehetőségeket - mindig van több is, és általában egyszerre

nyújtja felénk, és hogy melyik úton akarunk tovább haladni , azt csakis mi

dönthetjük el , ezért jó az aranyközép út , de a helyes döntés titka mindig

ott van a szivünben , mely csakis akkor boldog ha harmoniában és derüvel

élsz a világban , mert ez a boldogság maga . és nem más .

Várod a sült-galambot, honnan is érkezik eterrel feléd ?

Pedig lehet hogy már régen ott van az orrod elött, csak mivel nem látsz az

orrodnál tovább, igy nem is veszed észre.

Oké, most jobb ha megyek , ez csak az én szerényke véleményem ,

és az mindenkinek más lehet . Én én vagyok !!! Te te vagy !!!

de jó hogy igy van , kitalálva és megtervezve minden a MINDENSÉGBEN ami1


Áldott Vasárnapot Kivánok !!!

Szeretettel üdv:gym

Válasz

Ez történt a közösségben:

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Jó Vili írta 2 hete itt:

Szia, Mindenki! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu