Juji Blog: 2015. február

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

TISZTA SZÍVTUDAT

Yu Világnak Világosságóceánja
a Tiszta Fényű Szeretet

Ezt találod a közösségünkben:

 • Tagok - 225 fő
 • Képek - 4511 db
 • Videók - 870 db
 • Blogbejegyzések - 1992 db
 • Fórumtémák - 26 db
 • Linkek - 18 db

Üdvözlettel,

Apokrif-iratok vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Apokrif-iratok hírei - 2015. február

Jegyzeteket készítette - Kozsdi Tamás


{Letöltés .doc formátumban}


I. FEJEZET - BEVEZETÉS

A Mú sziget az emberiség bölcsője, amely a Föld első nagy művelődése. Fejlődése 50,000 évre terjed. (p7). 

Mú-n az uralkodó faj egy fehér fajta, amelyik sötétes bőrű, sima barnahajú fajta volt. (p7).

Mú vallása az volt, amely a ma ismert összes vallás gyökere, amelyet Osiris, Buddha, Zarathusztra, Mózes és Jézus is tanított. (p8) 

James Churchward az angol indiai hadsereg hadnagyának egy hindu főpap mutatott két napégette agyagtáblát.

Tovább 

98. fejezet És ezeket mondván, a tömeg eltávozott a pappal, a kormányzó pedig Heródessel együtt; komoly beszélgetésbe keveredtek Jézus (személyével) és tanításával kapcsolatban. A pap kérte a kormányzót, írjon levelet Rómába a szenátusnak az egészről, arról, amit a kormányzó tett, hogy a szenátus könyörületet gyakorolhasson Izraelen, és elrendelte, fájdalmas halál fenyegetése mellett, hogy senki se hívja Jézust, a nazarénust a zsidók 92 prófétájának, sem Istennek, sem Isten fiának.

Tovább 

 

Lama Ole Nydhal - A hat megszabadító cselekedet

 

 

A hat megszabadító cselekedet a motivációra vonatkozó tanítás, amelyet 

az életünkben közvetlenül használunk fel. Mint ahogy ez általában 

ismert, a buddhizmus célja nagyon gyakorlatias, a látásmódja pedig 

rendkívül tiszta. Senki sem világosodik meg csupán a tanítások hallatán. A tartós eredmények a valós tapasztalatokból és az ebből következő változásokból lesznek. Mivel ez nagyon fontos, ezért Buddha sok gyakorlatias tanácsot adott, amelyeket soha nem parancsként, hanem mindig egy baráttól jövő segítségként kell értelmeznünk.

Tovább 

„Ezt követően, ahogy közeledik a nap, tizenöt napon át, minden nap borzalmas jel mutatkozik a föld lakói előtt.” Az első napon a Nap az égi útján fény nélkül jár, feketén, mint a ruhafesték; és sóhajtozik, mint az apa a halálához közeledve a fiának. A második napon a Hold vérré válik, és vér jön le az égből, akár a harmat. A harmadik napon úgy tűnik majd, hogy a csillagok harcolnak egymás között, mint ellenséges hadseregek. A negyedik napon a kövek és a sziklák egymás ellen kelnek, mint kegyetlen ellenségek.

Tovább 

33. fejezet Ezek után Jézus azt mondta: „Bizony, az összes dolog, amit az ember szeret, amiért minden mást otthagy, kivéve az ő istenét. És így a bujálkodó az ő képéért, a szajháért; a falánk és részeges az ő képéért, az ő saját testéért; és a kapzsi az ő képéért, ezüstért és aranyért; és hasonlóképpen minden más bűnös.” Ezután, aki meghívta, az szólalt meg: „Mester, melyik a legnagyobb bűn?” Jézus így válaszolt: „Melyik a legnagyobb romlása a háznak?” Mindenki hallgatott, mire Jézus az ujjával rámutatott az alapra és azt mondta: „Ha az lap enged, a ház azonnal összeomlik, ekképpen, szükségessé válik egy újat építeni; ám ha bármelyik másik rész enged, az kijavítható.

Tovább 

Az alábbi tanítás felajánlásával szeretnénk minden kedves Olvasónknak eme nagyszerű mester-tanítvány párbeszédben írtak megvalósulását kívánni a 2008-as esztendőre. Az egység valósága címet viselő, újévi első cikkünk egyben a 300. megjelent írás.

A jelen fordítás részét képezi annak a monumentális tudatformáló tanításnak, melyet Brahmarishi Vaszisthának tulajdonítanak. A mű születésének időpontját senki sem ismeri, ám ez nem is lényeges, hisz a Védikus Irodalom részeként ez a mű is az Örökkévalóság visszhangja, s mint ilyen, üzenete örökkön létező, minden korban érvényes.

Tovább 

Belevágott a villám – visszatért a való életbe

 

Ez az írás eredeti előadások részeinek fordítása, amelyeket Dr. Gloria Polo Ortiz asszony, egy kolumbiai fogorvosnő tartott (plébániák és közösségek meghívására, vallási rádió- és TV-műsorokban elhangzott interjúkban spanyolul), aki ma Bogotában él, és mint fogorvos keresi kenyerét.

Dr. Polo asszony 1958. november 30-án született és 1995-ben, amikor villámcsapás érte, 36 éves volt.

Dr. Polo asszony nagy súlyt fektet arra, hogy a terjesztés, az írásbeli bizonyítékok, DVD-k, CD-k és egyéb dolgok forgalmazása semmiféle haszonszerzéssel ne járjon.

Tovább 

17. fejezet: Ebben a fejezetben a világosan érzékelhető a keresztények hitetlensége, és Mumin igaz hite Amikor Jézus ezt mondta, Fülöp válaszolt: „Hajlandóak vagyunk az Istent szolgálni, ám vágyakozunk rá, hogy megismerjük Istent, mivel Ézsaiás próféta azt mondta: ’Bizony te vagy a rejtett Isten’, és Isten azt mondta Mózesnek, a szolgájának: ’Vagyok, aki vagyok.’” Jézus így válaszolt: „Fülöp, Isten jó, ami nélkül nem lenne jóság; Isten egy lény, aki nélkül nem lenne semmi az, ami; Isten az élet, aki nélkül nem lenne semmi, ami él; olyan nagyserű, hogy mindent kitölt és mindenhol ott van.

Tovább 

Jézus - a nazarénus Wolf Károly Miklós - Budapest, 2005 Copyright © Wolff Károly Miklós. All rights reserved! Minden jog fenntartva! A jegyzet egyetlen része sem sokszorosítható, vagy közölhető semmilyen formában és értelemben, elektronikus, vagy mechanikus módon, beleértve a fénymásolást, rögzítést, vagy az információrögzítés bármely formáját a © tulajdonosának írásos jóváhagyása, engedélye nélkül! Bevezető Ez a könyv nem vallási témájú mű, hanem a rendelkezésre álló dokumentumok alapján a kor politikai-társadalmi tükrében kívánom megvilágítani Jézus életét és munkásságát.

Tovább 

Pistis Sophia evangéliumából; Jézus pedig folytatta, és így szólt a tanítványai körében:

Ha majd visszatértem a világossághoz, akkor hirdessétek ki az egész világnak, és mondjátok meg nekik: ne hagyjátok abba a keresést, se éjjel, se nappal, míg meg nem találtátok a vilá-gosságbirodalom rejtélyeit, melyek megtisztítanak, tiszta világossággá tesznek, és a világos-ságbirodalomba vezetnek titeket.

Mondjátok meg nekik: mondjatok le az egész világról, annak minden anyagáról, minden ag-godalmáról és minden bűnéről.

Tovább 

Bevezetés – Jézus, akit Krisztusnak hívnak, az Isten által a világba küldött új prófétának igaz evangéliuma: Barnabás, az ő apostolának leírása szerint. Barnabás, a Nazarénus Jézus, akit Krisztusnak hívnak, apostola, mindazoknak, akik a Földön lakoznak békét kíván és vigasztalást. Drága szeretteim, a hatalmas és szeretett Isten ezekben az elmúlt napokban meglátogatott minket prófétája, Jézus Krisztus által, a tanítás és a csodák nagyszerű kegyelmében, aminek következtében, sokak, akik a Sátán befolyása alatt voltak, jámborságban élve, a legistentelenebb tanokat prédikálták, Jézust Isten fiának nevezték, elutasítván, hogy a körülmetélést Isten rendelte el, és megengedvén mindenféle tisztátalan húst: akik között Pált ugyancsak becsapták, amiről beszélek nem mentes a bánattól; mindezek okán én leírom az igazságot, melyet láttam és hallottam azon érintkezések során, melyek alkalmával Jézussal voltam, annak érdekében, hogy megváltásotok legyen, és ne legyetek megtévesztve a Sátán által és (ne) pusztuljatok el Isten ítéletében.

Tovább 

Az utóbbi évtizedekben számos apokrif evangélium vált ismertté világszerte. Közülük talán a legismertebb Júdás evangéliuma, amelyet a National Geographic dokumentumfilmje tett népszerűvé, és amelynek a Filantropikum is hosszabb írást szentelt.

jezus

Az újszövetségi bibliatudományban a vallástörténeti irányzat előretörésével az apokrif evangéliumok jelentősége megnőtt a kutatók számára. Ezeket az evangéliumokat az ősegyházban sem kezelték eleve eretnek evangéliumokként annak ellenére, hogy volt közöttük számos olyan, amelyet eretnekek írtak azért, hogy a keresztény tanítást meghamisítsák.

Tovább 

A tizenharmadik eon rendkívüli hatalma

Pentagram > 2010-es évfolyam

 Jan van RijckenborghA közönséges élet asztrális területei tele vannak az úgynevezett eonok szentségtelen erőivel, melyeket természeti erőknek nevezhetünk. Az eon szó „idők folyását, korszakot, mérhetetlen időszakokat” jelent. E fogalom segítségével megértjük, hogy mik az eonok az asztrális szférával kapcsolatban. Az eonok olyan asztrális erők, asztrális hatások, amelyek hosszú idők folyamán képződtek és nagyon hatalmasak lettek: például olyan emberi vágyak és gondolatok vetületei, amelyeket hosszú időkön át tápláltak, míg végül az asztrális szférában életre keltek.

Tovább 

Ezeket a szövegeket, mantrákat mondhatod magadban ismételve, vagy hangosan, ahogy neked tetszik - de persze barátaiddal közösen is végezheted ezt a gyakorlatot, akkor viszont mindig hangosan. A mantrák ismétlésének hatására egy megváltozott tudatállapotba fogsz kerülni. Ebben az állapotban képeket, formákat láthaszt, esetleg hangot hallhatsz. Ha ezek az jelenségek el is maradnának, akkor is csodálatos érzések kerítenek hatalmukba, mert ezekben a percekben kapcsolatot teremtesz őseinkkel.

Tovább 

MIT ÜZEN NEKÜNK MAGYAROKNAK
Hénoch könyve?

 

Általában nem sok dolgot teszek véletlenül. Nem véletlenül teszem azt sem, hogy a Hénoch könyvét, a Talmudot, aTorát (Bibliát) szinte szerves egészként kezelem. Ugyanis csak ezen könyvek ismeretében lehet a judeokrisztianizmust megérterni. Ezeknek a műveknek a taglalásakor szinte észre kell, hogy vegyük azt a tényt, hogy valahogy mindenki át van verve. Eddig még ki nem derített dolog, hogy ki az, aki irányítja a rendszert.

Tovább 

– Ezt csak Ő tudja, hogy miért tette, de e sorok írójának Jézusban való hite azt súgja: „Azért, hogy ennek a máig érő bűnös világnak megmutassa az Isten Fiát, aki legyőzte a gonoszok által előkészített halált. Azért, hogy a feltámadással neked is erőt adjon. Azért, hogy hidd az Ő hatalmát. Azért, hogy bizalommal kérjed az Ő kegyelmét.”

 

Mondom ezt azoknak is, akik mai önteltségükben olyan messzire merészkednek, hogy kétségbe vonják Jézus Urunk létezését.

Tovább 

MIT ÜZEN NEKÜNK MAGYAROKNAK
Hénoch könyve?

Régi jó szokásomhoz híven ismételten a judeokereszténység egyik alkotásával fogok foglalkozni. A későbbiekben persze más témákkal is megismerkedünk, de most ez a legégetőbb az összes között. Nevezetesen azért, mert ismételten szeretném a félreinformáltságot megszüntetni. Pusztán azért, hogy rádöbbenjetek arra, hogy ebben a közösségben valami egész furcsa dolgok játszódnak. Nekem úgy tűnik, hogy egy egész jól megszerkesztett prófétai csapat egyfolytában azon fáradozik, hogy saját testvéreit milyen leleményes módon tudná abba a helyzetbe hozni, hogy nekik állandóan biztosítva legyen az Isten kiválasztott népe titulus.

Tovább 

MAGYAR

BIBLIA

 

MAGYAR EGYHÁZ

 

Kezdetben…

 

1. Kezdetben létezett a Szellem, a Lélek és az Erő. A nagy „Egy”-ben élt a Minden felett. Leírhatatlan, kifejezhetetlen és elérhetetlen hatalmasságnak hittük. Neve: ÍZ.

2. ÍZ „volt” a Kezdetben és „van” örökké a Minden felett.

3. ÍZ alatt nyugodott a Csend. Mozdulatlanságban hordta az ősanyagot. Az ősanyagban - az ősvizet. Az ősvízben – az Élet ígéretét. E három egységét is hittük. Neve: TEN.

Tovább 

Ez az az ima, melyet ők mondtak:

„Hálát adunk Neked! Minden lélek és szív felemelkedett Hozzád, zavartalan név, megtisztelve az ’Isten’ elnevezéssel, és dícsérve az ’Atya’ nevével, mivel mindenkihez és mindenhez (eljön) az atyai jóság és szeretet, és minden tanítás olyan legyen, mely kellemes és világos, tudatot ad nekünk, példabeszédet (és) ismeretet: tudatot, hogy megértsünk téged, azért hogy értelmezzünk Téged, ismeretet, hogy megismerjünk Téged.

Tovább 

A nemzettségtáblát, amit szerettek volna elpusztítani, ezennel most közreadom

1. Noé 2. Ham 3. Chus 4. Nimroth 5. Hunor 6. Bor 7. Dama 8. Keleed 9. Keure 10. Kear 11. Beller 12. Radar 13. Othmar 14. Farkas 15. Bondofard 16. Buken 17. Csanad 18. Rudli 19. Bejtur 20. Mike 21. Miske 22. Ompud 23.Kulcje 24. Leuente 25.Leel 26. Zamur 27. Zambur 28. Bolug 29. Bocju 30. Zoltan 31. Berend 32. Kadicja 33 Opos 34. Ethei 35. Sjemein 36. Turda 37. Bendeguz 38. Atila 39. Chaba 40. Ed 41. Vgec 42. Eleud 43.

Tovább 

[…]-nak a […] a szavak […] él örökké, ezek […] Zosztrinosz […] és […] és Iolaosz, amikor a világban voltam, ezekért, mint én, és [azokért] én utánam [az] élő választottak. Miént Isten él, […] az igazság az igazsággal és a tudás az örök fénnyel.

Miután elváltam a bennem lévő testi sötétségtől, és a lelki káosztól elmémben, és a női vágytól […] a sötétségben, nem használtam azt újra. Miután megtaláltam az én anyagom végtelen részét, azután megfeddtem a halott teremtést bennem és az érzékelhető (világ) isteni Kozmokrátorát, a Mindenség erőteljes hirdetésével mindazoknak, akik idegen részekkel bírnak.

Tovább 

Arra kérlek, ne higyj azon egyház tanításának, amely Jézus saját nemzetségét, népét pusztítja folyamatosan. Jézus Urunk egy rendkívüli lény volt. Nem volt Ő más, mint Isten részleges inkarnációja. Ugye most megint egy újabb információ. Most pedig rögtön jöhetnének a kérdések de sajnos nem tudnak, mert most csak olvasol. Ha érted a szót, hogy inkarnáció, akkor tudod, hogy az egy testetöltési folyamat. Azt viszont nem biztos, hogy tudod kinek az inkarnációja

Tovább 

Jézus Krisztus Igaz története

Badinyi Jós Ferenc: Jézus Király, a Pártus herceg (részletek)

 

Kegyelem Néktek és Békesség!

 

Bevezetés

 

Jézust keresztre feszítették és megölték.

 

Miért is? 

 

Mert vallási vezetőként tekintettek rá az emberek. Vallási vezetők pedig a jeruzsálemi zsidó templom főpapjai lehettek csak, mert a csak zsidó vallás gyakorlata volt megengedett, és ez volt a hivatalos államvallás. Minden más hit, ideológia, Isten lényének más elképzelése eretnekségnek, pogányságnak volt törvényileg elrendelve, és azok hirdetőire, mint hamis prófétákra, a templomi törvény halálbüntetést írt elő.

Tovább 

A Bertalan-evangélium[1]

 

 

I. A Krisztus Urunk passiója előtti időben[2] egyszer mind összegyűltek az apostolok. Akkor megkérdezték őt, és kérték: „Urunk, nyilatkoztasd ki nekünk a menny titkait!” Jézus azonban így felelt: „Amíg le nem vetettem ezt a hústestet, semmit sem tudok közölni veletek.” Miután azonban szenvedett és feltámadott, rátekintettek, és nem merték őt megkérdezni az összes apostolok, mivel a külalakja nem olyan volt, amilyen korábban volt, hanem kinyilatkoztatta istenségének teljességét.

Tovább 

 

…oly időket élünk, amikor az embernek létfontosságú lesz az igazság. Természetesen régebben is az volt. Az idő mindig közel van mondta ezt az Úr Jézus. Ez pedig nem ma volt, hanem több mint 2000 éve. A cselekvés elodázása nem biztos, hogy nyereséget hoz. A Mi esetünkben, mármint a magyar népek hatalmas nagy családjában ez mára teljesen megmutatkozik. Ugyanis lassan elfogyunk. Őseink hiába mondták meg mit kell cselekedni. A cselekvés meg nem történésének oka nem másban, mint a gyávaságban keresendő.

Tovább 

Ádám és Éva az Apokrif iratok szerint

2013. december 24., 10:36

Ádám és Éva az első emberpár, akiket Isten teremtett. Ádám jelentése, eredeti sumér nyelven: atyám, arab eredet szerint: földből való, (kazah nyelven pedig embert, emberiséget jelent). Az Éva név sumer jelentése: ő, akinek élete van, ő, aki él.

Az egyház tanítása szerint Ádám és Éva nagy bűnt követtek el, amikor a jó és a rossz tudása fájának gyümölcséből ettek. Kíváncsiak voltak, tudáshoz szerettek volna jutni, ezért nagy árat fizettek.

Tovább 

Akkor most nézzük, mit ír a Tamás evangélium. Ez nekem evangélium, igazi örömhír. A Bibliai azonban nekem nem. Annak én nem tudok örülni. Tehát Tamás értekezése a következőket írja.

,,XI. Jézus nyolc esztendős lett. József ekét és jármot készítő ács volt. Egy gazdag ember mondá Józsefnek, hogy csináljon neki egy szép és díszes ágyat. József készen lévő fája, ehhez a munkához rövid volt, amiért is némi zavarban volt József. De Jézus azt mondta neki, hogy:
,,Ne búsulj, fogd meg ezt a fát egyik végén, én pedig a másikon és kinyújtjuk”.

Utolsó hozzászólás

Keliger Pal üzente 2 éve

Az elmùlt 6-8 hònapban tõrlõm a hozzàszòlàsaimat, erre itt nincs mòd. 3 òra utàn szeretném, de nem lehet.
*
Ezek nem segìtenek senkin. Valòjàban az "oroszlàn" kũzd bennem az életéért, melyrõl Jézus beszél. Vagy õ vagy én. Ezek ego kirohanàsok. Lesz még bõven. Hja!
*
Ha màr tõrõlni nem tudom, cizellàljuk.
Nem tudom hogyan mũkõdik a vezetékes telefon sem. Membràn meg elktronok. Miért nem Isten? Ha nem értek valamit, ràkenem òcsòba, nemde?
*
Szòval amit nem tudunk, mondjuk hogy nem tudjuk. Ennyi.
A hypnòzis (vagy hipnòzis?) adott. Amit Jézus mond az ùt elején ki àll és a végén ugyanaz, az maga a definìciòja.
Beszél a màtrixròl is. Õk befolyàsoljàk. Tũzre rakta, ahogy mondta. Ràterìtették a mennyet, csak nem làtjuk. Csakùgy a halottakat, akik feltàmadnak.
*
Végig errõl beszél. Valòjàban a testũnk egy avatàr, a màtrix része. A csavar ott van, hogy hypnòzisban nem vàlunk a célszeméllyé, csak azt hisszũk. Marad egy részũnk a valòsàgban, mely jelzi a problémàkat. Fekete doboznak hìvom és két féle jelet kapunk : erkõlcs agy jòzan ész formàjàban. Itt ũtõtte ki a biztosìtékot a magyar fordìtàs mely Szent Lélékrõl beszél, szent szellem helyett, mely nem màs mint a jòzan ész.
Nagy, nagy hiba, mert errõl szòl az egész.
*
Van az elme, az intellekt, az intelligencia, a tudat ... és messze felettũlk a jòzan ész. Az tudja pl hogy az idõ nem véges, sem egy alagùt. Tudja hogy semmi sem forog. Semmi sem szũletik, felnõ és meghal. Tudja. Tudod. Tudod hogy olyan nincs hogy egy csirke 3 naposan és 38 naposan tartalmazza az õsszes informàciòt az õsszes eddigi és jõvendõ àllapotairòl. A 8. napon minden ùgy nõ, hogy a 17.; a 32. és 178. napon is minden pont ùgy alakulhasson, ahogy kell, beleértve a tojàsrakàst etc. A jòzan ész pontosan tudja hogy ilyen nincs. Csakis egy interaktiv màtrixban, ahol a felnõttet megrajzoljàk és leképezik belõle a fiatalabb és idõsebb àltozatokat, s elkezdik a Disney showt. A gyermek test csak egy projekciò lehet és az õsszes tõbbi. A tudat (kettéhasìta) nyìlik mint a ròzsa, 3 évenként 1-1 évig. Az elsõ 2 évesen a gyõkér csakrànàl (bilire vele). 5 évesen a szakràlis csakrànàl (nincs télapò). 8 évesen solar plexus (kicsi felnõtt), 11 szìv (sex + intuìciò + àthallàs a tudatalatti 5 csakràjàba ((mely vìzszintes - Jézus a kereszten szimbolizàlja; két kéz, két vàll és a szìv, az kettõs csakra)), 14 évesen a torok (sajàt hang), 17 évesen a 3. szem (sajàt ùt) , 24 évesen a korona (kàosz) és 29 évesen felette a bõlcsesség csakra, màr akinek....
Aki 7 csakràròl beszél, annak nem, az marad a màtrixban.
*
Nos vilàgos hogy miért 30 évesen kezdett Jésus dolgozni. Az ũgy bonyolultabb, mert õ felnôtt testet vett fel, valakiét aki elvitte odàig. Igy a gyermekkoràt el is lehet felejteni.
*
Elég nagy lélégzetũ a téma, abba is hagyom. Csak annyit, hogy a testtel kaptunk egy csomò szerepet is. Nincs hypnòzis szerep nélkũl. Mégpedig REPTILE szerepeket kaptunk. Azaz hũllõ. Igy nem hũyék akik erre nyomoznak, csak azt nem veszik észre, hogy mi vagyunk a gyìkemberek. Nekũnk nics anyànk, baràtaink, ellenségeink vagy dominàns magatartàsunk. Csak nézz meg egy Hollywoodi filmet. Egy hegyi faluban, ahol tegnap vezették be az àramot, érteni fogjàk a tõbb tìzezer aprò kicsi jelet, hangsùlyt, szituàciòt tõkéletesen, mìndenki mindenũtt minden jelben egyetért, mìg arròl sem tudunk megegyezni hogy hogyan mérjũnk tàolsàgot, hũelykkel, làbbal vagy az Egyenlìtõel. Csakis ùgy lehetséges, ha belénk an égetve minden aprò jel és a test erre van szabva. Ez gyìkember test, kicsit àtformàlva.
*
Nos, hagyok bõven gondolkodni valòt.

Tovább 

 Category: Chapters
 Published on Friday, 18 April 2008 19:14
 Hits: 10723

`For verily every time that a man beholdeth a thing and forgetteth God who hath made it for man, he hath sinned. For if a friend of thine should give thee somewhat to keep in memory of him, and thou shouldest sell it and forget thy friend,  thou hast offended against thy friend. Even so doth man; for when he beholdeth the creature and hath not in memory the creator, who for love of man hath created it, he sinneth against God his creator by ingratitude.

Tovább 

A nemzettségtáblát, amit szerettek volna elpusztítani, ezennel most közreadom

1. Noé 2. Ham 3. Chus 4. Nimroth 5. Hunor 6. Bor 7. Dama 8. Keleed 9. Keure 10. Kear 11. Beller 12. Radar 13. Othmar 14. Farkas 15. Bondofard 16. Buken 17. Csanad 18. Rudli 19. Bejtur 20. Mike 21. Miske 22. Ompud 23.Kulcje 24. Leuente 25.Leel 26. Zamur 27. Zambur 28. Bolug 29. Bocju 30. Zoltan 31. Berend 32. Kadicja 33 Opos 34. Ethei 35. Sjemein 36. Turda 37. Bendeguz 38. Atila 39. Chaba 40. Ed 41. Vgec 42. Eleud 43.

Tovább 

Ez, amit most közlök, az örmény nemzet krónikáiban maradt meg. Mégpedig azért, mert egy bizonyos Mar Ibas Katina nevű örmény író bebocsátást nyert a nagy Arsak ninivei könyvtárába, hol a nevezett tudós szorgalmas kutatás után egy görög fordítással ellátott chaldeus kódexet talált. Mindezt azért engedte meg a király, mert kíváncsi volt ő is arra, hogy népe miatt szégyenkezzen-e vagy esetleg büszke lehet. Azt hiszem gondolhatni, hogy a király kezébe csak a leghitelesebb adatok kerülhettek.

Tovább 

Élet a Vénuszon?

 

2007. május

 

 

A bolygókutatók kedvence mostanában a Mars. Azonban felmerül a kérdés – ismerve a Mars- és a Holdfotók mögött álló hamisítási tevékenységet, vajon a Vénuszról közzétett adatoknak mekkora a hitelessége. Talán a Vénusz is – a Marshoz hasonlóan, nagyon is alkalmas fejlett élet hordozására.

 

Április végén, május elején, az Esthajnalcsillag, azaz a Vénusz bolygó fényessége csúcsán ragyogott a nyugati égbolton

Tovább 

Jézus evangéliuma

 

Részlet: Badinyi Jós Ferenc: Jézus, a Pártos herceg - című könyvéből

 

network.hu

 

Ha a biztos tárgyi emlékeket a „szakemberek" hitelessé nyilvánítanák - fenn áll a veszély, hogy a Tamások is hinni kezdenek akkor, amidőn a világ törekvései épp ellenkező irányúak.

 

Gyakran kell gondolnom Jézus azon mondására, hogy: „Az Atya kövekből is tud támasztani Fiakat!" - Napjainkban a kiásott kövek, a régészeti leletek, mind a magyar igazságot hirdetik azoknál a „fiaknál" is hangosabban, akiknek minden igyekezete az, hogy magyar népünk elmerüljön a feledés tengerében Jézussal együtt....

Tovább 

 A holografikus agy és - öröklődés

6 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

 agy és - öröklődés

 

Kutatási anyag - 1999. február

 

network.hu

 

 

"Tanulunk, hogy emlékezzünk, ahelyett, hogy emlékezni tanulnánk."

"A csodákban az a legcsodálatosabb, hogy egyszerűen csak megtörténnek."

/idézetek a szerzőtől/

            Az embert már régóta izgatta gondolatainak forrása és eredete. Természetesen már "a régi görögök is" foglalkoztak a kérdéssel. A test-lélek-szellem egységét hirdették, s azt tartották, hogy az emberi gondolatok és érzések színhelye a szív.

Tovább 

A szent tanok

 

A tan a kormányzottak számára készített szintetikus világkép.

Leginkább arra jó, hogy rá hivatkozva hozzanak törvényeket, amelyek elsősorban a törvényt írók érdekét szolgálja. De éppen ezért a törvényhozók sértik meg elsőnek saját törvényeiket. Ez a meglátásom az ideológiákra, eszmékre és törvényekre vonatkozóan.

A természet (kinek Isten) nem ír törvényeket, még is vannak törvényei.

Betartatja, de ő maga sem sérti meg. Ezek a törvények nem tanban gyökereznek, hanem belőlük következik az élet mondanivalója, értelme.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu