Juji Blog: 2016. augusztus

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Apokrif-iratok hírei - 2016. augusztus

A harmadik fatimai titok rejtélyeA katolikus egyház állítólag olyan információk birtokában van, amelyek az emberiség végét jelentik.

Faragó Lili - Femina.hu

 

Az összeesküvés-elméletek hívei közül sokan meg vannak győződve arról, hogy a Vatikán olyan titkok birtokában van, melyek óriási jelentőséggel bírnak az emberiségre nézve. Az egyik ilyen a fatimai jelenések üzenete, ami szerintük a világvége eljövetele.

 

Fatima a jelenések óta az egyik legfontosabb katolikus zarándokhely.

Tovább 

2015. december 16., szerda

Az apokrif-kód - Földönkívüliek a betiltott könyvekben?

Kevesen tudják, hogy a Vatikán több ezer oldalnyi anyagot tiltott ki a Szentírásból. Köztük főként olyan írásokat, amelyekből kiderülhet: egy földönkívüli civilizáció látogatta a bibliai ősatyákat - mi több, ők alkották meg génmanipulációval az emberi fajt...

Már az meghökkentően hangzik, hogy egyáltalán valakinek eszébe jutott szövegeket kivágni az eredeti Bibliából, és betiltani azokat.

Tovább 

 

Michael Salla PhD.

 

 

 Jelentés a földönkívüli

fajok tevékenységéről és indíttatásairól

-

Az emberiséggel kapcsolatba került legjellemzőbb földönkívüli fajok leírása

 

 

 

 

 

2004. július 26.

 

 

 

„Soha se kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!” - Margaret Mead

 

 

 

 

 Absztrakció

 

Rendkívül nagy az ismert, az emberi népességgel és a Föld bolygóval jelenleg kapcsolatban lévő idegen fajok száma.

Tovább 

- Arany László egyéni kutatásaival kiegészítve -

 

 

 

A 1950-ben ummita űrhajó szállt le a Földre, fedélzetén az első kutatókkal, akik itt maradtak bolygónkon. (Azóta is itt vannak, képviselőik egymást váltják.) A kezdetekkor néhány év a beilleszkedésükkel telt el, majd különböző embereket kerestek meg titokzatos, éjszakai telefonhívások révén. Újabb évek múltán egyes ufókutató szervezetek tagjai rejtélyes leveleket kaptak, melyek az ummitákról szóltak.

Tovább 

I. Az itt következő írás Uriliáé, a Féreg könyve. Azokat a formulákat tartalmazza, melyekkel azok, akik a pusztítást okozzák, elvégzik rítusaikat. Ez a félrevezetők imája, azoké, akik a háttérben vannak, a KÁOSZ, a legöregebb gonosz vak ördögeként. Ezeket az esküket az elrejtőzött papok mondták és azon hatalmak teremtményei, akik az idősebb és a hét erő, MARDUK és ENKI támogatásával, IGIGI egész csapatával legyőzettek, a harcosok az öreg kígyó ellen, az öreg féreg ellen, TIAMAT, Abyssos ellen, KUTULU is, akit halott istennek neveznek, megöletve ENKI dühe és mágiája által, melyek nem fekszenek ott holtan, hanem álmodnak; ő, a titkos pap, a fekete rítusok beavatottja, ő, kinek neve örökre beleíratik a CHAOS-könyvébe, előhívható, ha tudjuk, hogyan kell ezt csinálni. Ezeket a szavakat egyetlen embernek sem szabad megmutatni, különben ENKI átka száll rád! Ezek azok a szavak: IA IA IA IO IO IO Az istenek istene vagyok. Én vagyok a sötétség ura és a mágia mestere. Én vagyok az erő és a tudás. Minden dolgok előtt voltam. ANU és IGIGI előtt voltam. ANU és ANNUNNAKI előtt voltam. A hét SHURUPPAKI előtt voltam. Minden dolgok előtt voltam. ENKI és SHAMMASH előtt voltam. Minden dolgok előtt voltam. NINNURSAK és ENKI táblája előtt voltam. Minden dolgok előtt voltam. INANNA és ISHTAR előtt voltam. NANNA és UDDU előtt voltam. ENDUKUGGA és NINDUKUGGA előtt voltam. ERESHKIGAL előtt voltam. Minden dolgok előtt voltam. ELŐTTEM nem volt semmi, amit csináltak. Én voltam minden isten előtt. Én voltam minden nap előtt. Én voltam az emberek és az emberek legendái előtt. Én vagyok az ÖREG. Nyughelyemet senki sem keresheti. Fogadom az éjszaka Napját és a nappal Holdját. Fogadom a vándor áldozatát. A nyugat hegyei befednek. Én vagyok a NAPOK ÖREGE. ABSU voltam. NAR MARRATU voltam.

Tovább 

MARDUK, az öregek legyőzője ötven nevének könyve Ez MARDUK könyve, akit ENKI, a mágusok ura nemzett, aki legyőzte TIAMAT-ot, aki KUR-ként ismeretes, amikor HUWAWA a mágiában barangolt, aki legyőzte az öregeket úgy, hogy az öregebbek élni és a Földet uralni tudják. Az idő előtti időben, mikor az Eget és a Földet a helyükre tették, amikor az öregek mindannak urai voltak, mely létezett és nem létezett, akkor a sötétségen kívül nem volt semmi. Nem volt Hold. Nem volt Nap.

Tovább 

Ez a hívás ceremóniáinak könyve, melyet tovább adtak attól az időtől fogva, amikor az idős Istenek, az öregek legyőzői a Földön jártak. Ez NINNGHIZHIDDA könyve, a szarvaskígyóé, a mágikus bot úrnőjéé. Ez NINAHAKUDDU könyve, a királynőé, az eskük imádkozójáé. Ez ASALLUCI könyve, a királyé, a mágia uráé. Ez AZAGH könyve, a varázslóé. Ez EGURRU könyve, ABSU sötét vizeié, ERESHKIGAL vidékéé, a halál királynőjéé. Ez a tudás szolgálójának FIRIK-nek és PIRIK-nek a könyve, a kígyóval körültekert bot démonjáé és a mennydörgés démonjáé, a titkos hit védelmezőjéé, a legtitkosabb tudás őrzőjéé, melyet azok elől, akik nem kö- zülünk valók, a beavatatlanok elől el kell rejteni. Ez ASARU könyve, a személy a trónon. Ez USHUMGALLUM könyve, az idősebb istenek ellen vívott csata hatalmas sárkányáé, akit HUBUR nemzett. Ez ENDUKUGGA és NINDUKUGGA könyve, a férfi és női abyssosi szörnyeké, olyan karmokkal, mint a tőrök és a sötétség szárnyaival. Továbbá ez NAMMTAR könyve, ERESCHKIGAL mágusainak vezetőjéé. Ez a felgyújtott szférák hét démonjának könyve, a lángok hét démonjáé. Ez a pap könyve, aki uralja a tűz műveit. Tudd először, hogy a hódító ereje a mágia ereje, és hogy a legyőzött istenek meg próbálnak majd a hatalmasok légiójától eltéríteni téged, és hogy érezni fogod, ahogy tested finom folyadékai TIAMAT leheletéhez és KINGU véréhez mozdulnak, amely ereidben rohan.

Tovább 

Maqlu könyve a gonosz szellemek elégetéséről Itt vannak azok az átkok, égetések és kötődések, melyeket ENKI, a mester nyújtott át nekünk. Ezeket papnak kell elvégeznie az AGA MASS SSARATU-ról es az itt leírt megfelelő képmásokkal. Az esküket ismételni kell, miután megidéztetett az őrző; és ő fogja a tetteket végrehajtani, melyek az eskük által kerülnek rá. Ha viszszatér, a fentiek szerint kell elengedni őt. Tudd, hogy ha képmásokat használtak, teljesen el kell égetni őket, és hamuját biztos földben kell elásni, ahol senki sem találhatja meg; máskülönben annak érintése halált jelent. Tudd, hogy a Gonosz Szellemek főképpen Heten vannak, mert Heten vannak a MASKIM-ok, akik az ember szívét elragadják és isteneit kicsúfolják.

Tovább 

Ez az őrzők esküjéről szóló könyv, a formulákról, ahogy ezt ENKI-től, az írótól, mesterünktől és minden mágia urától kaptam. Körültekintőnek kell lenni, nehogy fellázadjon ez a szellem a pap ellen, és e célból egy tiszta és új tálban előkészítő áldozatot kell hozni. A vannak beírva a megfelelő pecsétek, ezek a szikla három be vésett jele, melyekről kezdetben szóltam, a következők: Finom palavesszővel vagy tűvel kell bevésni őket, vagy sötét tintá- val rájuk írni.

Tovább 

Tűz szelleme, emlékezz! GIBIL, tűz szelleme, emlékezz! GIRRA, lángok szelleme, emlékezz! Ó, Tűzisten, ANU hatalmas fia, testvéreid között a legfélelmetesebb, emelkedj fel! Ó, Tűzisten, rombolás istene, emlékezz! Emelkedj fel, ó, Tűzisten, GIBIL, a te méltóságodban és nyeld el ellenségeimet! Emelkedj fel, ó, Tűzisten, GIRRA, erődben és égesd el az engem üldöző varázslókat! GIBIL GASHRU UMUNA YANDURU TUSHTE YESH SIR ILLANI U MA YALKI! GISHBAR IA ZI IA IA ZI DINGIR GIRRA KANPA! Emelkedj fel, ANU Lángoló Pajzsának fia! Emelkedj fel, MARDUK Arany Fegyverének sarja! Nem én vagyok, hanem ENKI, a mágia mestere, aki téged hív! Nem ég vagyok, hanem MARDUK, a kígyó gyilkosa, aki téged most hív! Égesd el a gonoszt és azokat, akik úgy tesznek! Égesd el a varázslót és a boszorkányokat! Perzseld őket!

Tovább 

A NANNA kapu esküje Hold szelleme, emlékezz! NANNA, asztrál-istenek atyja, emlékezz! A közted és az emberi faj között megköttetett paktum nevében hívlak! Engedelmeskedj és emlékezz! A Föld kapuitól hívlak! KI ország négy kapujától imádkozom hozzád! Ó Uram, istenek hőse, ki mind a mennyben, mind a Földön magasztos vagy! NANNA Úr, ANU fajából hallgass engem! NANNA Úr, kit SIN nek neveznek, hallgass engem! NANNA Úr, UR isteneinek atyja, hallgass engem! NANNA Úr, fénylő éjkorona istene, hallgass engem! Királyok fölemelője, ország őse, az aranyjogar átadója, hallgass engem és emlékezz! Hatalmas atya, kinek gondolatai kívül esnek az istenek és emberek felfogásán, hallgass és emlékezz! Szférák nagy kapujának kapuja, nyílj ki nekem! IGIGI mestere, nyisd ki kapudat! ANNUNAKI mestere, nyisd ki a kaput a csillagokhoz! IA NAMRASIT!

Tovább 

 

Igen sokan vannak, akik Jézus puszta létezését, azaz „történelmi személy” mivoltát is tagadják. Mások, „Isten fiaként”, azaz a „második isteni személyként” imádják. Megint mások prófétát, tanítót, Isten küldöttét, vallásalapítót, s ki tudja még mi mindent látnak benne. Míg egyesek a valódi kép megismerésére törekszenek, mások szánt szándékkal igyekeznek hamis ismereteket terjeszteni. Mindezek figyelembe vételével, mi az, amit biztosan tudhatunk Jézusról jelen korunkban? 

 

 

"Kegyelem néktek és békesség!”

 

 

 

 

 

© - Arany László

Jelen kézirat bármely részlete csak szemelvényként és kizárólag a szerző előzetes hozzájárulásával használható fel – a forrás megjelölése mellett.

Tovább 

Könyv a belépésről Ez a könyv a belépésről szól, a Föld feletti Hét Zónába, melyek a kaldeikusok előtt ismertek voltak és a régi fajok előtt is, akik megelőzték őket UR elveszett templomában. Tudd, hogy ezeket a zónákat égi szellemek vezetik, és hogy a fel nem osztott sivatagokat határoló országokon való átkelést követelhetik a paptól. Tudd. ha átkelsz a szférák tengerén, ő hátra kell hogy hagyja őrzőjét, hogy őrködhessen teste és tulajdona felett, hogy észrevétlenül ne ölhessék meg és a csillagok közötti sötét tereken keresztül vándoroljon az örökkévalóságon át, vagy nehogy elnyelje az ádáz IGIGI, akik azon túl lakoznak. Tudd, hogy a fény létrájának fokait a maguk helyén barmikor lángra kell lobbantanod, és hogy az előírt mó- don he kell lépned a kapukon, ahogy ezt a szerződés is tartalmazza; különben biztosan elveszel. Tudd, hogy egy Hold időtartamáig tisztának kell maradnod az első fokba való belépéskor, egy holdnyit az első és a második, és a második és a harmadik között, és így tovább.

Tovább 

Az alábbi üzenet ma még időszerűbb, mint 2001-ben. Most épp azt tapasztaltuk, tapasztaljuk, hogyha nem a tanácsoltak szerint élünk, gondolkodunk, nem tudunk felemelkedni. 

Milly


AdamaA Foton Öv és a Felemelkedés kapcsolata / Az Ébresztő HívásÜdvözöllek benneteket Telosból, szeretett fiú és lánytestvéreim. 


   Adama vagyok. 

   Örömömre szolgál, hogy ismételten összeköttetésbe léphetek veletek. Kedveseim, sok embernek különféle elképzelései vannak a Foton Övvel kapcsolatban.

Tovább 

Első rész – Az őrült arab tanúbizonysága Ez mindazon tanúbizonysága, melyet láttam és megtanultam azokban az években, amikor birtokomban volt MASSHU Három Pecsétje. Ezer és egy Holdat láttam, és ez bizonyára elég egy emberéletre, bár azt mondják, hogy a próféták sokkal tovább élnek. Gyenge és beteg vagyok, fáradt és kimerült, mellemben sötét létraként sóhaj pihen. Öreg vagyok. A farkasok magukkal viszik nevemet éjféli üvöltésükkor, minden nyugodt, egy osonó hang hív engem a tá- volból.

Tovább 

Új bolygót sejt a Naprendszerben a Plútó gyilkosa

 

2016.01.20. 20:06

 

 

A CalTech két csillagásza magyar idő szerint szerda délután bejelentette, hogy bizonyítékokat találtak arra, hogy a Naprendszerben keringhet egy olyan bolygó, melyet eddig senki sem fedezett fel. Nem, nem a Plútó, hanem igazi, rendes, kilencedik bolygó.

Alig egy hónapja írtunk arról, mennyire nincs esélye annak, hogy az ALMA nevű távcsőrendszer kiszúrt volna két, a Naprendszer szélén keringő bolygót, most pedig itt az új bejelentés: pusztán matematikai alapú modellek alapján könnyen előfordulhat, hogy van egy eddig még fel nem fedezett, a Nap körül keringő, a Földnél tízszer nagyobb tömegű bolygó.

Tovább 

FÖLDÖNKÍVÜLI LÁTOGATÓK alien_blinking

FOLDONKIVULILATOGATOKROVAT

RÉ NAPISTEN VADÁSZGÉPE
Szárnyas napkorongok
Az ősi domborműveken, festményeken gyakran látunk repülő napkorongban utazó isteneket, hősöket, Egyiptomtól és Babilontól Kínáig, sőt Dél-Amerikáig. A hivatalos tudomány szerint mindössze egy Nap-szimbólumról van szó − de vajon tényleg ez az igazság? Az ősi istenekről minden nép azt vallotta, hogy képesek repülni az égbolton, a világűrben. Ám érdekes módon ezt nem úgy képzelték el, hogy maguktól emelkednek a levegőbe, akár a madarak, hanem úgy, hogy különféle eszközök igénybevételével valósítják meg a repülést.

Tovább 

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. 
KÜLÖNSZÁM

Tartalmi ismertető

SZUBARTU: AZ EMBERISÉG TITKOS PARADICSOMA
A titokzatos "Nap-arcúak"
A sumer agyagtáblák gyakran emlegetnek egy rejtélyes ősnépet, akik szerintük egy letűnt Aranykor utolsó túlélői. Ők a szabirok, hazájukat − Szubartut − pedig az emberiség Édenkertjének tartják. De vajon kik is voltak ők valójában? És miért találjuk meg nyomaikat érdekes módon épp a Kárpát-medencében?

naparcuak 

AZ ŐSIKREK LEGENDÁJA: IRÁN ÉS TURÁN
Hunor és Magyar jégkorszaki előképei
A perzsa mítoszok említést tesznek egy, még a jégkorszak idején élt ősikerpárról: Irről és Turról, Nemrud király fiairól.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu