Juji: A SZENT FOLYAMOK

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 223 fő
 • Képek - 4510 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 223 fő
 • Képek - 4510 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 223 fő
 • Képek - 4510 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 223 fő
 • Képek - 4510 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

A SZENT FOLYAMOK

8 éve | [Törölt felhasználó] | 5 hozzászólás

A legbelsőbb körbe jöttél, a Misztériumok Misztériumába, ami már akkor is ősrégi volt, amikor Énok atyánk még fiatalon vándorolt a Földön. Körbe-körbe jártál sok éves utadon, mindig az igazak ösvényén, a Szent Törvénynek és a Közösség szent fogadalmainak megfelelően élvén, szent templommá tetted testedet, ahol az Isten Angyalai lakoznak.

- Számos éve, hogy megosztod napjaidat a Föld Anya Angyalaival, és éjszakánként a Mennyei Atya karjaiban pihensz, miközben az Ő ismeretlen Angyalai tanítanak. Megtanultad, hogy az Ember Fiának hét törvénye van, az Angyaloknak három, és az Istennek egyetlen Egy.

Most meg fogod ismerni az Angyalok három törvényét, a három Szent Folyam Misztériumát, és az ősi utat, ami keresztezi azokat: így fogsz fürödni a Mennyei Fényben, és végül íme, a Misztériumok Misztériumának kinyilatkoztatása: az Isten Törvénye, ami Egy.

 

 Most, a napfelkelte előtti órában, éppen azelőtt, hogy a Föld Anya Angyalai életet lehelnek a még alvó Földbe, akkor lépsz be  az Élet Szent Folyamába.

- A Te Fa Testvéred az, aki tartja ennek a Szent Folyamnak Misztériumát, és ez az a Fa Testvéred, akit te megölelsz gondolatban, amint üdvözlésképpen átöleled Őt tóparti sétáid során. És akkor te eggyé válsz s Fával, mert az idők kezdetén Mi mindannyian így osztoztunk az Élet Szent Folyamában, amely minden teremtés forrása volt.

És amint átöleled a Fa Testvéredet, az Élet Szent Folyamának ereje tölti be egész testedet, és remegni fogsz óriási erejét érezvén. Akkor lélegzed be mélyen a Levegő Angyalát, és kilégzés közben mondd azt a szót: "Élet."

És akkor valójában te leszel az Életfa, amelynek gyökerei belemélyednek az örökkévaló forrásból eredő Élet Szent Folyamába. És a Nap Angyala felmelegíti a Földet, és a szárazföld, a víz és a levegő minden teremtménye örvendezve fogadja az új napot, s ugyanúgy fog örvendezni tested és szellemed az Élet Szent Folyamában, amely Fa Testvéreden keresztül áramlik hozzád.

És amikor a Nap már magasan jár az Égen, akkor fogod keresni a Hangok Szent Folyamát.

- A déli hőségben minden teremtmény nyugalmat keres az árnyékban: a Föld Anya angyalai is elcsendesednek kissé. Akkor történik, hogy megnyitod füleidet a Hangok Szent Folyama számára: mert az csak csöndben hallható.

- Gondolj a folyókra, amelyek a hirtelen vihar után születnek, és a vizek zúgó hangjára, amint rohanva törnek utat maguknak. Bizony, ez az Isten hangja, ha ráismertetek volna. Mert amint írva vagyon, kezdetben vala a Hang, és a Hang vala az Istennél, és a Hang Isten volt.

Bizony, mondom néktek, amikor megszületünk, akkor úgy lépünk a világba, hogy fülünkbe cseng az Isten hangja, meg az Egek óriási kórusának éneke is, és a Csillagok szent Zsoltárai, amint köreiket járják: a Hangok Szent Folyama az, amely átjárja a csillagos égboltot és a Mennyei Atya végtelen birodalmát. Örökké a fülünkben van, tehát nem halljuk.

- Figyeljetek rá a déli csendben: fürödjetek benne és hagyjátok, hogy Isten muzsikájának ritmusa átjárja fületeket, míg végül eggyé váltok a Hangok Szent Folyamával. Ez volt az a Hang, amely formálta a Földet és a Világot, életre keltette a hegyeket, és dicső trónjukra ültette a Csillagokat a magasságos Egekben.

- És fürödjetek majd a Hangok Szent Folyamában, és vizeinek muzsikája eláraszt benneteket: mert az időknek kezdetén mindannyian osztoztunk a Hangok Szent Folyamában, amely megszülte a Világot. És a Hangok Szent Folyamának hatalmas zúgása betölti testeteket, és remegni fogtok erejét látván.

- Akkor lélegezzétek be mélyen a Levegő Angyalát, és váljatok hanggá, hogy a Hangok Szent Folyama elvihessen Benneteket a Mennyei Atya végtelen birodalmába, oda, ahol a Világ ritmusa növekszik és csökken.

És amikor az éj sötétje gyöngéden lezárja a Föld Anya Angyalainak szemét, akkor fogtok Ti is elaludni, hogy szellemetek egyesülhessen a Mennyei Atya ismeretlen angyalaival.

És elalvás előtti pillanatokban fogtok gondolni a ragyogó és nagyszerű Csillagokra, a fehér, fényes, messzire tündöklő Csillagokra. Mert elalvás előtt olyanok a gondolataitok, mint a mesteríjász nyila, aki oda küldi azt, ahová csak akarja.

- Legyenek gondolataitok elalvásotok előtt a Csillagokkal, mert a Csillagok a Fény, a Mennyei Atya a Fény, de olyan csodálatos Fény, amely ezer Napnál is ragyogóbb. Lépjetek be a Fény Szent Folyamába, Hogy a halál béklyóitól örökre megszabadulhassatok és elszakadhassatok a földi kötelékektől, és felemelkedhessetek a Fény Szent Folyamába, a Mennyei Atya végtelen birodalmába, a Csillagok lángoló sugárzásán keresztül.

Bontsátok ki fényszárnyaitokat és gondolataitok mélyén szárnyaljatok együtt a Csillagokkal az Egek legtávolabbi zugaiba, ahol ismeretlen Napok fénye lángol.

- Mert az Idők kezdetén a Szent Törvény kimondá: Légyen Világosság, és lőn.

És Ti eggyé váltok vele, és a Szent Fény Folyamának ereje tölti be egész testeteket, és remegni fogtok hatalmát látván.

- Mondd ki a szót: "Fény", amint mélyen belélegzed a Levegő Angyalát, és eggyé fogsz válni magával a Fénnyel: a Szent Folyam visz majd Téged a Mennyei Atya végtelen birodalmába, ahol maga is belevész a Fény Örök Óceánjába, amely az egész Világot megteremti. És mielőtt a Mennyei Atyád karjaiban elaludnál, mindig eggyé válsz a Fény Szent Folyamával.

- Bizony, mondom néktek, testetek nemcsak azért teremtetett, hogy lélegezzen, táplálékozzon és gondolkozzon, hanem azért is, hogy belépjen az Élet Szent Folyamába. És füleitek sem csak azért teremtettek, hogy meghallják az emberek szavait, a madarak gyönyörű énekét, a nyári eső bódító muzsikáját, hanem azért, hogy meghallják a Hangok Szent Folyamát.

- És szemeitek sem csak azért teremtettek, hogy lássák a felkelő és lenyugvó Napot, a hullámzó búzakalászokat és a Szent Tekercsek szavait, hanem azért is, hogy meglássák a Fény Szent Folyamát.

Egy napon testetek visszatér Föld Anyátokhoz: ahogy szemeitek és füleitek is. De az Élet Szent Folyama, a Hangok Szent Folyama és a Fény Szent Folyama sohasem született meg, és sohasem fog meghalni.

- Lépj be, hát, az Élet, a Hangok és a Fény Szent Folyamaiba, amelyek Téged teremtettek: hogy megtaláld a Mennyei Atya birodalmát és eggyé válj Ővele, ahogyan a folyó is beletorkollik a távoli óceánba.

 Ennél több már nem mondható, mert a Szent Folyamok visznek majd Titeket arra a helyre, ahol már nincsenek szavak, és még a Szent Tekercsek sem képesek feljegyezni az ottani misztériumokat.

 

 

 

The ESSENE GOSPEL OF PEACE

 

Book Four

 

The Teachings of the Elect  

 

The Original Hebrew and Aramaic Texts

Translated and edited by

EDMOND BORDEAUX SZEKELY

MCMLXXXI

 

 

Into the innermost circle have you come, into the mystery of mysteries, that which was old when our father Enoch was young and walked the earth. Around and around have you come on your journey of many years, always following the path of righteousness, living according to the Holy Law and the sacred vows of our Brotherhood, and you have made of your body a holy temple wherein dwell the angels of God. Many years have you shared the daylight hours with the angels of the Earthly Mother; many years have you slept in the arms of the Heavenly Father, taught by his unknown angels. You have learned that the laws of the Son of Man are seven, of the angels three, and of God, one. Now you shall know of the three laws of the angels, the mystery of the three Holy Streams and the ancient way to traverse them; so shall you bathe in the light of heaven and at last behold the revelation of the mystery of mysteries: the law of God, which is One.

Now in the hour before the rising of the sun, just before the angels of the Earthly Mother breathe life into the still sleeping earth, then do you enter into the Holy Stream of Life. It is your Brother Tree who holds the mystery of this Holy Stream, and it is your Brother Tree that you will embrace in your thought, even as by clay you embrace him in greeting when you walk along the lake shore. And you shall be one with the tree, for in the beginning of the times so did we all share in the Holy Stream of Life that gave birth to all creation. And as you embrace your Brother Tree, the power of the Holy Stream of Life will fill your whole body, and you will tremble before its might. Then breathe deeply of the angel of air, and say the word "Life" with the outgiving of breath. Then you will become in truth the Tree of Life which sinks its roots deep into the Holy Stream of Life from an eternal source. And as the angel of sun warms the earth, and all the creatures of land and water and air rejoice in the new day, so will your body and spirit rejoice in the Holy Stream of life that flows to you through your Brother Tree.

And when the sun is high in the heavens, then shall you seek the Holy Stream of Sound. in the heat of noontide, all creatures are still and seek the shade; the angels of the Earthly Mother are silent for a space. Then it is that you shall let into your ears the Holy Stream of Sound; for it can only be heard in the silence. Think on the streams that are born in the desert after a sudden storm, and the roaring sound of the waters as they rush past. Truly, this is the voice of God, if you did but know it. For as it is written, in the beginning was the Sound, and the Sound was with God, and the Sound was God. I tell you truly, when we are born, we enter the world with the sound of God in our ears, even the singing of the vast chorus of the sky, and the holy chant of the stars in their fixed rounds; it is the Holy Stream of Sound that traverses the vault of stars and crosses the endless kingdom of the Heavenly Father. It is ever in our ears, so do we hear it not. Listen for it, then, in the silence of noontide; bathe in it, and let the rhythm of the music of God beat in your ears until you are one with the Holy Stream of Sound. It was this Sound which formed the earth and the world, and brought forth the mountains, and set the stars in their thrones of glory in the highest heavens.

And you shall bathe in the Stream of Sound, and the music of its waters shall flow over you; for in the beginning of the times so did we all share in the Holy Stream of Sound that gave birth to all creation. And the mighty roaring of the Stream of Sound will fill your whole body, and you will tremble before its might. Then breathe deeply of the angel of air, and become the sound itself, that the Holy Stream of Sound may carry you to the endless kingdom of the Heavenly Father, there where the rhythm of the world rises and falls.

And when darkness gently closes the eyes of the angels of the Earthly Mother, then shall you also sleep, that your spirit may join the unknown angels of the Heavenly Father. And in the moments before you sleep, then shall you think of the bright and glorious stars, the white, shining, far-seen and far-piercing stars. For your thoughts before sleep are as the bow of the skilful archer, that sends the arrow where he wills. Let your thoughts before sleep be with the stars; for the stars are Light, and the Heavenly Father is Light, even that Light which is a thousand times brighter than the brightness of a thousand suns. Enter the Holy Stream of Light, that the shackles of death may loose their hold for ever, and breaking free from the bonds of earth, ascend the Holy Stream of Light through the blazing radiance of the stars, into the endless kingdom of the Heavenly Father.

Unfold your wings of light, and in the eye of your thought, soar with the stars into the farthest reaches of heaven, where untold suns blaze with light. For at the beginning of the times, the Holy Law said, let there be Light, and there was Light. And you shall be one with it, and the power of the Holy Light Stream will fill your whole body, and you will tremble before its might. Say the word "Light," as you breathe deeply of the angel of air, and you will become the Light itself; and the Holy Stream will carry you to the endless kingdom of the Heavenly Father, there losing itself in the eternal Sea of Light which gives birth to all creation. And you shall be one with the Holy Stream of Light, always before you sleep in the arms of the Heavenly Father.

I tell you truly, your body was made not only to breathe, and eat, and think, but it was also made to enter the Holy Stream of Life. And your ears were made not only to hear the words of men, the song of birds, and the music of falling rain, but they were also made to hear the Holy Stream of Sound. And your eyes were made not only to see the rising and setting of the sun, the ripple of sheaves of grain, and the words of the Holy Scrolls, but they were also made to see the Holy Stream of Light. One day your body will return to the Earthly Mother; even also your ears and your eyes. But the Holy Stream of Life, the Holy Stream of Sound, and the Holy Stream of Light, these were never born, and can never die. Enter the Holy Streams, even that Life, that Sound, and that Light which gave you birth; that you may reach the kingdom of the Heavenly Father and become one with him, even as the river empties into the far distant sea.

More than this cannot be told, for the Holy Streams will take you to that place where words are no more, and even the Holy Scrolls cannot record the mysteries therein.

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

ez vélem ne is töc vili 2 két ve azt karad laslak most áááááááá Bill 2 years ago on TV or not talakozuk Good 2 takozni I do not mind a lot of time Vili karasz ott vanak klubaim azt meg keresel szia vili karacsi jadékt meg vetem de hát ez van meg is van miket mari fejsz vágot lehet meg is érmelem bolgladsakgot meg szevéd midek jót kívanok án állok bolgasogod ba

Válasz

te talkoza vili örülj neki én 2 éve nem jösz veletaka :8 sorry

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 8 éve

(((:)))
I'm happy, thnks

Válasz

Csizmadia Éva üzente 8 éve

Szia Vili!!!!!!
De jó hogy megjöttél!
Hiányoztál!
Most megújítottam a szívemet és az elmémet a bizonyossággal, amit hoztál.
Akkor most elolvasom újra , meg újra meg újra.
Köszönöm! :)

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu